Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Functioneel Beheer en informatievoorziening !

Check aan de hand van de BiSL – zelfevaluatie de volwassenheid in uw eigen organisatie van functioneel beheer en informatiemanagement! Met behulp van de BiSL zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer en de daarbij behorende processen en activiteiten zijn ingericht. U krijgt direct inzicht in de beperkingen van de organisatie en de gevolgen die dit heeft. De lijst wordt ingevuld aan de hand van een aantal interviews met belanghebbenden uit alle lagen van de organisatie. Doe de BiSL zelfevaluatie.

De wereld van om ons heen verandert voortdurend. Veranderingen in wet en regelgeving, hogere financiële eisen, digitalisering, Blockchain, AI en maatschappelijke veranderingen zorgen ervoor dat uw organisatie zich snel moeten aanpassen. Het functioneel beheer en de informatievoorziening wordt daarom ook steeds complexer en verdient steeds meer aandacht.

Weet u of uw informatievoorziening wel voldoet aan de door de gebruikersorganisatie gestelde eisen? En wilt u inzicht krijgen in dit vraagstuk?

Vervolgens komt natuurlijk de vraag naar voren op welk niveau uw organisatie functioneert. We bepalen samen de diverse verbeteracties en de bijbehorende mijlpalen, met de betrokken afdelingen/personen in combinatie met budget en planning.

De specifieke einddoelen van de BiSL zelfevaluatie zijn:
• De huidige volwassenheid van de organisatie t.o.v. het BiSL Framework bepalen
• Sterkte en zwakte van de huidige organisatie bepalen en daaruit een overzicht van knelpunten afleiden
• Aan de hand van de resultaten van de zelfevaluatie realistische verbeteracties definiëren.

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op, en wij gaan graag met u in gesprek over de toepasbaarheid binnen uw organisatie.

Meer blog posts

PowerBI gratis?
In je SAS met BInqcs
Experts voor uw migratie Dynamics Empire
Uw data is uw nieuwe goud

Onze website maakt gebruik van cookies.