Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Interview met Edward Przewozny IT-manager Stadgenoot

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam, liet zich interviewen door Jeroen Koenraad. Hij fungeert van harte als referentie voor de dienstverlening van Prof-IT4all

Vraag: Edward, vertel alsjeblieft iets over jezelf?

Antwoord: Ik ben begonnen als Sociotherapeut. Ik ben lang (management-)consultant geweest, projectleider en -manager, en nu de laatste 20 jaar ICT-manager. Dat alles in diverse branches, zoals uitzenden, re-integratie, elektrotechnische groothandel. Sinds 2014 ben ik ICT-manager bij Stadgenoot.

Vraag: Hoe ben je in contact gekomen met Prof-IT4all?

Antwoord: Bij mijn indiensttreding werkte er al een consultant van Prof-IT4all – Willem Koomen – bij Stadgenoot, in de afgelopen jaren heb ik voor diverse projecten ook andere consultants ingehuurd. Ik trof elke keer professionele, ter zake kundige en ervaren medewerkers, die bekend waren met de branche en nauwelijks ingewerkt hoefden te worden. Ze zijn vaak op korte termijn afroepbaar, dit biedt me veel flexibiliteit en dat is waardevol.

Vraag: Waar helpt Prof-IT4all je allemaal mee?

Antwoord: Ik heb de Consultants o.a. ingezet voor technisch en functioneel beheer van de belangrijkste applicaties, bij wijzigingen en het ontwikkelen van rapporten. Door de ervaring wordt er snel geschakeld en heb ik weinig omkijken naar de geleverde diensten.

Vraag: Hoe zie je en omschrijf je je relatie met Prof-IT4all?

Antwoord: Ik heb het meest contact met de directeur, Jeroen Kop. Bijna maandelijks hebben we even contact, af en toe lunchen we samen. Daarbij kan ik praten over alles wat me bezig houdt, en zelfs spiegelen hoe Jeroen zaken ziet. Hij volgt heel goed wat er allemaal in de branche en op de markt gebeurt. Hij heeft een zeer uitgebreid netwerk en introduceert soms mensen aan mij die ik zou kunnen inzetten bij projecten. Ik waardeer het meedenken zonder voortdurend winstoogmerk.

Vraag: Hoe lang doe je al zaken met Prof-IT4all?

Antwoord: Zoals gezegd werkte Willem al als Applicatiebeheerder bij Stadgenoot toen ik er kwam, dat is in 2013 begonnen. Eerst slechts één à twee dagen per week, maar tegenwoordig – met een reorganisatie van mijn afdeling in het vooruitzicht – vier, en dat naar volle tevredenheid. Maar ook Nanno heeft als ‘numbercruncher’ zijn sporen nagelaten in ons BI-landschap, bijv. met een set rapporten.

Vraag: Welke werkzaamheden heeft Prof-IT4all voor Stadgenoot zoal verricht, en wat loopt er nu?

Antwoord: We hebben Prof-IT4all ingezet voor Business Intelligence, technisch applicatiebeheer en voor functioneel beheer. Op dit moment ondersteunt Willem mijn afdeling bij het Functioneel Beheer voor Dagelijks Onderhoud, en is Technisch Applicatiebeheerder van al onze meest gebruikte applicaties zoals Key2Wocas, DISKIS (Dynamics Empire DMS), Ortec Service Planning (OSP), DBS Financieel, Swift, noem maar op. Ook heb ik Willem gevraagd een begin te maken met het vastleggen van kennis over de ondersteuning van deze applicaties in ons Servicedesk pakket ‘TopDesk’.

Vraag: Op welk vlak vind je Prof-IT4all zich onderscheiden van andere leveranciers van Consultancy of Detachering?

Antwoord: Prof-IT4all is een bescheiden club, ze dringen zich niet op. Ik heb wel meegemaakt dat het inhuren van een projectleider een golf van extra inhuur teweegbracht. Bij Prof-IT4all hou ik het gevoel dat het mijn eigen initiatief is als ik toch eens een extra medewerker wil inhuren. De service is altijd pragmatisch en niet winstgedreven. Het voelt als samenwerken. Ze denken mee, zeggen niet per se ja als ik een oplossing ventileer, maar durven ook de confrontatie aan.

Vraag: Edward, wat zie jij nog als ontwikkelrichting voor Prof-IT4all? Welke dienstverlening kunnen ze nog voor je aan gaan bieden die ze nu niet hebben?

Antwoord: Prof-IT4all heeft bij ons al goed werk verricht op het vlak van BI, ik denk dat corporaties als Stadgenoot altijd geïnteresseerd zullen zijn in producten en ondersteunende diensten op het vlak van BI. Dus in mijn ogen liggen daar kansen voor jullie.

Meer blog posts

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner
Waarom nog pen en papier?
Data en uw rapport Precies op Tijd: PoT
Selectie Dynamics Empire in Twente

Onze website maakt gebruik van cookies.