Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Prof-IT4all SAS Self Service BI implementatiepartner

Prof-IT4all heeft wederom het partnership verlengd met SAS Nederland als SAS BI implementatiepartner van SAS BI en Analyse opSAS partnerlossingen voor Woningcorporaties en Waterschappen. Wij zijn gecertificeerd reseller en SILVER partner van SAS. Onze consultants worden bijgestaan door consultants van SAS Nederland te Huizen en kennisontwikkeling van de SAS productlijn. Een ijzersterke combinatie waarbij wij waarde toevoegen met als resultaat een oplossing die aansluit bij de huidige en toekomstige behoefte van onze klanten.

Prof-IT4all SAS BI implementatiepartner van Self Service BI oplossingen:

Onze consultants hebben tevens kennis en ervaring van uw processen, uw data en uw informatievoorziening. We bieden een viertal Self Service BI oplossingen as a service. Een drietal oplossingen in service voor het beoordelen van uw datakwaliteit, meer inzicht in uw bedrijf met een dashboard en nieuwe inzichten met externe (BIG) Data. Tenslotte krijgt u van ons de volledige oplossing als Self Service BI oplossing in huis, hybride of in de cloud.

SAS, marktleider BI en Analytics oplossingen

SindSAS marktleider BI en Analyticss 1976 is SAS marktleider op het vakgebied BI en analyse en investeert jaarlijks 24% van $ 3,09 miljard omzet in R&D. Met meer als 50.000 klanten blijft de aansluiting op de toekomst gegarandeerd met een breed assortiment BI oplossingen voor data-kwaliteit, rapportage, dashboards, big-data en analyse bij u in huis of in de cloud als SAAS. U kiest dus voor een stabiel, bewezen, volledig, schaalbaar platform en voor een leverancier met continuïteit en zekerheid.

Enkele referenties van SAS zijn de Nederlandse Spoorwegen, Rijkswaterstaat, Flevoziekenhuis, Gemeente Westerveld, DSM, Heineken en ING bank.

Meer blog posts

🚀 Talent Gevierd bij Prof-IT4all! 🚀
Topdesk effectief inzetten met chatGPT
Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal
In je SAS met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.