Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

BI oplossing BInqcs in de cloud

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

In je SAS met BInqcs

Elan Wonen en Prof-IT4All ondersteunen de LEAN dagstart met BInqcs. De woonmakelaars van Elan Wonen gebruiken dagelijks een dashboard om het verhuurmutatieproces te monitoren en de bijzondere vraagstukken met elkaar te delen en te bespreken. Het dashboard brengt dit direct in beeld en is snel van uit meerdere invalshoeken te bekijken. In één oogopslag helder, interactief en leuk om snel en effectief aan het werk te gaan.

De LEAN dagstart bij Elan Wonen bestaat onder meer uit:

  • Een overzicht met inspecties en verhuringen die per dag kunnen worden geselecteerd
  • Een dashboard dat laat zien of de benodigde gegevens op tijd en correct zijn gevuld
  • Inzicht of er aanleiding is om actie te ondernemen op leegstaande of leegkomende objecten.

Binnen LEAN is de dagstart een dagelijks overleg van 10 minuten, staand rond het presentatie- en verbeterbord met een vaste agenda. BInqcs is het presentatiebord. De basis voor de

Lean dagstart

LEAN dagstart zijn de, op basis van VERA, gestandaardiseerde BInqcs datasets. Deze data wordt dagelijks uit het ERP Empire van Cegeka opgehaald en ververst.  BInqcs stelt zo altijd een actuele stand van zaken beschikbaar aan de woonmakelaars voor de LEAN dagstart bij Elan Wonen.

Elan kan de BInqcs rapporten en dashboards snel gebruiken en aanpassen aan haar wensen en inspelen op actuele ontwikkelingen. Elan Wonen denkt alweer na over de volgende stap en hoe BInqcs daarbij kan ondersteunen. Prof-IT4all is de komende periode bezig met de ontwikkeling van meer rapportages en dashboards met BInqcs ook voor de andere afdelingen van Elan Wonen.

Wilt u ook eens kijken naar BInqcs voor uw LEAN dag of weekstart binnen uw processen, zoek contact met ons we laten het graag zien.

Gert Jan de Vries

Business Consultant

Meer informatie?

BI oplossing BInqcs in de cloud

BI oplossing voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf

of

Meer cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.