Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Gert Jan de Vries

Business Consultant

Gert Jan de Vries

Hoi, ik ben Gert Jan de Vries en sinds 1 juni nieuwe collega bij Prof-IT4all. Ik heb ondertussen 20 jaar ervaring als consultant bij diverse ICT en consultancy organisaties. Ik ben ooit begonnen bij een woningcorporatie in Gouda op de huuradministratie. Ik merkte al snel dat ik het leuk vond om met eindgebruikers te werken, opleidingen te geven en systemen in te richten. Na 9 jaar ben ik overgestapt naar het NCCW als consultant (Ver)Huur, Mutatie Procedure Module(MPM) en woonruimteverdeling. In 2003 kwam ik bij DataBalk als functioneel consultant en heb ik aan de basis gestaan van het Huurpakket in de Omega suite en diverse implementaties begeleid. De afgelopen 7 jaar ben ik werkzaam geweest als business consultant bij DSA Vision en na de overname door Cegeka ingezet voor proces optimalisatie, projecten en het effectiever inzetten van het ERP Dynamics Empire.

Gert Jan de Vries processpecialist Huur, Wonen en consultant Dynamics Empire

Bij Prof-IT4all wil ik met mijn kennis en ervaring verder bijdragen aan het concreet maken van uw MVS en vertalen naar concrete doelen die meetbaar en haalbaar zijn. Mensen daarin meekrijgen en laten zien dat dat leuk is. De verbinding tussen MVS en de vertaling naar de werkvloer en het al dan niet effectiever inzetten en gebruik van uw applicaties vind ik het mooiste om te doen. Wat ik daarbij leuk vind is om ‘Lean’ in te zetten. Ik ben van nature best een ‘structuur’ figuur en daar past ‘Lean’ heel goed bij.

Ik kom uit de omgeving van Alkmaar. Mijn hobby is vooral muziek. Naast het luisteren en zoeken naar mooie muziek speel ik drums in een coverband.

Wilt u nader kennismaken, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Pim Kop

Developer

Jan de Wolf

Business Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Pieter Hielema

Business Consultant

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.