Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Gert Jan de Vries

Business Consultant

Gert Jan de Vries

Hoi, ik ben Gert Jan de Vries en sinds 1 juni nieuwe collega bij Prof-IT4all. Ik heb ondertussen 20 jaar ervaring als consultant bij diverse ICT en consultancy organisaties. Ik ben ooit begonnen bij een woningcorporatie in Gouda op de huuradministratie. Ik merkte al snel dat ik het leuk vond om met eindgebruikers te werken, opleidingen te geven en systemen in te richten. Na 9 jaar ben ik overgestapt naar het NCCW als consultant (Ver)Huur, Mutatie Procedure Module(MPM) en woonruimteverdeling. In 2003 kwam ik bij DataBalk als functioneel consultant en heb ik aan de basis gestaan van het Huurpakket in de Omega suite en diverse implementaties begeleid. De afgelopen 7 jaar ben ik werkzaam geweest als business consultant bij DSA Vision en na de overname door Cegeka ingezet voor proces optimalisatie, projecten en het effectiever inzetten van het ERP Dynamics Empire.

Gert Jan de Vries processpecialist Huur, Wonen en consultant Dynamics Empire

Ik kom uit de omgeving van Alkmaar. Mijn hobby is vooral muziek. Naast het luisteren en zoeken naar mooie muziek speel ik drums in een coverband.

Wilt u nader kennismaken, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Steve De Rosa

Business Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Calvin Qiu

Developer

Jan de Wolf

Business Consultant

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.