Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Hans van der Bent

Business Consultant

Hans van der Bent

Hallo, mijn naam is Hans van der Bent. Ik heb inmiddels 14 jaar diepgaande kennis en ervaring op het vakgebied Geo data en ICT. Ik heb een achtergrond in het beheer van de openbare ruimte en geografische informatie.

Na mijn bosbouwkundige opleiding ben ik via de landmeterij bij ingenieursbureaus zoals Royal Haskoning DHV terecht gekomen waar ik gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat heb bijgestaan in hun gegevensbeheer rond de openbare ruimte. Vanuit de praktijk ben ik met mijn branchekennis en een solide GIS achtergrond als vakspecialist doorgegroeid naar de rol consultant. Ik adviseer met beide benen op de grond in de diverse informatieprocessen. Van inwinning tot de analyses die nodig zijn om tactisch, strategisch en operationeel beheer mogelijk te maken. Ik zet informatie om tot overzichtelijk kaartmateriaal via bijv. Q-GIS en ArcGis Online, en optimaliseer graag inzichten in beheer en beleid voor uw assetmanagement. Ik ben breed en multifunctioneel inzetbaar van het effectiever inzetten van uw applicaties tot ondersteuning bij uw MER studies, beheerplannen, bestekken, risicokaarten voor chemische installaties en kadastrale informatieproducten voor grondverwerving.

Hans is inzetbaar als applicatiebeheerder, en (geo) informatie en data-specialist.

Ik woon in Harderwijk, en naast het werk ben ik graag bezig met de badmintonjeugd en in de natuur te vinden met mijn gezin.

Wilt u nader kennismaken met Hans van der Bent, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Blog

Interview met Edward Przewozny IT-manager Stadgenoot

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot vertelt over zijn relatie met Prof-IT4all

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam, liet zich interviewen door Jeroen Koenraad. Hij fungeert van harte als referentie voor de dienstverlening van Prof-IT4all Vraag: Edward, vertel alsjeblieft iets over jezelf? Antwoord: Ik ben ...

Lees meer

Cases

HHSK meer inzicht met Self Service BI en haar zaaksysteem

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Onze website maakt gebruik van cookies.