Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Hans van der Bent

Business Consultant

Hans van der Bent

Hallo, mijn naam is Hans van der Bent. Ik heb inmiddels 14 jaar diepgaande kennis en ervaring op het vakgebied Geo data en ICT. Ik heb een achtergrond in het beheer van de openbare ruimte en geografische informatie.

Na mijn bosbouwkundige opleiding ben ik via de landmeterij bij ingenieursbureaus zoals Royal Haskoning DHV terecht gekomen waar ik gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat heb bijgestaan in hun gegevensbeheer rond de openbare ruimte. Vanuit de praktijk ben ik met mijn branchekennis en een solide GIS achtergrond als vakspecialist doorgegroeid naar de rol consultant. Ik adviseer met beide benen op de grond in de diverse informatieprocessen. Van inwinning tot de analyses die nodig zijn om tactisch, strategisch en operationeel beheer mogelijk te maken. Ik zet informatie om tot overzichtelijk kaartmateriaal via bijv. Q-GIS en ArcGis Online, en optimaliseer graag inzichten in beheer en beleid voor uw assetmanagement. Ik ben breed en multifunctioneel inzetbaar van het effectiever inzetten van uw applicaties tot ondersteuning bij uw MER studies, beheerplannen, bestekken, risicokaarten voor chemische installaties en kadastrale informatieproducten voor grondverwerving.

Hans is inzetbaar als applicatiebeheerder, en (geo) informatie en data-specialist.

Ik woon in Harderwijk, en naast het werk ben ik graag bezig met de badmintonjeugd en in de natuur te vinden met mijn gezin.

Wilt u nader kennismaken met Hans van der Bent, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Jan de Wolf

Consultant

Christina Fuhring

Consultant

Nanno Scheringa

Business Consultant

Jeroen Koenraad

Business Consultant

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.