Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Hans van der Bent

Business Consultant

Hans van der Bent

Hallo, mijn naam is Hans van der Bent. Ik heb inmiddels 14 jaar diepgaande kennis en ervaring op het vakgebied Geo data en ICT. Ik heb een achtergrond in het beheer van de openbare ruimte en geografische informatie.

Na mijn bosbouwkundige opleiding ben ik via de landmeterij bij ingenieursbureaus zoals Royal Haskoning DHV terecht gekomen waar ik gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat heb bijgestaan in hun gegevensbeheer rond de openbare ruimte. Vanuit de praktijk ben ik met mijn branchekennis en een solide GIS achtergrond als vakspecialist doorgegroeid naar de rol consultant. Ik adviseer met beide benen op de grond in de diverse informatieprocessen. Van inwinning tot de analyses die nodig zijn om tactisch, strategisch en operationeel beheer mogelijk te maken. Ik zet informatie om tot overzichtelijk kaartmateriaal via bijv. Q-GIS en ArcGis Online, en optimaliseer graag inzichten in beheer en beleid voor uw assetmanagement. Ik ben breed en multifunctioneel inzetbaar van het effectiever inzetten van uw applicaties tot ondersteuning bij uw MER studies, beheerplannen, bestekken, risicokaarten voor chemische installaties en kadastrale informatieproducten voor grondverwerving.

Hans is inzetbaar als applicatiebeheerder, en (geo) informatie en data-specialist.

Ik woon in Harderwijk, en naast het werk ben ik graag bezig met de badmintonjeugd en in de natuur te vinden met mijn gezin.

Wilt u nader kennismaken met Hans van der Bent, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Nanno Scheringa

Business Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Willem Koomen

Business Consultant

Christina Fuhring

Consultant

Blog

Functioneel Beheer en informatievoorziening !

BiSL - zelfevaluatie

Check aan de hand van de BiSL – zelfevaluatie de volwassenheid in uw eigen organisatie van functioneel beheer en informatiemanagement! Met behulp van de BiSL zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers conform de AVG

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.