Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Jeroen Koenraad

Business Consultant

Jeroen Koenraad

Hallo, ik ben Jeroen Koenraad en al meer dan 20 jaar business consultant en wordt ingezet op het vakgebied informatie management en functioneel (applicatie) beheer. Recent ben ik geslaagd als Scrum master, aangezien ik diverse projecten onder mijn hoede heb en Scrum /Agile als methodiek veel bij onze klanten wordt toegepast.

Jeroen Koenraad inzetbaar als functioneel (applicatie)beheerder

Ik geef advies en begeleid klanten bij de introductie van en (her)inrichting van processen zoals zaakgericht werken, functioneel beheer en informatiemanagement. Ook begeleid ik selectietrajecten, outsourcing en implementaties van applicaties zoals bijv. Geoweb, ArcGIS, zaaksystemen als InProgres (Brein), online dienstverlening, Iris, Itris en klantportalen. Ik loop al enige jaren mee in de branches voor waterschappen, woningcorporaties en bankinstellingen en ken deze processen als geen ander. Mijn visie is dat de kracht ligt in de mens, en de ICT daarbij ondersteunend is. Daarom zijn mensen mijn drijfveer om dit mooie vakgebied met veel trots en plezier uit te voeren, en anderen te helpen om samen de juist keuzes te maken.

Jeroen Koenraad heeft dubbelrol als relatiebeheerder bij onze klanten

In mijn rol als business consultant ben ik uiteraard al een direct aanspreekpunt voor onze klanten, maar daarnaast besteed ik een deel van mijn tijd speciale aandacht aan onze klanten als relatiebeheerder en 2e aanspreekpunt binnen Prof-IT4all. Ook hierin kan ik de omgang met mensen kracht bijzetten, want Prof-IT4all vind het echt belangrijk dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen. En daar mag ik me gelukkig voor inzetten.

Ik kom oorspronkelijk uit Brabant (Vught) en woon met mijn gezin in Woerden. In mijn vrije tijd toer ik graag met mijn Harley Davidson en produceer ik documentaires en films op allerlei vakgebieden.

Wilt u nader kennismaken, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Gert Jan de Vries

Business Consultant

Jan de Wolf

Consultant

Hans van der Bent

Business Consultant

Natasha Cairo

Office Manager

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.