Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Jeroen Koenraad

Business Consultant

Jeroen Koenraad

Hallo, ik ben Jeroen Koenraad en al meer dan 20 jaar business consultant en wordt ingezet op het vakgebied informatie management en functioneel (applicatie) beheer. Recent ben ik geslaagd als Scrum master, aangezien ik diverse projecten onder mijn hoede heb en Scrum /Agile als methodiek veel bij onze klanten wordt toegepast.

Jeroen Koenraad inzetbaar als functioneel (applicatie)beheerder

Ik geef advies en begeleid klanten bij de introductie van en (her)inrichting van processen zoals zaakgericht werken, functioneel beheer en informatiemanagement. Ook begeleid ik selectietrajecten, outsourcing en implementaties van applicaties zoals bijv. Geoweb, ArcGIS, zaaksystemen als InProgres (Brein), online dienstverlening, Iris, Itris en klantportalen. Ik loop al enige jaren mee in de branches voor waterschappen, woningcorporaties en bankinstellingen en ken deze processen als geen ander. Mijn visie is dat de kracht ligt in de mens, en de ICT daarbij ondersteunend is. Daarom zijn mensen mijn drijfveer om dit mooie vakgebied met veel trots en plezier uit te voeren, en anderen te helpen om samen de juist keuzes te maken.

Jeroen Koenraad heeft dubbelrol als relatiebeheerder bij onze klanten

In mijn rol als business consultant ben ik uiteraard al een direct aanspreekpunt voor onze klanten, maar daarnaast besteed ik een deel van mijn tijd speciale aandacht aan onze klanten als relatiebeheerder en 2e aanspreekpunt binnen Prof-IT4all. Ook hierin kan ik de omgang met mensen kracht bijzetten, want Prof-IT4all vind het echt belangrijk dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen. En daar mag ik me gelukkig voor inzetten.

Ik kom oorspronkelijk uit Brabant (Vught) en woon met mijn gezin in Woerden. In mijn vrije tijd toer ik graag met mijn Harley Davidson en produceer ik documentaires en films op allerlei vakgebieden. Wilt u mij persoonlijk leren kennen, zoek dan contact met mij.

Blog

Waarom nog pen en papier?

MS Office 365 @apps, tablets en iBabs

Bijzonder is dat nog veel mensen gewapend met een pen en papier deelnemen aan een overleg of vergadering. Dit in tegenstelling tot het gebruik van onze smartphones, tablets en ander draagbare media waarbij we vanuit ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.