Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Miso Sahan

Full stack developer

Miso Sahan

Hallo, mijn naam is Miso en mijn passie ligt bij games, zowel bordspellen als online spellen. Momenteel studeer ik game technologie en werk ik bij Prof-IT4all om mijn expertise verder uit te breiden. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis in te zetten en mijn vaardigheden te ontwikkelen binnen dit dynamische bedrijf.

Miso is direct inzetbaar voor uw applicatiebeheer en al uw digitale vraagstukken

Ik heb ervaring met verschillende programmeertalen, waaronder HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, PHP, React C#, C++ en Laravel, maar ook met game tools zoals Excalibur.js en Unity. Daarnaast vind ik het leuk om UI en UX front-end designs te maken, waarbij ik rekening houd met gebruiksvriendelijke en mooie visuele interfaces. In mijn vrije tijd geniet ik van het spelen en ontwerpen van games, het verkennen van nieuwe trends in de game-industrie en het verbeteren van mijn programmeervaardigheden. Verder breng ik graag tijd door met mijn katten Momo en Mister Goose en vind ik het heerlijk om met hen te ontspannen.

Als u geïnteresseerd bent in kennismaking met mij, dan nodig ik u uit om contact met mij of één van mijn collega’s. op te nemen. Samen kunnen we dan bespreken hoe ik u of uw bedrijf kan ondersteunen bij uw digitale vraagstukken.

 

 

Meer mensen

Collega gezocht

Vacature Consultant

Harijandie

Consultant

Jan de Wolf

Business Consultant

Willem Koomen

Business Consultant

Blog

Klant aan het woord - Sander Hilgerink (Teamleider I&A)

Sander Hilgerink (De Woonplaats): Externe expertise IT en korte lijnen zijn belangrijk   Wat is er belangrijk in een zakelijke relatie tussen een IT-leverancier en een woningcorporatie? En hoe kan een leverancier zich onderscheiden van ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.