Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Nanno Scheringa

Business Consultant

Nanno Scheringa

Hallo, ik ben Nanno Scheringa. Ik werk sinds 1997 in de ICT en sinds 2010 bij Prof-IT4all als Business Consultant. Ik ben bij onze klanten applicatiebeheerder van ERP Axapta, Navision en MS SQL applicaties. Daarnaast ben ik dataspecialist en wordt veelvuldig ingezet als informatie analist, data architect voor datakwaliteit, beheer en ontsluiting van data binnen complexe database omgevingen met SAS, MS Reporting Services en Business Objects suites bij diverse ICT en (semi)overheidsinstellingen, zoals Waterschappen, de NS en Woningcorporaties.

Nanno Scheringa is inzetbaar als Data analist en Business consultant BI en analyse

Ik hou van uitdagingen waar ik nieuwe technologieën voor kan inzetten of algoritmes voor moet ontwikkelen. Ontwikkelingen op het gebied van data en interfaces gaan momenteel zeer snel en ik vind het uitdagend om deze technologieën in te kunnen zetten bij onze klanten. Projecten doe ik het liefst via de Scrum methode.

Ik woon met mijn gezin in Zoetermeer. In mijn vrije tijd ga ik graag wat gamen of speel ik softbal en coach ik een pupillen honkbalteam. Verder ben ik geïnteresseerd in kunst en cultuur en bezoek ik graag een museum, theater of bioscoop.  Op vakantie staan we met de caravan op een camping in zonnige streken of op een trektocht door IJsland of Amerika. Bij al dit voorgaande mag ik graag nog lekker eten en drinken.

Wilt u nader kennismaken met Nanno Scheringa, zoek dan contact met mij of één van mijn collega’s.

Meer mensen

Jan de Wolf

Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Willem Koomen

Business Consultant

Gert Jan de Vries

Business Consultant

Blog

Functioneel Beheer en informatievoorziening !

BiSL - zelfevaluatie

Check aan de hand van de BiSL – zelfevaluatie de volwassenheid in uw eigen organisatie van functioneel beheer en informatiemanagement! Met behulp van de BiSL zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.