Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Natasha Cairo

Office Manager

Natasha Cairo

Ik ben Natasha Cairo. Ik vervul binnen Prof-IT4all de rol van Officemanager en zal tevens het directe aanspreekpunt zijn voor u als relatie van Prof-IT4all.

Ik heb een afgeronde MBO opleiding met als richting commerciële economie. Sociaal, representatief, pro-actief, mens- en taakgericht, flexibel en enthousiast omschrijven mij als mens. Ik heb de afgelopen 25 jaar bij diverse organisaties vergelijkbare functies vervuld. Ik zal bij Prof-IT4all zowel de administratieve als commerciële ondersteuning voor mijn rekening nemen. Ik wil met mijn kennis en ervaring een zo efficiënt mogelijke bijdrage leveren in de ondersteuning van de directie, het consultancy team en de relaties van Prof-IT4all.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en hou van sporten, reizen, lekker eten, lezen, fietsen en muziek luisteren. Verder breng ik mijn vrije tijd voornamelijk door met mijn drie kinderen.

Wilt u nader kennismaken met Natasha Cairo, neem dan contact met mij op of met één van mijn collega’s.

Blog

Interview met Edward Przewozny IT-manager Stadgenoot

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot vertelt over zijn relatie met Prof-IT4all

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam, liet zich interviewen door Jeroen Koenraad. Hij fungeert van harte als referentie voor de dienstverlening van Prof-IT4all Vraag: Edward, vertel alsjeblieft iets over jezelf? Antwoord: Ik ben ...

Lees meer

Cases

HHSK meer inzicht met Self Service BI en haar zaaksysteem

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Onze website maakt gebruik van cookies.