Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Natasha Cairo

Office Manager

Natasha Cairo

Ik ben Natasha Cairo. Ik vervul binnen Prof-IT4all de rol van Officemanager en zal tevens het directe aanspreekpunt zijn voor u als relatie van Prof-IT4all.

Ik heb een afgeronde MBO opleiding met als richting commerciële economie. Sociaal, representatief, pro-actief, mens- en taakgericht, flexibel en enthousiast omschrijven mij als mens. Ik heb de afgelopen 25 jaar bij diverse organisaties vergelijkbare functies vervuld. Ik zal bij Prof-IT4all zowel de administratieve als commerciële ondersteuning voor mijn rekening nemen. Ik wil met mijn kennis en ervaring een zo efficiënt mogelijke bijdrage leveren in de ondersteuning van de directie, het consultancy team en de relaties van Prof-IT4all.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en hou van sporten, reizen, lekker eten, lezen, fietsen en muziek luisteren. Verder breng ik mijn vrije tijd voornamelijk door met mijn drie kinderen.

Wilt u nader kennismaken met Natasha Cairo, neem dan contact met mij op of met één van mijn collega’s.

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

HHSK meer inzicht met Self Service BI en haar zaaksysteem

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Onze website maakt gebruik van cookies.