Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Natasha Cairo

Office Manager

Natasha Cairo

Ik ben Natasha Cairo. Ik vervul binnen Prof-IT4all de rol van Officemanager en zal tevens het directe aanspreekpunt zijn voor u als relatie van Prof-IT4all.

Ik heb een afgeronde MBO opleiding met als richting commerciële economie. Sociaal, representatief, pro-actief, mens- en taakgericht, flexibel en enthousiast omschrijven mij als mens. Ik heb de afgelopen 25 jaar bij diverse organisaties vergelijkbare functies vervuld. Ik zal bij Prof-IT4all zowel de administratieve als commerciële ondersteuning voor mijn rekening nemen. Ik wil met mijn kennis en ervaring een zo efficiënt mogelijke bijdrage leveren in de ondersteuning van de directie, het consultancy team en de relaties van Prof-IT4all.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en hou van sporten, reizen, lekker eten, lezen, fietsen en muziek luisteren. Verder breng ik mijn vrije tijd voornamelijk door met mijn drie kinderen.

Wilt u nader kennismaken met Natasha Cairo, neem dan contact met mij op of met één van mijn collega’s.

Meer mensen

Calvin Qiu

Developer

Jeroen Koenraad

Business Consultant

Pim Kop

Developer

Willem Koomen

Business Consultant

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.