Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Steve De Rosa

Business Consultant

Steve De Rosa

Hallo, mijn naam is Steve De Rosa en ik heb ruim 25 jaar ervaring als consultant binnen de ICT branche, zowel nationaal als internationaal.  Ik heb gewerkt in productie organisaties en voor (semi)-overheid in zowel een functionele als technische adviesrollen en applicatiebeheer van diverse Legacy systemen, SAP en deelapplicaties. Verder heb ik voor een aantal internationale BI bedrijven als een pre-sales consultant gewerkt en bekend met data en rapportage vraagstukken. Ik heb een achtergrond met ITIL, T-MAP, ASL en ik ben Prince2 en BiSL gecertifieerd.

Ik ben inzetbaar als functioneel applicatiebeheerder of adviseur IV Keten.

Ik werk graag bij bedrijven waar business processen een belangrijke rol spelen en waar ik kan functioneren als spil tussen de business en IT. Scrum, Agile en DevOps zijn hier de steekwoorden. Ik ben zeer gemotiveerd als consultant en zoek altijd contact binnen een organisatie. Ik zie communicatie als een belangrijk onderdeel in het succes van een project of opdracht. Ik kom oorspronkelijk uit Engeland en woon nu in Friesland. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in een sportschool. Ik hou verder van reizen en lezen.

Meer mensen

Jeroen Kop

Directeur

Willem Koomen

Business Consultant

Calvin Qiu

Developer

Harijandie

Developer

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HDR meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.