Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Steve De Rosa

Business Consultant

Steve De Rosa

Hallo, mijn naam is Steve De Rosa en ik heb ruim 25 jaar ervaring als consultant binnen de ICT branche, zowel nationaal als internationaal.  Ik heb gewerkt in productie organisaties en voor (semi)-overheid in zowel een functionele als technische adviesrollen en applicatiebeheer van diverse ERP en Legacy systemen, zoals SAP BRIM of Hybris Billing. Verder heb ik voor een aantal internationale BI bedrijven als een pre-sales consultant gewerkt en bekend met data en rapportage vraagstukken. Ik heb een achtergrond met ITIL, T-MAP, ASL en ik ben Prince2 en BiSL gecertifieerd.

Ik ben inzetbaar als functioneel applicatiebeheerder ERP zoals SAP BRIM

Ik werk graag bij bedrijven waar business processen een belangrijke rol spelen en waar ik kan functioneren als spil tussen de business en IT. Scrum, Agile en DevOps zijn hier de steekwoorden. Ik ben zeer gemotiveerd als consultant en zoek altijd contact binnen een organisatie. Ik zie communicatie als een belangrijk onderdeel in het succes van een project of opdracht. Ik kom oorspronkelijk uit Engeland en woon nu in Friesland. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in een sportschool. Ik hou verder van reizen en lezen.

Meer mensen

Pim

Developer

Calvin Qiu

Developer

Jan de Wolf

Business Consultant

Willem Koomen

Business Consultant

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.