Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Steve De Rosa

Business Consultant

Steve De Rosa

Hallo, mijn naam is Steve De Rosa en ik heb ruim 25 jaar ervaring als consultant binnen de ICT branche, zowel nationaal als internationaal.  Ik heb gewerkt in productie organisaties en voor (semi)-overheid in een functionele of technische adviseursrol en functioneel applicatiebeheer. Verder heb ik voor een aantal internationale Business Intelligence bedrijven als een pre-sales consultant gewerkt. Ik heb een breed scala aan professionele IT-gerelateerde cursussen afgerond zoals ITIL, T-MAP, ASL, en ik ben Prince2 en BiSL gecertifieerd. Ik werk graag bij bedrijven waar business processen een belangrijke rol spelen en waar ik kan functioneren als spil tussen de business en IT.

Ik ben inzetbaar als functioneel applicatiebeheerder of adviseur IV Keten.

Ik ben zeer gemotiveerd als consultant en zoek altijd contact binnen een organisatie. Ik zie communicatie als een belangrijk onderdeel in het succes van een project of opdracht. Ik kom oorspronkelijk uit Engeland en woon nu in Friesland. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in een sportschool. Ik hou verder van reizen en lezen.

Meer mensen

Calvin Qiu

Developer

Natasha Cairo

Office Manager

Pieter Hielema

Business Consultant

Willem Koomen

Business Consultant

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partner Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.