Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Teun Roos

Consultant

Teun Roos

Hallo, mijn naam is Teun Roos en ik ben een consultant bij Prof-IT4all. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het applicatiebeheer op onze servicedesk bij diverse klanten.

Teun is direct inzetbaar voor al uw applicatiebeheer en digitale vraagstukken

Dankzij mijn opleiding HBO BIM ben ik in staat om klanten effectiever te laten werken met hun ERP- en andere applicaties. Hierdoor kunnen zij hun bedrijfsprocessen efficiënter laten verlopen.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, maar tegenwoordig woon ik in Breda. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met het verkrijgen van nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast hou ik er ook van om samen met vrienden te gamen.

Als u geïnteresseerd bent in kennismaking met mij en mijn werkzaamheden, dan nodig ik u uit om contact met mij of één van mijn collega’s. op te nemen. Samen kunnen we dan bespreken hoe ik u of uw bedrijf kan ondersteunen bij uw digitale vraagstukken.

Meer mensen

Collega gezocht

Vacature Consultant

Jan de Wolf

Business Consultant

Pieter Hielema

Business Consultant

Ilyes

Consultant

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

Migratie en applicatiebeheer Empire

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Applicatiebeheer en migratie Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.