Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Willem Koomen

Business Consultant

Willem Koomen

Hallo, ik ben Willem Koomen en heb inmiddels 20 jaar ervaring  binnen (semi)-Overheid en ben zowel functioneel als technisch inzetbaar. Ik word vaak gevraagd voor het effectiever inzetten en beheer van diverse ERP en (deel) applicaties zoals TobiasAX, Key2wocas, Dynamics Empire. Ik verzorg tevens de inrichting van uw werkstromen, processturing en (brief)sjablonen via Correspondentie, Wordlink of Key2brief en de ontsluiting via uw DMS zoals E-content, ShareWorX of DISKIS.

Ik ben inzetbaar als applicatiebeheerder TobiasAX, Key2wocas of ShareWorX

Ik heb veel ervaring met het ontwerp en onderhoud van data en rapportages met bijv. MSSQL, en MS Reporting Services. Waar ik echt warm van wordt is het actief bezig zijn met het coachen van gebruikers en het delen van kennis, en op dit vlak word ik dan ook veelvuldig ingezet bij onze klanten.

Ik ben gedreven om vanuit mijn rol als consultant mensen te helpen, waarbij ik het belangrijk vind dat ik veel aandacht voor de wensen van mijn klanten heb. Er wordt vaak gezegd dat ik de lat altijd erg hoog leg op het gebied van serviceverlening. Ik vind dat echter niet meer dan normaal.

Ik kom uit Lelystad en in mijn vrije tijd klus ik graag. Wilt u nader kennismaken met Willem Koomen, zoek dan contact met mij of met één van mijn collega’s.

Meer mensen

Miso Sahan

Full stack developer

Harijandie

Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Jan de Wolf

Business Consultant

Blog

Klant aan het woord - Sander Hilgerink (Teamleider I&A)

Sander Hilgerink (De Woonplaats): Externe expertise IT en korte lijnen zijn belangrijk   Wat is er belangrijk in een zakelijke relatie tussen een IT-leverancier en een woningcorporatie? En hoe kan een leverancier zich onderscheiden van ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.