Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Willem Koomen

Business Consultant

Willem Koomen

Hallo, ik ben Willem Koomen en heb inmiddels 20 jaar ervaring  binnen (semi)-Overheid en ben zowel functioneel als technisch inzetbaar. Ik word vaak gevraagd voor het effectiever inzetten en beheer van diverse ERP en (deel) applicaties zoals TobiasAX, Key2wocas, Dynamics Empire. Ik verzorg tevens de inrichting van uw werkstromen, processturing en (brief)sjablonen via Correspondentie, Wordlink of Key2brief en de ontsluiting via uw DMS zoals E-content, ShareWorx of DISKIS. Ook wil ik graag met trots melden dat ik recent ben geslaagd voor HBO MS Sharepoint expert.

Ik ben inzetbaar als applicatiebeheerder TobiasAX, Key2wocas of Dynamics Empire

Ik heb veel ervaring met het ontwerp en onderhoud van data en rapportages met bijv. SAS Visual Analytics, MSSQL, en MS Reporting Services. Waar ik echt warm van wordt is het actief bezig zijn met het coachen van gebruikers en het delen van kennis, en op dit vlak word ik veelvuldig ingezet bij onze klanten.

Ik werk inmiddels ruim 10 jaar bij Prof-IT4all en ben gedreven om vanuit mijn rol als consultant mensen te helpen, waarbij ik het belangrijk vind dat ik veel aandacht voor de wensen van mijn klanten heb. Er wordt vaak gezegd dat ik de lat altijd erg hoog leg op het gebied van serviceverlening. Ik vind dat echter niet meer dan normaal.

Ik kom uit Lelystad en in mijn vrije tijd klus ik graag. Wilt u nader kennismaken, zoek dan contact met mij of met één van mijn collega’s.

Meer mensen

Steve De Rosa

Business Consultant

Harijandie

Developer

Pim

Developer

Jeroen Kop

Directeur

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.