Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Willem Koomen

Business Consultant

Willem Koomen

Hallo, ik ben Willem Koomen en heb inmiddels 20 jaar ervaring  binnen (semi)-Overheid en ben zowel functioneel als technisch inzetbaar bij implementaties. Ik word vaak gevraagd voor het coachen van gebruikers en het effectiever inzetten en beheer van diverse ERP en (deel) applicaties zoals Key2wocas en Dynamics Empire. Mijn specialisatie ligt bij de inrichting van uw werkstromen en (brief)sjablonen via bijv. Wordlink of Key2brief en de ontsluiting via uw DMS zoals E-content, ShareWorx of DISKIS. Ook wil ik graag met trots melden dat ik recent ben geslaagd voor HBO MS Sharepoint expert. Hiermee kan ik onze klanten op dit vakgebied nog beter van dienst zijn.

Ik ben inzetbaar als functioneel applicatiebeheerder Key2wocas of Dynamics Empire

Ook ben ik expert in datamanipulatie, -conversie en -ontsluiting. Ik heb veel ervaring met het ontwerp en onderhoud van rapportages met behulp van bijv. SAS Visual Analytics en MS Reporting Services. Waar ik echt warm van wordt is het actief bezig mogen zijn met het delen van kennis, en op dat vlak word ik veelvuldig ingezet voor de informatievoorziening bij onze klanten.

Ik werk inmiddels ruim 10 jaar bij Prof-IT4all. In die 10 jaar ben ik nog steeds gedreven om vanuit mijn rol als consultant en beheerder mensen te helpen, waarbij ik het belangrijk vind dat ik veel aandacht voor de wensen van mijn klanten heb. Daarom wordt er vaak gezegd dat ik de lat altijd erg hoog leg op het gebied van serviceverlening vanuit de IT-afdeling waar ik ben ingehuurd. Ik vind dat echter niet meer dan normaal.

Ik kom uit Lelystad en in mijn vrije tijd klus ik graag. Wilt u nader kennismaken, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Jan de Wolf

Business Consultant

Gert Jan de Vries

Business Consultant

Steve De Rosa

Business Consultant

Nanno Scheringa

Business Consultant

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partner Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.