Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Beheer en Ondersteuning

BI consultancy

Advies en klankbord bij uw datavraagstuk of uw BI oplossing

BI consultancy

U kunt Prof-IT4all inzetten voor BI Consultancy. Business Intelligence(BI) richt zich vooral op de ontsluiting van de algehele informatieverzameling. Hierbij kunt u denken aan standaard of ad-hoc rapportages, analyses en dashboards. In de architectuur hoort u termen zoals Data lake, NOSQL, Datavault, OLAP, Datamarts, ETL, Machine Learning, AI, Iot en wel of niet een datawarehouse. Wij zijn graag uw klankbord.

Heeft u behoefte aan advies bij uw informatievoorziening ? Toenemende data en informatie stromen, verschillende applicaties, (on)gestructureerde data, verdergaande digitale afhandeling van uw processen en on-line dienstverlening vergen meer aandacht voor de ontsluiting en grip op uw data en informatievoorziening.

BI Consultancy en inzicht bij uw data vraagstukken?

  • Schakel onze BI consultants in voor advies bij uw data vraagstukken
  • Wilt u zien wat er gebeurd is. Wij zorgen voor uw periodieke dashboard of rapportages
  • Wilt u inzicht in wat er gaat gebeuren. Wij verrijken uw data voor analyse en prognoses
  • Wilt u uw data beoordelen, opschonen of verbeteren. Schakel Prof-IT4all in voor datakwaliteit

U zoekt de kortste weg voor het ontsluiten van uw data, op het moment dat u het nodig heeft met de oplossing die daar bij past. Het wil dus helemaal niet zeggen dat u een volledige architectuur moet optuigen terwijl u mogelijk kunt volstaan met een simpele SQL query, een rapport met een rapportage tool zoals MS PowerBI of een draaitabel in MS Excel. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Schakel Prof-IT4all in voor advies of workshop bij uw data vraagstukken en wat u daadwerkelijk nodig heeft. Kom anders eens naar een workshop, of bel ons voor een inspiratie sessie.

Meer informatie?

BI consultancy

Advies en klankbord bij uw datavraagstuk of uw BI oplossing

of

BI consultancy - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partner Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.