Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Beheer en Ondersteuning

Rapportage ondersteuning

Laat ons uw rapportages ontwikkelen en onderhouden

Rapportage ondersteuning

U kunt Prof-IT4all inzetten voor uw rapportage ondersteuning. We worden veelvuldig ingezet bij de ontsluiting van data en rapportage ondersteuning bij onze klanten. U krijgt bij uw applicaties een standaard set rapportages of traditioneel lijstwerk meegeleverd. Er zijn echter altijd specifieke rapportages en dashboards nodig voor uw bedrijfsvoering. Rapportages met parameters die specifiek voor uw organisatie zijn en in veel gevallen is daar ook nog een specifieke bewerking nodig. Wij zien dit als ‘statische’ informatievoorziening. Het is informatie die meestal een bevestiging is van wat u al wist. U heeft dit vanzelfsprekend nodig in uw bedrijfsvoering, u kunt echter nog een stap verder en informatie uit meerdere bronnen of processen toevoegen en nieuwe inzichten krijgen en uw informatievoorziening naar een nog hoger en dynamisch niveau brengen.

Prof-IT4all zorgt voor de rapportage en dashboards die u nodig heeft.

De ontsluiting van uw rapportages en dashboards veronderstelt inzicht in uw processen, database en datamodellen, dit zodat uw eindgebruikers de rapportage of dashboard ook zelf kunnen aanpassen en gebruiken. Onze consultants combineren applicatie, branchekennis en praktijkervaring, en zijn bekend met het beheer en gebruik van specifieke BI en rapportage applicaties. Dit voor bijvoorbeeld MS Reporting Services, SAS Viya, PowerBI en uw vertrouwde MS Office applicaties zoals bijvoorbeeld MS Excel. Schakel daarom Prof-IT4all in voor uw rapportage ondersteuning en beheer. Bekijk ook eens onze oplossing een dashboard as a service.

Meer informatie?

Rapportage ondersteuning

Laat ons uw rapportages ontwikkelen en onderhouden

of

Rapportage ondersteuning - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.