Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Beheer en Ondersteuning

Werkplek ondersteuning

Uw medewerkers laten groeien in het gebruik van uw applicatie

Werkplek ondersteuning

Werkplek ondersteuning staat boven aan in onze dienstverlening. Uw medewerkers coachen en laten groeien. We spreken uw taal, kennen uw branche en hebben praktijk kennis en ervaring met uw applicaties. We zijn prima in staat uw medewerkers op de werkplek te ondersteunen, te trainen en te adviseren. Heeft uw IT afdeling te weinig tijd en/of niet de didactische vaardigheden in huis om een nieuwe release of applicatie extra aandacht te geven. Mogelijk is de kennis over het optimaal gebruiken en bedienen van uw applicatie weggezakt of op een hoger niveau te worden gebracht. Lees de case over de migratie en het effectiever inzetten van DMS ShareWorx bij Woonzorg.

Effectiever gebruik maken van uw applicaties

Laat ons bij u in huis of remote via MS Teams een groep medewerkers on the job of klassikaal trainen op basis van een opleidingsprogramma. We verzorgen specifieke documentatie als werkinstructies, quick reference cards en instructiemateriaal als naslagwerk. Wij zorgen dat het kennis niveau van uw medewerkers voor het optimaal bedienen en gebruiken van uw applicaties op orde blijft.

Schakel Prof-IT4all in voor werkplek ondersteuning en zoek contact met ons.

Meer informatie?

Werkplek ondersteuning

Uw medewerkers laten groeien in het gebruik van uw applicatie

of

Werkplek ondersteuning - Experts

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.