Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@l Solutions

Uw klantportaal realiseren

Investeer in self-service, interactief en responsive

Uw klantportaal realiseren

Uw klantportaal realiseren is specialisten werk. Uw website of webshop is meer dan een statisch uithangbord van uw bedrijf. Uw website is uw klantportaal en de digitale etalage van uw bedrijf. Uw wilt uw huisstijl en cultuur tot leven brengen. Vanzelfsprekend wilt u uw dienstverlening promoten en uw klanten kunnen bedienen. Uw klanten willen uw portaal altijd en overal bedienen op de pc, tablet of de mobiele telefoon. Uw website wordt per device anders bediend en dit stelt eisen aan het ontwerp van uw klantportaal. Niet alleen de uitstraling en het gebruikersgemak is belangrijk, maar we kijken hedendaags naar interactief, multi-channel, self-service en het responsive gedrag. Laten we samen eens naar uw website kijken.

Een investering in een klantportaal is snel terug verdiend

Maakt u ook de transitie door van de fysieke balie of loket naar Self Service en on-line dienstverlening. Uw klantportaal is een verlengde van uw fysieke activiteiten met de afhandeling van uw digitale proces en koppelingen naar uw back-office applicaties. Wij realiseren een klantportaal dat bij uw klanten past. Uw voordeel is tijd- en kostenbesparing en verhoging van uw klanttevredenheid. Een klantportaal levert direct waarde en is een investering die u snel terug verdiend. Samen met onze specialisten zorgen wij dat alles geregeld wordt zonder zorgen over uw domein, hosting, onderhoud en het beheer.

Meer informatie?

Uw klantportaal realiseren

Investeer in self-service, interactief en responsive

of

BInqcs.comkennis matrix medewerkersurenstaatsysteem

Uw klantportaal realiseren - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partner Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.