Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@l Solutions

Website of Klantportaal nodig

investeer in uw on-line dienstverlening

Website of Klantportaal nodig

Uw website of klantportaal is meer dan een statisch uithangbord van uw bedrijf. Uw hedendaagse website is de digitale etalage van uw bedrijf. We helpen u bij de transitie van de fysieke kassabalie naar meer Self Service en on-line dienstverlening. U wilt natuurlijk uw manier van zaken doen en klantbeleving digitaal over brengen. Vanzelfsprekend wilt u uw naamsbekendheid verder vergroten, leads genereren en uw klanten kunnen bedienen.

Investeer in uw on-line dienstverlening

Uw klantportaal of website is een verlengde van uw fysieke activiteiten. Niet alleen de uitstraling en het gebruikersgemak is belangrijk, maar we zorgen voor interactief, multi-channel, self-service en het responsive gedrag van uw kanalen. Een interactieve website of klantportaal levert direct waarde op en is een investering die u snel terug verdiend. Samen met onze specialisten regelen wij alles zonder zorgen over uw domein, hosting, en het beheer. Laten we samen eens naar uw website kijken. Bekijk ons laatst project inhuurportaal CorpoMatch. 

Meer informatie?

Website of Klantportaal nodig

investeer in uw on-line dienstverlening

of

corpomatch inhuurportaal woningcorporatiesVideospecialistenMobility totaal servicewebsite chinees restaurant

Website of Klantportaal nodig - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Van data naar informatie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, niet routinematig en te complex. Helaas komen de rapporten nog niet met één ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Detachering applicatiebeheerder De Woonplaats

Onze website maakt gebruik van cookies.