Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@l Solutions

Website of Klantportaal nodig

investeer in uw on-line dienstverlening

Website of Klantportaal nodig

Uw website of klantportaal is meer dan een statisch uithangbord van uw bedrijf. Uw hedendaagse website is uw digitale etalage van uw bedrijf. Uw wilt natuurlijk uw manier van zaken doen en klantbeleving digitaal over brengen. Vanzelfsprekend wilt u uw dienstverlening promoten en uw klanten kunnen bedienen. Uw klanten willen uw website altijd en overal bedienen op de pc, tablet of mobiele telefoon. Uw website wordt per device anders bediend en dit stelt eisen aan het ontwerp per kanaal. Laten we samen eens naar uw website kijken. Bekijk ons laatst project inhuurportaal CorpoMatch. 

Investeer in uw on-line dienstverlening

Maakt u ook de transitie door van de fysieke kassabalie of loket naar Self Service en on-line dienstverlening. Uw klantportaal of website is een verlengde van uw fysieke activiteiten met de digitale afhandeling van uw proces en verwerking naar uw back-office applicaties. Niet alleen de uitstraling en het gebruikersgemak is belangrijk, maar we kunnen u helpen met interactief, multi-channel, self-service en het responsive gedrag van uw kanalen. Een interactieve website of klantportaal levert direct waarde en is een investering die u snel terug verdiend. Samen met onze specialisten regelen wij alles zonder zorgen over uw domein, hosting, en het beheer. Bekijk hier onder enkele recente projecten.

Meer informatie?

Website of Klantportaal nodig

investeer in uw on-line dienstverlening

of

corpomatch inhuurportaal woningcorporatiesVideospecialistenMobility totaal servicewebsite chinees restaurant

Website of Klantportaal nodig - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Van data naar informatie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, niet routinematig en te complex. Helaas komen de rapporten nog niet met één ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Detachering applicatiebeheerder De Woonplaats

Onze website maakt gebruik van cookies.