Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@l Solutions

Robot proces automatisering

Bespaar kosten met RPA automatisering

Robot proces automatisering

Zet robot proces automatisering in voor de digitale afhandeling van uw processen. We helpen u met Robot Proces Automatisering of RPA. De software robots bieden bijvoorbeeld ondersteuning bij de overstap naar een nieuw ERP of deel applicatie. De robots voeren diverse stappen en taken geautomatiseerd uit. Denk daarbij aan het inloggen in een oud systeem om bestanden op te halen en weer in te loggen in een nieuw systeem om de data in te voeren. Of processen als facturen of orders verwerken, beheer en controles voor schade of incasso dossiers of fraude detecteren in uw transacties.

Bespaar kosten met RPA automatisering en UIPath.

Processen met repeterende en routinematige taken, veel documenten, bronnen en data zijn grotendeels af te handelen via robot proces automatisering. We maken gebruik van RPA software van UIPath. Uw activiteiten worden opgenomen en door ons middels workflows ingericht en iedere menselijke stap wordt vervolgens automatisch uitgevoerd door robot proces automatisering.

Start met RPA en uw processen worden sneller en efficiƫnter uitgevoerd. Dit zorgt voor tijdswinst en kostenbesparing. Verken met ons de mogelijkheden en nodig ons uit voor een demo.

 

Meer informatie?

Robot proces automatisering

Bespaar kosten met RPA automatisering

of

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.