Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@l Solutions

Informatieportaal BInqcs.com

A la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

Informatieportaal BInqcs.com

BInqcs.com is ons informatieportaal voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf. Wij leveren het standaard mee met onze BI oplossing BInqcs. Het informatie portaal is nu ook apart leverbaar voor uw organisatie. U kent het wel binnen verschillende afdelingen als HR, Marketing, Financieel worden diverse applicaties gebruikt met ieder zijn eigen rapportage omgeving, niet altijd beschikbaar en alleen met specifieke kennis te bedienen. U wilt het delen met andere medewerkers of derden al dan niet geautoriseerd. Dat is niet altijd mogelijk. U wilt inspelen op ontwikkelingen. Historisch terugkijken of een ander inzicht dan uw collega krijgen op basis van meerdere dimensies zoals uw klant, medewerker, periode of locatie afhankelijk van de ingang die u kiest. Dit is wel mogelijk.

BInqcs.com, a la Netflix voor uw informatievoorziening

Vragen en behoefte bij onze klanten en in hoeverre we dit konden verbeteren bij voorkeur on-line, gebruikersvriendelijk en met een self service klantportaal, genaamd BInqcs.com. Wij zorgen dat al uw rapporten uit SAS, PowerBI, MS Reporting, Google of andere bronnen op één plek beschikbaar komen in BInqcs.com. Abonneer uzelf op relevante rapporten en dashboards en maak favorieten aan met uw persoonlijke lijst per proces, uw rol of afdeling zoals u dit gewend bent in Netflix. Dit portaal is nu ook beschikbaar voor uw organisatie. Neem BInqcs overal mee naar toe op uw Surface, uw Ipad of uw laptop en vergroot het inzicht in uw data of uw bedrijf ter ondersteuning van uw dagelijkse activiteiten en de samenwerking in uw organisatie. Kom eens kijken naar de kracht van BInqcs.com, uw portaal a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening.

Meer informatie?

Informatieportaal BInqcs.com

A la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

of

BInqcs van data naar informatie Binqcs.com klantportaalBInqcs

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partner Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.