Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Digit@l Solutions

Uw klantportaal realiseren

Uw klantportaal is de digitale etalage van uw bedrijf

Uw klantportaal realiseren

Uw klantportaal realiseren is specialisten werk. Het klantportaal of website is tegenwoordig meer dan een statisch uithangbord van uw bedrijf. Het is de digitale etalage van uw bedrijf. Uw wilt uw huisstijl en cultuur tot leven brengen. Vanzelfsprekend uw dienstverlening promoten en uw klanten kunnen bedienen. Uw klanten willen deze informatie bovendien altijd en overal kunnen lezen op een tablet of de mobiele telefoon. Uw klantportaal wordt overal anders bediend afhankelijk van het device en dit stelt eisen aan uw klantportaal. Speel in op de behoefte van uw klanten. Niet alleen de uitstraling, het gebruikersgemak, maar interactief, multi-channel en het responsive gedrag zijn hedendaags van groot belang.

Wij realiseren een klantportaal dat bij u past.

Onze klanten maken een transitie door van het fysieke loket naar informatie en Self Service on-line dienstverlening. Uw klantportaal is een verlengde van uw fysieke activiteiten met directe koppelingen naar uw applicaties en integratie met uw back-office. Een klantportaal levert waarde en is een investering die u snel terug verdiend. Samen met onze specialisten zorgen wij dat alles geregeld wordt en u geen zorgen heeft over de domeinen, hosting, het onderhoud en het beheer.

Meer informatie?

Uw klantportaal realiseren

Uw klantportaal is de digitale etalage van uw bedrijf

of

Uw klantportaal realiseren - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.