Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@l Solutions

Uw klantkanalen optimaliseren

Optimaliseren voor meer leadgeneratie en opdrachten

Uw klantkanalen optimaliseren

Blijf investeren in het optimaliseren van uw klantkanalen. U kunt on-line meer leads en opdrachten genereren via uw klantkanalen. Besteed uw marketing budget aan het gericht benaderen van uw doelgroep en uw klanten en bezoekers terugkomen. Zorg dat uw website of webshop aansluit bij de behoefte van uw klanten. Vanzelfsprekend wilt u direct gevonden worden en via meerdere klantkanalen toegankelijk en bereikbaar zijn. Dit is een continue proces. Wij helpen u de beste keuzes te maken.

Uw website en klantkanalen optimaliseren voor meer leads en opdrachten.

Focus uw budget op de kanalen die uw klanten gebruiken. Wij laten u graag de customer journey laten zien. De weg die u klant op uw website doorloopt en waar wel of niet op geklikt wordt. U krijgt inzicht in het klik- en scroll gedrag van uw doelgroep en u kunt zelf analyseren waar uw bezoeker naar zoekt en wel of niet over gaat tot actie of vertrekt. U krijgt hiervoor van ons een rapportage dashboard BInqcs. Wij verbinden alle relevante bronnen en kanalen, zodat u met één druk op de knop altijd en overal inzicht heeft. U kunt vervolgens gerichter adverteren met relevante zoekwoorden via het juiste kanaal en uw website optimaliseren met als resultaat meer leadgeneratie en opdrachten.

Meer informatie?

Uw klantkanalen optimaliseren

Optimaliseren voor meer leadgeneratie en opdrachten

of

onderhoudsdashboardInzicht in uw VMP proces

Uw klantkanalen optimaliseren - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HDR meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.