Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digit@l Solutions

Uw klantkanalen optimaliseren

Optimaliseren voor meer leadgeneratie en opdrachten

Uw klantkanalen optimaliseren

Blijf investeren in het optimaliseren van uw klantkanalen. U kunt on-line meer leads en opdrachten genereren via uw klantkanalen. Besteed uw marketing budget aan het gericht benaderen van uw doelgroep en uw klanten en bezoekers terugkomen. Zorg dat uw website of webshop aansluit bij de behoefte van uw klanten. Vanzelfsprekend wilt u direct gevonden worden en via meerdere klantkanalen toegankelijk en bereikbaar zijn. Dit is een continue proces. Wij helpen u de beste keuzes te maken.

Uw website en klantkanalen optimaliseren voor meer leads en opdrachten.

Focus uw budget op de kanalen die uw klanten gebruiken. Wij laten u graag de customer journey laten zien. De weg die u klant op uw website doorloopt en waar wel of niet op geklikt wordt. U krijgt inzicht in het klik- en scroll gedrag van uw doelgroep en u kunt zelf analyseren waar uw bezoeker naar zoekt en wel of niet over gaat tot actie of vertrekt. U krijgt hiervoor van ons een rapportage dashboard BInqcs. Wij verbinden alle relevante bronnen en kanalen, zodat u met één druk op de knop altijd en overal inzicht heeft. U kunt vervolgens gerichter adverteren met relevante zoekwoorden via het juiste kanaal en uw website optimaliseren met als resultaat meer leadgeneratie en opdrachten.

Meer informatie?

Uw klantkanalen optimaliseren

Optimaliseren voor meer leadgeneratie en opdrachten

of

onderhoudsdashboardInzicht in uw VMP proces

Uw klantkanalen optimaliseren - Experts

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.