Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Inzicht en Advies

BI consultancy

Advies en klankbord bij de implementatie en meerwaarde bij uw datavraagstuk of uw BI oplossing

BI consultancy

U kunt Prof-IT4all inzetten voor BI Consultancy. Advies en implementatie bij uw BI oplossing of architectuur. Business Intelligence(BI) richt zich vooral op de ontsluiting van de algehele informatieverzameling. Hierbij kunt u denken aan standaard of ad-hoc rapportages, analyses en dashboards. Wij hebben zelf kennis en ervaring met Microsoft en SAS. In de architectuur hoort u termen zoals Data lake, NOSQL, Datavault, OLAP, Datamarts, ETL en de datawarehouse. Wij zijn graag uw klankbord. Als voorbeeld worden BI en Datawarehouse in de praktijk nog wel eens als synoniem gebruikt. Een datawarehouse is echter vooral de data-opslag en slechts een technische invulling van een mogelijke BI oplossing. Schakel ons in als klankbord. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

BI Consultancy en de kortste weg naar meerwaarde bij uw datavraagstukken

U zoekt de kortste weg voor het ontsluiten van uw data, op het moment dat u het nodig heeft met de oplossing die daar bij past. Het wil dus helemaal niet zeggen dat u een volledige architectuur moet optuigen terwijl u mogelijk kunt volstaan met een simpele query, rapport met een rapportage tool of een draaitabel in Excel. Schakel ons in en wij geven u advies bij de voorgestelde BI architectuur of BI oplossing en wat u daadwerkelijk nodig heeft. Kom anders eens naar een workshop van ons, en schrijf u in voor een inspiratie sessie.

Meer informatie?

BI consultancy

Advies en klankbord bij de implementatie en meerwaarde bij uw datavraagstuk of uw BI oplossing

of

BI consultancy - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.