Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Inzicht en Advies

Data analyse en prognose

Vergroot uw inzicht en doe meer met uw data

Data analyse en prognose

We worden veelvuldig ingezet bij de ontsluiting van data en de ontwikkeling van rapportages en verslaglegging bij onze klanten. Informatie die meestal een bevestiging is van wat u al wist. Wij zien dit zeker als belangrijk echter nog als ‘statische’ informatievoorziening. U heeft dit vanzelfsprekend nodig in uw bedrijfsvoering, u kunt echter nog een stap verder en informatie uit meerdere bronnen of processen als Marketing, HRM, Financiën toe te voegen en nieuwe inzichten krijgen met data prognose en analyse. Wij kunnen samen uw informatievoorziening naar een hoger en dynamisch niveau brengen. Bekijk ook eens onze oplossing big data as a service.

Vergroot uw inzichten met data analyse en prognose

U bent zich vaak niet bewust van de enorme hoeveelheid data die beschikbaar is, vaak verspreid over meerdere systemen, afdelingen of uit (externe) bronnen. Denk aan de BAG, socio-demografische data, het CBS of het Kadaster. U kunt vervolgens samen met ons een besturingsmodel of dashboard realiseren en met parameters en specifieke functies vooruit kijken onderbouwd met feiten zelf uw data analyse en prognoses uitvoeren. Doe meer met uw data en vergroot uw inzicht in uw bedrijf samen met de consultants van Prof-IT4all.

Meer informatie?

Data analyse en prognose

Vergroot uw inzicht en doe meer met uw data

of

Data analyse en prognose - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.