Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Inzicht en Advies

Datamanagement en kwaliteit

Koester uw data en beoordeel uw datakwaliteit

Datamanagement en kwaliteit

De toename van digitalisering van onze werkprocessen en on-line dienstverlening leidt tot groeiende datastromen en een toename in transacties, mutaties, documenten, e-mail en historie. Daarmee loopt u het risico dat uw data niet ACCU-proof(actueel, correct, consistent en uniek) is en blijft. Denk nog even aan de laatste migratie van uw systemen na een overname of fusie, en de consolidatie van uw data en historie. Beoordeel samen met Prof-IT4all uw data en verminder het risico op verkeerde informatievoorziening of besluitvorming.

Koester uw data en zet Prof-IT4all in voor datamanagement en kwaliteit

Datamanagement en kwaliteit is een proces. Wij adviseren u bij dit proces, maken een quick scan van uw data, en hebben de tools om grote hoeveelheden data snel te beoordelen. Uw data wordt uiteindelijk gebruikt voor verantwoording, prognoses en verslaglegging. Bekijk onze oplossing voor Datakwaliteit as a service.

Tenslotte heeft u nog te maken met privacy wet- en regelgeving en moet uw data voldoen aan de GDPR richtlijnen in Europa. Dit is een continue proces en onderschat de impact op uw bedrijfsondersteunende systemen niet. Schakel Prof-IT4all in voor datamanagement. Bespaar tijd en geld en houd de controle op uw data.

 

 

Meer informatie?

Datamanagement en kwaliteit

Koester uw data en beoordeel uw datakwaliteit

of

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.