Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Inzicht en Advies

Rapportage en dashboards

Laat ons uw rapportages en dashboard ontwikkelen en onderhouden

Rapportage en dashboards

U kunt Prof-IT4all inzetten bij het samenstellen en beheren van uw rapportages en dashboards. U krijgt meestal bij uw systemen wel een standaard set rapportages of traditioneel lijstwerk meegeleverd. Er zijn echter altijd specifieke rapportages en dashboards nodig voor uw bedrijfsvoering. Rapportages met velden en parameters die specifiek voor uw organisatie zijn en meestal uit meerdere bronnen vandaan komen. Daardoor is in veel gevallen ook nog speciale query of een specifieke bewerking nodig. Ook is het niet vanzelfsprekend dat er een dashboard wordt  meegeleverd of ingericht. Als deze al wordt meegeleverd is deze vaak oppervlakkig en u kunt u niet vergelijken op basis van historie met dimensies zoals tijd en plaats, of gebaseerd op een KPI voor uw besturing of verantwoording naar uw toezichthouder. Bekijk daarom ook eens onze oplossing een dashboard as a service.

Prof-IT4all zorgt voor de rapportage en dashboards die u nodig heeft.

De ontsluiting van uw rapportages en dashboards veronderstelt inzicht in uw processen, database en datamodellen, dit zodat uw eindgebruikers de rapportage of dashboard ook zelf kunnen aanpassen en gebruiken. Onze consultants combineren applicatie, branchekennis en praktijkervaring, en zijn bekend met het beheer en gebruik van specifieke BI en rapportage applicaties. Dit voor bijvoorbeeld MS Reporting Services, SAS Viya, PowerBI en uw vertrouwde MS Office applicaties zoals bijvoorbeeld MS Excel. Doe een workshop PowerBI of SAS Viya.

Meer informatie?

Rapportage en dashboards

Laat ons uw rapportages en dashboard ontwikkelen en onderhouden

of

Rapportage en dashboards - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.