Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Projecten en Implementatie

Conversie begeleiding

Kies voor continuïteit van uw bedrijfsvoering

Conversie begeleiding

Conversie begeleiding van Prof-IT4all. Wat is er voor nodig om uw bestaande ‘oude’ gegevens in begrijpelijke vorm te converteren naar uw nieuwe applicatie of ERP? Welke risico’s brengt dit met zich mee en hoe controleert u de juistheid en volledigheid van deze conversie? Wilt u ook de datakwaliteit toetsen? Neemt u uw historie mee of niet. Welke gegevens converteert u wel en welke niet? Wat is het juiste moment om definitief over te gaan, want uw bedrijfsvoering en de mutaties in uw oude systeem gaan gewoon door. Regelt u de jaarafsluiting in het oude of het nieuwe systeem.

Kortom een conversie is een zeer wezenlijk onderdeel van een implementatie of migratietraject en is zeker geen routineklus. Het overzetten van bestaande data naar een nieuwe omgeving is complex en heeft zowel een organisatorische, functionele als technisch component. Geen nood, wij kunnen u op al deze onderdelen ondersteunen met conversie begeleiding.

Kies voor conversie begeleiding en continuïteit van uw bedrijfsvoering

Wij adviseren bij het conversieplan, de scope en de gewenste activiteiten en dragen zorg voor afstemming met uw ICT leverancier. Wij ondersteunen uw medewerkers bij functionele en gebruikerstesten na een (proef)conversie op basis van checklisten, templates en onze eigen hulpmiddelen. Het is tevens een mooi moment om de datakwaliteit te beoordelen. Kijk ook eens verder bij datakwaliteit as a service.

Prof-IT4all heeft al meer dan 50 conversietrajecten begeleid. Wij kunnen u dan ook als geen ander behoeden voor de risico’s en valkuilen. Schakel Prof-IT4all in voor uw aanstaande conversie begeleiding.

 

Meer informatie?

Conversie begeleiding

Kies voor continuïteit van uw bedrijfsvoering

of

Conversie begeleiding - Experts

Blog

Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Beheer en effectief inzetten Empire

Onze consultants worden ingezet in diverse projecten voor de migratie naar, en het effectiever inzetten van Dynamics Empire van Cegeka-dsa. We zijn betrokken bij (her)inrichting, testen, conversies en applicatiebeheer van zowel de huidige als de ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.