Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Projecten en Implementatie

Conversie begeleiding

Kies voor continuïteit van uw bedrijfsvoering

Conversie begeleiding

Conversie begeleiding. Wat is er voor nodig om uw bestaande ‘oude’ gegevens te converteren naar uw nieuwe applicatie of ERP? Welke risico’s brengt dit met zich mee en hoe controleert u de juistheid en volledigheid van deze conversie? Welke gegevens converteert u wel en welke niet? Neemt u uw historie mee of niet. Wat is het juiste moment om definitief over te gaan, want uw bedrijfsvoering en de mutaties in uw oude systeem gaan ook gewoon door.

Kies voor conversie begeleiding en continuïteit van uw bedrijfsvoering

Wij adviseren bij het conversieplan, de gewenste activiteiten en dragen zorg voor afstemming met uw ICT leverancier. Wij ondersteunen uw medewerkers bij functionele en gebruikerstesten na een (proef)conversie op basis van checklisten, templates al dan niet met onze eigen hulpmiddelen. Denk hierbij aan geautomatiseerd data-entry en testen met RPA automatisering.

Kortom een conversie is een zeer wezenlijk onderdeel van een implementatie of migratietraject en is zeker geen routineklus. Wij hebben inmiddels meer dan 50 conversies begeleid.

 

Meer informatie?

Conversie begeleiding

Kies voor continuïteit van uw bedrijfsvoering

of

Conversie begeleiding - Experts

Blog

Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Beheer en effectief inzetten Empire

Onze consultants worden ingezet in diverse projecten voor de migratie naar, en het effectiever inzetten van Dynamics Empire van Cegeka-dsa. We zijn betrokken bij (her)inrichting, testen, conversies en applicatiebeheer van zowel de huidige als de ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht met BInqcs en haar zaaksysteem

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.