Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Projecten en Implementatie

Detachering ICT specialisten

Heeft u te maken met ziekte, verloop of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig

Detachering ICT specialisten

U kunt ons inschakelen voor detachering ICT specialisten met branchekennis. Heeft u te maken met ziekte, verloop of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig binnen uw gebruikers- of ICT beheerorganisatie? Wij hebben consultants in dienst met kennis en ervaring van uw proces en applicaties. Ons personeel woont en werkt landelijk en is ook in uw regio snel en flexibel inzetbaar. Prof-IT4all beschikt bovendien over een uniek ZZP netwerk, waarmee snel ingespeeld kan worden op uw behoefte voor tijdelijke gewenste capaciteit.

Prof-IT4all voor detachering ICT specialisten met branchekennis

Wij zorgen snel voor enkele passende kandidaten betaalbaar en bereikbaar voor uw organisatie. Voor Woningcorporaties hebben we tevens een inhuurportaal waar u direct in contact kunt komen met de beste specialisten voor al uw tijdelijke functies. Kijk op www.corpomatch.nl.

We hebben inmiddels al 15 jaar ervaring met detachering van ICT specialisten. Bekijk onderstaand overzicht en functies die we de afgelopen 15 jaar hebben ingevuld bij onze klanten. Prof-IT4all is uw partner voor flexibiliteit, continuïteit en zekerheid van uw bedrijfsvoering.

Meer informatie?

Detachering ICT specialisten

Heeft u te maken met ziekte, verloop of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig

of

Detachering ICT specialisten - Experts

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.