Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Projecten en Implementatie

Test begeleiding

Acceptatie van uw applicatie zonder verrassingen

Test begeleiding

Test begeleiding is een vakgebied op zich. Product Acceptatie Testen, Functioneel Acceptatie testen en Gebruikers Acceptatie testen uitvoeren en begeleiden+ De PAT, FAT en GAT in kernwoorden. Een migratie naar een nieuw ERP of deel applicatie of een nieuwe release die u al in huis heeft. Het testen en accepteren van allerlei belangrijke aspecten de functionaliteit of het resultaat na een conversie is niet te onderschatten en zeer belangrijk voor het in gebruik nemen van uw systemen. U wilt weten of de functionaliteit nog voldoet en waar deze in belangrijke mate wijzigt. Uw medewerkers moeten tijdig op de hoogte worden gebracht van de verandering in de interface.

Consultants van Prof-IT4all zijn door hun ervaring uitstekend in staat u te helpen met het testen van systemen. Heeft u hulp nodig bij het testen, het bepalen van de normen, de criteria voor acceptatie, het in productie nemen volgens een vaste methodiek of met geautomatiseerde test hulpmiddelen, Prof-IT4all staat voor u klaar.

 

Meer informatie?

Test begeleiding

Acceptatie van uw applicatie zonder verrassingen

of

Test begeleiding - Experts

Blog

Functioneel Beheer en informatievoorziening !

BiSL - zelfevaluatie

Check aan de hand van de BiSL – zelfevaluatie de volwassenheid in uw eigen organisatie van functioneel beheer en informatiemanagement! Met behulp van de BiSL zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers conform de AVG

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.