Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Projecten en Implementatie

Test begeleiding

Acceptatie van uw applicatie zonder verrassingen

Test begeleiding

Test begeleiding is een vakgebied op zich. Product Acceptatie Testen, Functioneel Acceptatie testen en Gebruikers Acceptatie testen uitvoeren en begeleiden+ De PAT, FAT en GAT in kernwoorden. Een migratie naar een nieuw ERP of deel applicatie of een nieuwe release die u al in huis heeft. Het testen en accepteren van allerlei belangrijke aspecten de functionaliteit of het resultaat na een conversie is niet te onderschatten en zeer belangrijk voor het in gebruik nemen van uw systemen. U wilt weten of de functionaliteit nog voldoet en waar deze in belangrijke mate wijzigt. Uw medewerkers moeten tijdig op de hoogte worden gebracht van de verandering in de interface.

Consultants van Prof-IT4all zijn door hun ervaring uitstekend in staat u te helpen met het testen van systemen. Heeft u hulp nodig bij het testen, het bepalen van de normen, de criteria voor acceptatie, het in productie nemen volgens een vaste methodiek of met geautomatiseerde test hulpmiddelen, Prof-IT4all staat voor u klaar.

 

Meer informatie?

Test begeleiding

Acceptatie van uw applicatie zonder verrassingen

of

Test begeleiding - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.