Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Big Data as a Service

Combineer uw data met externe data en krijg nieuwe inzichten

Big Data as a Service

Start met Big Data as a Service van Prof-IT4all. U kunt uw traditionele rapportages en dashboards combineren met externe databronnen. Denk aan de BAG, socio-demografische data, het CBS, het Kadaster of het KNMI. Big Data uit bijvoorbeeld uw rioolzuivering, stuwen, gemalen of cv en zonnepaneel installaties. Wij zorgen dat de door uw gewenste dataset klaar staat in uw klantenportaal. U kunt vervolgens zelf uw dashboard of rapportage uitbreiden en bedienen, altijd en overal op ieder mobiel device. De nieuwe inzichten helpen uw organisatie nog beter (bij) te sturen en flexibeler in te spelen op ontwikkelingen in uw sector. Wij verzorgen dit voor u in service met BInqcs van data naar informatie.

Vergroot uw inzicht met Big Data as a service

Vraagstukken over waterkwaliteit, weersverwachting, energieverbruik, routeplanning, marketing of leefbaarheid worden toegankelijk. U kunt de informatie beschikbaar stellen aan uw medewerkers via uw portaal of #gratis @app, samen verder analyseren en uw besluitvorming ondersteunen. Iedereen kan het zelf bedienen vanuit zijn of haar vertrouwde omgeving. Dat is Self-Service BI en analyse. U kunt dus direct aan de slag met uw data. Uw klantportaal is beschikbaar als maandabonnement.

U krijgt nieuwe inzichten met Big Data as a service. Probeer het één maand en maak een proefvlucht met uw data in de cloud.

Meer informatie?

Big Data as a Service

Combineer uw data met externe data en krijg nieuwe inzichten

of

onderhoudsdashboarddashboard vmp procesklantportaal BInqcs.com

Big Data as a Service - Experts

Blog

Data en uw rapport Precies op Tijd: PoT

Uw data zonder vertraging!

Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partner Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.