Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Self Service BI oplossingen

BInqcs in de cloud

Met BInqcs van data naar informatie

BInqcs in de cloud

Prof-IT4all heeft een volledig Self Service BI oplossing voor woningcorporaties genaamd BInqcs. Uniek aan BInqcs is dat wij uw operationele en historische data beschikbaar stellen voor al uw woningcorporatie processen conform de BInqcs van data naar informatiebranche standaard CORA/ VERA. Unieke stekkers zorgen dat iedere applicatie of benodigde bron aangesloten wordt op ons platform. Ook als uw ERP, applicatie of externe bron niet VERA is opgezet. Bovendien blijft uw informatievoorziening intact als u wisselt van bron of applicatie. U kunt met 1 druk op de knop uw benchmark huurincasso, uw Aedes benchmark, of elke KPI, dashboard of rapportage die u zelf nodig heeft snel en direct realiseren. BInqcs is de meest eenvoudige BI oplossing voor Woningcorporaties en klaar voor de toekomst.

BInqcs is gebaseerd op industriestandaarden zoals Microsoft SQL, Datavault en de ontsluiting is powered by SAS Viya en Prof-IT4all. U krijgt van ons begrijpelijke datasets, rapportages en dashboards, zodat u direct en zelfstandig uw data kunt analyseren, visualiseren en interactief kunt delen met uw collega’s op ieder moment via uw mobiele device of een gratis app. M.a.w. met BInqcs krijgt u één antwoord op al uw vragen als u het nodig heeft. Lees ook onze case inzicht in uw verhuurmutatieproces met BInqcs en de LEAN dagstart.

Start met Binqcs en u krijgt van ons:

  • oplossing conform CORA/VERA
  • Een unieke datalaag met operationele en historische data
  • On-line actuele dashboards en rapportages
  • Uw informatie altijd en overal beschikbaar, op ieder mobiele device of via onze gratis @app
  • Geen zorgen over uw beheer, infrastructuur of (data)beveiliging
  • Hybride private cloud in Nederland en databeveiliging conform AVG, ISO27001 en NEN7510

BInqcs is standaard, compleet, schaalbaar en uniek. Uw data veilig op één plek en u heeft geen zorgen over IT of het technisch (applicatie)beheer. Dat regelen wij allemaal voor u.

Probeer het één maand en maak een proefvlucht met uw data in de cloud of schrijf u in voor onze workshops en ervaar het zelf.

Meer informatie?

BInqcs in de cloud

Met BInqcs van data naar informatie

of

BInqcs in de cloud - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Vraagstukken als de Aedes benchmark, Corpodata, DAEB ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.