Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Self Service BI oplossingen

BInqcs van data naar informatie

BI oplossing voor meer inzicht in uw bedrijf

BInqcs van data naar informatie

Prof-IT4all zorgt meer inzicht in uw bedrijf met onze BI oplossing BInqcs van data naar informatie. Uniek aan BInqcs is dat we uw bronnen die vaak complex, verspreid en verschillend zijn, centraal op één plek beschikbaar stellen voor iedere gebruiker. BInqcs heeft unieke stekkers per bron en per branche zoals CORA/ VERA. Deze unieke stekkers zorgen dat iedere applicatie of benodigde bron aangesloten kan worden op ons platform. Een groot voordeel is dat u altijd terug kunt naar de bron en uw informatievoorziening intact blijft als u wisselt van bron of applicatie. U kunt met 1 druk op de knop elke KPI, dashboard of rapportage snel realiseren. BInqcs is de meest eenvoudige BI oplossing en klaar voor de toekomst.

BInqcs is gebaseerd op industriestandaarden zoals Microsoft SQL, Datavault en powered by SAS Viya. U krijgt van ons begrijpelijke datasets, rapportages en dashboards, klaar voor gebruik, zodat u direct en zelfstandig uw data kunt analyseren, en interactief kunt delen met uw collega’s op ieder moment via uw mobiele device of een gratis app of onze nieuwe klantportaal BInqcs.com. Lees ook onze case inzicht in uw verhuurmutatieproces met BInqcs en de LEAN dagstart.

Start met Binqcs en u krijgt van ons:

  • Oplossing met unieke stekkers per bron of branche zoals CORA/VERA
  • Een unieke datalaag met operationele en historische data
  • On-line actuele dashboards en rapportages
  • Uw informatie altijd en overal beschikbaar, op ieder device, app of klantportaal
  • Hybride private cloud in Nederland en databeveiliging conform AVG, ISO27001 en NEN7510

BInqcs is standaard, compleet, schaalbaar en uniek. Uw data veilig op één plek en u heeft geen zorgen over IT of het technisch (applicatie)beheer. Dat regelen wij allemaal voor u. Probeer BInqcs één maand en maak een proefvlucht met uw data in de cloud. BInqcs van data naar informatie.

Meer informatie?

BInqcs van data naar informatie

BI oplossing voor meer inzicht in uw bedrijf

of

Bekijk enkele cases en ons BInqcs portaal het ‘Netflix’ portaal voor uw informatievoorziening

BInqcs van data naar informatie - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Uw data is onze passie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Data gebruiken en tegelijkertijd met één druk op de knop verantwoording kunnen afleggen. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.