Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Dataplatform BInqcs in de cloud

Rapportageoplossing voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf

Dataplatform BInqcs in de cloud

Investeer in onze volledig rapportageoplossing BInqcs in de cloud. Zonder een centrale oplossing wordt er doorgaans per afdeling of gebruiker een aparte rapportagetool gebruikt. Meestal on the fly rapportages met losse datasets die verspreid raken door uw organisatie. Dit is niet nodig. BInqcs verwerkt al uw brondata die vaak al complex is tot eenduidige en simpele informatie en stelt dit op één plek beschikbaar voor iedere gebruiker. BInqcs heeft unieke stekkers per bron en per branche zoals bij woningcorporaties de CORA/ VERA standaard. Iedere applicatie of bron kan aangesloten worden op ons platform. Een groot voordeel van ons platform is dat u altijd terug kunt naar de bron en uw informatievoorziening intact blijft als u in de toekomst wisselt van applicatie of bron.

Investeer in een centraal dataplatform Binqcs :

Het dataplatform BInqcs is gebaseerd op industriestandaarden zoals Microsoft SQL, Data Vault en is powered by SAS Viya. Uw data blijft veilig(conform AVG, ISO27001 en NEN7510) op één plek en u heeft geen zorgen over IT of het technisch (applicatie)beheer. Dat regelen wij allemaal voor u.

Uw gebruikers krijgen van ons een uniek rapportageportaal, met alle informatie op één plek, zelf te bedienen a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening. Het dataplatform BInqcs is standaard, schaalbaar en klaar voor de toekomst.  Maak ook een proefvlucht met uw data in de cloud en nodig ons uit voor een demonstratie.

Meer informatie?

Dataplatform BInqcs in de cloud

Rapportageoplossing voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf

of

Dataplatform BInqcs in de cloud - Experts

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.