Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Eén rapportage oplossing BInqcs

Rapportageoplossing voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf

Eén rapportage oplossing BInqcs

U kunt ook kiezen voor één oplossing voor al uw rapportage en data vraagstukken. Zonder een centrale oplossing wordt er doorgaans per afdeling of gebruiker een aparte rapportagetool gebruikt. Meestal on the fly rapportages met losse datasets die verspreid raken door uw organisatie. BInqcs verwerkt al uw complexe brondata tot simpele informatie en stelt dit op één plek beschikbaar voor iedere gebruiker.

Investeer in één centrale rapportageoplossing Binqcs :

Het dataplatform BInqcs is gebaseerd op industriestandaarden zoals Microsoft SQL, Data Vault en is powered by SAS Viya. Uw data blijft veilig(conform AVG, ISO27001 en NEN7510) op één plek en u heeft geen zorgen over IT of applicatiebeheer. Dat regelen wij allemaal voor u. BInqcs heeft unieke stekkers per bron en per branche zoals bij woningcorporaties de CORA/ VERA standaard. Een groot voordeel van ons platform is dat u altijd terug kunt naar de bron en uw informatievoorziening intact blijft als u in de toekomst wisselt van applicatie of bron.

Uw gebruikers krijgen van ons een uniek rapportageportaal, met alle informatie op één plek, zelf te bedienen a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening. Maak ook een proefvlucht met uw data in de cloud en nodig ons uit voor een demonstratie.

Meer informatie?

Eén rapportage oplossing BInqcs

Rapportageoplossing voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf

of

Eén rapportage oplossing BInqcs - Experts

Blog

In je SAS met BInqcs

Van data naar informatie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, niet routinematig en te complex. Helaas komen deze meestal niet met één druk ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.