Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Dashboard as a Service

Bedien zelf uw dashboard en vergroot uw inzicht in uw bedrijf

Dashboard as a Service

Start met Dashboard as a Service van Prof-IT4all. Snel kunnen beschikken over betrouwbare en volledige informatie is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering en besluitvorming. Het presenteren van de juiste informatie, op het juiste moment? Wij zorgen dat uw data klaar staat voor gebruik in uw klantportaal. U kunt vervolgens zelf direct uw dashboard bedienen altijd en overal en op ieder mobiel device. Kortom wel alle voordelen van een dashboard, maar geen zorgen over ICT of beheer.

Uw dashboard klaar voor gebruik met Dashboard as a service

We bieden u op een gebruikersvriendelijke wijze bruikbare data aan de juiste persoon, op het juiste moment en in de juiste vorm. U kunt real-time en interactief rapporten genereren, prognoses maken en scenario analyses uitvoeren. Vraagstukken over uw assetmanagement, klantenservice, financiën of de doorlooptijd van uw zaken snel visualiseren. De informatie toegankelijk en bespreekbaar maken voor uw relaties zoals accountants, banken of toezichthouders of interactief beschikbaar stellen aan uw medewerkers. Iedereen kan het zelf bedienen van uit zijn of haar vertrouwde omgeving. Dat is Self-Service BI en analyse. U kunt direct aan de slag met uw data. Uw klantportaal is beschikbaar als maandabonnement. Lees onze case bij HHSK te Rotterdam.

Vergroot uw inzicht in uw bedrijf en start met Dashboard as a service. Probeer het één maand en maak een proefvlucht met uw data in de cloud.

Meer informatie?

Dashboard as a Service

Bedien zelf uw dashboard en vergroot uw inzicht in uw bedrijf

of

klantportaal BInqcs.comBInqcs van data naar informatie

Dashboard as a Service - Experts

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partner Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.