Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Dashboard as a Service

Wij maken uw dashboard en vergroten uw inzicht in uw bedrijf

Dashboard as a Service

Start met Dashboard as a Service van Prof-IT4all. Snel kunnen beschikken over betrouwbare en volledige informatie is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Het presenteren van de juiste informatie, op het juiste moment? Wij zorgen dat uw data omgezet is naar informatie en klaar staat in ons rapportageportaal. U kunt vervolgens zelf direct uw dashboard bedienen altijd en overal op ieder (mobiel) device. Kortom wel inzicht in uw bedrijf, maar geen zorgen over ICT of beheer.

Van data naar informatie met Dashboard as a service

We bieden u kant en klare rapportages en dashboards aan op het juiste moment en in de juiste vorm. Vraagstukken over waterkwaliteit, energieverbruik, klantenservice, HR of Financiën worden visueel en toegankelijk gemaakt. U kunt uw informatie interactief beschikbaar stellen aan uw medewerkers via ons rapportageportaal BInqcs. U kunt samen verder analyseren en uw besluitvorming ondersteunen. Iedereen kan het zelf bedienen van uit zijn of haar vertrouwde omgeving. Dat is Self-Service BI.

Vergroot uw inzicht in uw bedrijf en start met Dashboard as a service. U kunt direct aan de slag met uw rapportages zonder zorgen over ICT of beheer. Lees onze case HHSK te Rotterdam. Probeer het één maand en maak een proefvlucht met uw data in de cloud.

Meer informatie?

Dashboard as a Service

Wij maken uw dashboard en vergroten uw inzicht in uw bedrijf

of

BInqcs van data naar informatie

Dashboard as a Service - Experts

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

ZVH en de LEAN dagstart met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.