Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Dashboard as a Service

Bedien zelf uw dashboard en vergroot uw inzicht in uw bedrijf

Dashboard as a Service

Start met Dashboard as a Service van Prof-IT4all. Snel kunnen beschikken over betrouwbare en volledige informatie is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering en besluitvorming. Het presenteren van de juiste informatie, op het juiste moment? Dat kan. Wij zorgen dat de door u gewenste dataset klaar staat voor gebruik in uw klantportaal. U kunt vervolgens zelf direct uw dashboard bedienen altijd en overal en op ieder mobiel device. Kortom wel alle voordelen van een dashboard, maar geen zorgen over ICT of beheer.

Uw dashboard direct bedienen in uw klantenportaal met Dashboard as a service

Wij realiseren dit binnen onze Prof-IT4all datafabriek. We prepareren en transformeren uw dataset, zodat u vervolgens zelf uw dashboard kunt bedienen. U kunt real-time en interactief rapporten genereren, prognoses maken en scenario analyses uitvoeren. Vraagstukken over uw assetmanagement, klantenservice, financiën of de doorlooptijd van uw zaken, meldingen snel visualiseren. De informatie toegankelijk en bespreekbaar maken voor uw relaties zoals accountants, banken of toezichthouders of interactief beschikbaar stellen aan uw medewerkers. Iedereen kan het zelf bedienen van uit zijn of haar vertrouwde omgeving. Dat is Self-Service BI en analyse. U kunt direct aan de slag met uw data. Uw klantportaal is binnen 1 dag operationeel en beschikbaar als maandabonnement en maandelijks opzegbaar.

Vergroot uw inzicht in uw bedrijf. Probeer het één maand en maak een proefvlucht met uw data in de cloud.

Meer informatie?

Dashboard as a Service

Bedien zelf uw dashboard en vergroot uw inzicht in uw bedrijf

of

Bekijk een story case bij de NVM over het beschikbaar stellen van data aan makelaars

Dashboard as a Service - Experts

Blog

Data en uw rapport Precies op Tijd: PoT

Uw data zonder vertraging!

Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.