Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Dashboard as a Service

Bedien zelf uw dashboard en vergroot uw inzicht in uw bedrijf

Dashboard as a Service

Start met Dashboard as a Service van Prof-IT4all. Snel kunnen beschikken over betrouwbare en volledige informatie is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering en besluitvorming. Het presenteren van de juiste informatie, op het juiste moment? Wij zorgen dat uw data klaar staat voor gebruik in ons rapportageportaal. U kunt vervolgens zelf direct uw dashboard bedienen altijd en overal en op ieder mobiel device. Kortom wel inzicht in uw bedrijf en alle voordelen van een dashboard, maar geen zorgen over ICT of beheer.

Uw data klaar voor gebruik met Dashboard as a service

We bieden u op een gebruikersvriendelijke wijze bruikbare data aan de juiste persoon, op het juiste moment en in de juiste vorm. Vraagstukken over waterkwaliteit, energieverbruik, klantenservice, marketing, HR of Financiën worden toegankelijk. U kunt de informatie interactief beschikbaar stellen aan uw medewerkers via ons rapportageportaal BInqcs. U kunt samen verder analyseren en uw besluitvorming ondersteunen. Iedereen kan het zelf bedienen van uit zijn of haar vertrouwde omgeving. Dat is Self-Service BI en analyse.

Vergroot uw inzicht in uw bedrijf en start met Dashboard as a service. U kunt direct aan de slag met uw data. Lees onze case bij HHR Leiden en HHSK te Rotterdam. Probeer het één maand en maak een proefvlucht met uw data in de cloud.

Meer informatie?

Dashboard as a Service

Bedien zelf uw dashboard en vergroot uw inzicht in uw bedrijf

of

BInqcs van data naar informatie

Dashboard as a Service - Experts

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

Stadgenoot reorganisatie huurcontractendossiers

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Functioneel applicatiebeheer SAP bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.