Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Datakwaliteit as a service

Visualiseer uw data en maak direct werk van uw datakwaliteit

Datakwaliteit as a service

Start met datakwaliteit as a service van Prof-IT4all. Wist u dit: voor elke één procent aan datavervuiling stijgen de operationele kosten met tien procent! Verkeerde incasso’s, facturen, inspecties, onderhoudsmeldingen, werkopdrachten of bestellingen leiden tot extra hersteloperaties en het risico op verkeerde informatievoorziening of besluitvorming.

Uw datakwaliteit verbeteren met datakwaliteit as a service

Het analyseren van complexe databestanden of lijstwerk gebeurt vaak nog handmatig en is een tijdrovende activiteit.  Bedenk dat u met één druk op de knop uw lijstwerk kunt visualiseren en in één oogopslag uw data kunt beoordelen en verbeteren. Dit kan met onze rapportageoplossing BInqcs  al dan niet volledig geautomatiseerd in combinatie met slimme scripts en tegenwoordig door robotisering of RPA. Onze consultants helpen u graag verder.

Investeer in datakwaliteit om één procent datavervuiling terug te dringen en vervolgens 10% kosten te besparen op uw bedrijfsvoering. U kunt zelf berekenen wat een investering in datakwaliteit u kan opleveren. Start met datakwaliteit as a service.

 

Meer informatie?

Datakwaliteit as a service

Visualiseer uw data en maak direct werk van uw datakwaliteit

of

BInqcs van data naar informatieonderhoudsdashboardrapportageportaal BInqcs

Datakwaliteit as a service - Experts

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

Migratie en applicatiebeheer Empire

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Applicatiebeheer en migratie Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.