Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Datakwaliteit as a service

Uw data kwaliteit automatisch op orde, dat bespaart veel tijd en geld

Datakwaliteit as a service

Start met datakwaliteit as a service van Prof-IT4all. Wist u dit: voor elke één procent aan datavervuiling stijgen de operationele kosten met tien procent! Verkeerde incasso’s, taxaties, inspecties, onderhoudsmeldingen, werkopdrachten en bestellingen van materialen leiden tot extra hersteloperaties en het risico op verkeerde informatievoorziening.

Het analyseren van complexe databestanden, lijstwerk uit meerdere bronnen gebeurt vaak nog handmatig en is een tijdrovende activiteit. Meestal wordt dit eenmalig uitgevoerd tijdens een migratie. Vervolgens gaan we in het bestaande of nieuwe systeem opnieuw mutaties doorvoeren, dit zonder al te veel conventies, met het risico op fouten met als gevolg direct weer vervuiling van uw bestanden. Met de aanstaande GDPR of AVG moet ook uw data onder de loep genomen worden en getoetst worden aan de wet- en regelgeving. Dit is geen routine klus en kan grotendeel geautomatiseerd worden. Datakwaliteit is feitelijk een continu proces en wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Uw Datakwaliteit automatisch op orde met datakwaliteit as a service

Het kan efficiënter, het kan sneller, het kan altijd en het merendeel van uw data is geschikt om automatisch te beoordelen. Investeer daarom samen met Prof-IT4all om minimaal één procent datavervuiling terug te dringen en vervolgens minimaal 10% kosten te besparen op uw bedrijfsvoering. U kunt zelf berekenen wat een investering in datakwaliteit u straks kan opleveren.

 

Meer informatie?

Datakwaliteit as a service

Uw data kwaliteit automatisch op orde, dat bespaart veel tijd en geld

of

Datakwaliteit as a service - Experts

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

Mitros en Prof-IT4all's "Empire Spooler Service" 2010.

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Elan Wonen en de LEAN dagstart met BInqcs

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Onze website maakt gebruik van cookies.