Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Datakwaliteit as a service

Uw data kwaliteit snel op orde

Datakwaliteit as a service

Start met datakwaliteit as a service van Prof-IT4all. Wist u dit: voor elke één procent aan datavervuiling stijgen de operationele kosten met tien procent! Verkeerde incasso’s, taxaties, inspecties, onderhoudsmeldingen, werkopdrachten en bestellingen van materialen leiden tot extra hersteloperaties en het risico op verkeerde informatievoorziening of besluitvorming.

Het analyseren van complexe databestanden, lijstwerk uit meerdere bronnen gebeurt vaak nog handmatig en is een tijdrovende activiteit.  Sta ook nog even stil bij de AVG en het toetsen van uw data aan de wet- en regelgeving. Bedenk dat u met 1 druk op de knop uw lijstwerk kunt visualiseren en in 1 oogopslag uw data kunt beoordelen en verbeteren. Dit kan met onze oplossing BInqcs  al dan niet volledig geautomatiseerd in combinatie met SAS datamanagement.

Uw Datakwaliteit automatisch op orde met datakwaliteit as a service

Het kan efficiënter, het kan sneller en het merendeel van uw data is geschikt om automatisch te beoordelen. Investeer in datakwaliteit om één procent datavervuiling terug te dringen en vervolgens 10% kosten te besparen op uw bedrijfsvoering. Datakwaliteit is feitelijk een continu proces. U kunt zelf berekenen wat een investering in datakwaliteit u kan opleveren. Kom eens kijken of maak een proefvlucht met uw data. Start met datakwaliteit as a service.

 

Meer informatie?

Datakwaliteit as a service

Uw data kwaliteit snel op orde

of

Datakwaliteit as a service - Experts

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

U vraagt zich vast af wat hebben deze twee begrippen met elkaar te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt als eerste de virusscanner naar voren. Kijkt ...

Lees meer

Cases

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Stadgenoot en partnership met Prof-IT4all

Onze website maakt gebruik van cookies.