Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Datakwaliteit as a service

Uw datakwaliteit verbeteren

Datakwaliteit as a service

Start met datakwaliteit as a service van Prof-IT4all. Wist u dit: voor elke één procent aan datavervuiling stijgen de operationele kosten met tien procent! Verkeerde incasso’s, facturen, inspecties, onderhoudsmeldingen, werkopdrachten of bestellingen leiden tot extra hersteloperaties en het risico op verkeerde informatievoorziening of besluitvorming.

Uw datakwaliteit verbeteren met datakwaliteit as a service

Het analyseren van complexe databestanden of lijstwerk gebeurt vaak nog handmatig en is een tijdrovende activiteit.  Bedenk dat u met één druk op de knop uw lijstwerk kunt visualiseren en in één oogopslag uw data kunt beoordelen en verbeteren. Dit kan met onze BI oplossing BInqcs  al dan niet volledig geautomatiseerd in combinatie met robotisering of wel RPA.

Investeer in datakwaliteit om één procent datavervuiling terug te dringen en vervolgens 10% kosten te besparen op uw bedrijfsvoering. U kunt zelf berekenen wat een investering in datakwaliteit u kan opleveren. Start met datakwaliteit as a service.

 

Meer informatie?

Datakwaliteit as a service

Uw datakwaliteit verbeteren

of

Datakwaliteit as a service - Experts

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Foutieve data is een risico op verkeerde besluitvorming. Kortom Uw data is uw nieuwe goud. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht met BInqcs en haar zaaksysteem

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.