Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Datakwaliteit as a service

Uw data kwaliteit snel op orde

Datakwaliteit as a service

Start met datakwaliteit as a service van Prof-IT4all. Wist u dit: voor elke één procent aan datavervuiling stijgen de operationele kosten met tien procent! Verkeerde incasso’s, facturen, inspecties, onderhoudsmeldingen, werkopdrachten of bestellingen van materialen leiden tot extra hersteloperaties en het risico op verkeerde informatievoorziening of besluitvorming.

Het analyseren van complexe databestanden of lijstwerk gebeurt vaak nog handmatig en is een tijdrovende activiteit.  Bedenk dat u met 1 druk op de knop uw lijstwerk kunt visualiseren en in één oogopslag uw data kunt beoordelen en verbeteren. Dit kan met onze BI oplossing BInqcs  al dan niet volledig geautomatiseerd in combinatie met SAS datamanagement.

Uw Datakwaliteit automatisch op orde met datakwaliteit as a service

Het kan efficiënter, het kan sneller en het merendeel van uw data is geschikt om automatisch te beoordelen. Investeer in datakwaliteit om één procent datavervuiling terug te dringen en vervolgens 10% kosten te besparen op uw bedrijfsvoering. U kunt zelf berekenen wat een investering in datakwaliteit u kan opleveren. Start met datakwaliteit as a service.

 

Meer informatie?

Datakwaliteit as a service

Uw data kwaliteit snel op orde

of

Datakwaliteit as a service - Experts

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Uw data is de nieuwe asset van uw bedrijf. Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Foutieve data is een risico op verkeerde besluitvorming. Kortom Uw data is uw nieuwe goud. Uw organisaties zal ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en Correspondentie

Woonzorg en de module Verhuurmakelaar

Stadgenoot en reorganisatie huurcontractendossiers

Mitros en Empire Spooler Service

Onze website maakt gebruik van cookies.