Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Rapportageportaal BInqcs

A la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

Rapportageportaal BInqcs

Het rapportageportaal BInqcs zorgt voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf. U kent het wel binnen verschillende afdelingen als HR, Marketing, en Financieel worden diverse applicaties gebruikt met ieder zijn eigen rapportages. Het effect is dat informatie verspreid is door uw gehele organisatie. Dat is opgelost met BInqcs. U kunt het portaal zelf indelen op basis van uw proces of afdeling. U kunt uw rapporten dynamisch en interactief beschikbaar stellen aan andere medewerkers. Abonneer uzelf op relevante rapporten, maak favorieten aan of uw persoonlijke lijst per proces, uw rol of afdeling zoals u dit gewend bent in Netflix. Iedereen kan het bedienen en gebruikt dezelfde informatie, zonder dat uw rapport of data verplaatst wordt.

Rapportageportaal BInqcs, a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

Met het rapportageportaal BInqcs komen al uw rapporten uit diverse bronnen zoals SAS, PowerBI, Qlikview, Cognos, ArcGis, uw ERP, het CBS of het Kadaster centraal op één plek beschikbaar. Binqcs is bron onafhankelijk, standaard, schaalbaar en klaar voor de toekomst.

We hebben dit veilig, in een privat cloud gerealiseerd als een selfservice rapportageportaal. Het portaal heeft een eigen tutorial en u kunt er direct mee aan de slag. Het werkt tevens single sign on via Azure met uw vertrouwde Microsoft365 omgeving. Dan hoeft u maar één keer in te loggen en kunt u het portaal zelfs gebruiken als startpunt voor al uw applicaties. Meer over BInqcs op ons startportaal BInqcs.nl

Neem het rapportageportaal BInqcs overal mee naar toe op uw Surface, of uw laptop en vergroot het inzicht in uw data en uw bedrijf. U kunt morgen al werken met uw eigen rapportageportaal, a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening. Vraag een demo account aan en beoordeel het zelf.

Meer informatie?

Rapportageportaal BInqcs

A la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

of

BInqcs single signon

Video

Rapportageportaal BInqcs - Experts

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHR en HHSK meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.