Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service BI oplossingen

Rapportageportaal BInqcs

A la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

Rapportageportaal BInqcs

Start met het rapportageportaal BInqcs voor meer inzicht in uw data en uw bedrijf. U kent het wel binnen verschillende afdelingen als HR, Marketing, Financieel worden diverse applicaties gebruikt met ieder zijn eigen rapportage omgeving, niet altijd beschikbaar en alleen met specifieke kennis te bedienen. U wilt uw rapporten en inzichten delen met andere medewerkers of derden. Historisch of een ander inzicht bekijken dan uw collega op basis van de ingang, of het kenmerk die u kiest, zoals uw klant, medewerker, periode of plaats. Met het rapportageportaal BInqcs komen al uw rapporten uit diverse bronnen zoals SAS, PowerBI, Qlickview, Cognos, MS Reporting, Excel, Google en meer centraal op één plek beschikbaar.

Rapportageportaal BInqcs, a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

We hebben dit gerealiseerd on-line, veilig, gebruikersvriendelijk, op één plek en als een selfservice rapportageportaal. Het werkt single sign on met Azure en Microsoft365. U kunt nu ook applicaties starten zoals MS Outlook en het portaal gebruiken als startpunt voor al uw applicaties. Abonneer uzelf op relevante rapporten en dashboards en maak favorieten aan met uw persoonlijke lijst per proces, uw rol of afdeling zoals u dit gewend bent in Netflix. Neem het rapportageportaal BInqcs overal mee naar toe op uw Surface, uw Ipad of uw laptop en vergroot het inzicht in uw data of uw bedrijf. Kom eens kijken naar de kracht van het rapportageportaal BInqcs, a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening. Vraag een demo account aan en beoordeel het zelf.

Meer informatie?

Rapportageportaal BInqcs

A la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening

of

BInqcs single signon

Video

Rapportageportaal BInqcs - Experts

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HHSK meer inzicht met BInqcs en haar zaaksysteem

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.