Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service IT oplossingen

Dashboard as a Service

Wij maken uw dashboard en vergroten uw inzicht in uw bedrijf

Dashboard as a Service

Start met Dashboard as a Service van Prof-IT4all. U wilt snel beschikken over betrouwbare en volledige informatie voor uw bedrijfsvoering. De juiste informatie, op het juiste moment? Wij zorgen dat uw data omgezet wordt naar informatie en klaar staat in ons rapportageportaal. U kunt vervolgens zelf direct uw rapport of dashboard bedienen altijd en overal op ieder device. Kortom wel inzicht in uw bedrijf, maar geen zorgen over ICT of beheer.

Snel van data naar informatie met ons Dashboard as a service

We bieden u kant en klare rapportages en dashboards aan op het juiste moment en in de juiste vorm. Vraagstukken over waterkwaliteit, energieverbruik, klantenservice, HR of Financiën worden visueel en toegankelijk gemaakt. U kunt uw informatie interactief beschikbaar stellen aan uw medewerkers via ons rapportageportaal BIcentral. Iedereen kan het zelf bedienen van uit zijn of haar vertrouwde omgeving. Dat is Self-Service BI.

Vergroot uw inzicht in uw bedrijf en start met Dashboard as a service. Probeer het één maand en maak een proefvlucht met uw data in de cloud.

Meer informatie?

Dashboard as a Service

Wij maken uw dashboard en vergroten uw inzicht in uw bedrijf

of

Video

Dashboard as a Service - Experts

Blog

In je SAS met BIcentral

Van data naar informatie

In de praktijk zijn de BI en rapportage oplossingen in de laatste 10 jaar weinig veranderd. Rapportagevraagstukken zijn nog steeds tijdrovende invuloefeningen, niet routinematig en te complex. Helaas komen de rapporten nog niet met één ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.