Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Workshops

U kunt zich hier inschrijven op workshops en kennissessies van Prof-IT4all. De onderstaande sessies vinden binnenkort plaats bij ons op kantoor. We kijken samen met u naar de onbegrensde mogelijkheden Self Service BI en onze oplossing voor de ontsluiting van uw data en informatiestromen. We organiseren maandelijks kennissessies met diverse thema’s. Schrijf u hier in en kom langs. De toegang is gratis. We zien u binnenkort op de Noordenweg 75 te Ridderkerk.

In je SAS met BInqcs voor Woningcorporaties

Kom kijken naar onze BI oplossing Woningcorporaties, genaamd BInqcs. Uniek aan BInqcs is de eenvoud, de snelheid en we al uw operationele en historische data beschikbaar stellen voor uw woningcorporatie processen conform de standaard VERA. Ook als uw ERP, applicatie ...

Verder lezen

Kom kijken naar onze BI oplossing Woningcorporaties, genaamd BInqcs. Uniek aan BInqcs is de eenvoud, de snelheid en we al uw operationele en historische data beschikbaar stellen voor uw woningcorporatie processen conform de standaard VERA. Ook als uw ERP, applicatie of externe bron niet VERA is opgezet. Bovendien en heel belangrijk als u wisselt van applicatie of bron blijft uw informatievoorziening toch intact. BInqcs is de meest complete en eenvoudige BI oplossing voor Woningcorporaties en is klaar voor de toekomst. Wij laten u zien dat u met eenvoudige en begrijpelijke datasets iedere rapportage en dashboard direct en zelfstandig kunt bedienen en interactief kunt delen met uw collega’s. Met één druk op de knop, uw vraagstukken over leefbaarheid, scheefwonen, passend toewijzen, DAEB of uw benchmark huurincasso realiseren. U kunt uw informatie altijd en overal en op ieder moment via uw mobiele device of een gratis app presenteren. Ervaar het zelf en we laten het zien met BInqcs. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf u snel in of vraag voor een persoonlijke sessie bij u op locatie. Wij staan voor u klaar.

Verbergen

Datum: 16/11/2018
Tijd: 10.00
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 7 plaatsen

The Source is with you met BInqcs

Van data naar informatie. BInqcs haalt informatie uit elke bron. Schrijf u in voor de kennissessie The Source is with you met BInqcs. Bedien, gebruik en deel zelf uw data. Hoe kan u uw gebruikers meer ...

Verder lezen

Van data naar informatie. BInqcs haalt informatie uit elke bron. Schrijf u in voor de kennissessie The Source is with you met BInqcs. Bedien, gebruik en deel zelf uw data. Hoe kan u uw gebruikers meer mogelijkheden bieden om data te verkennen, vervolgvragen te stellen en de inzichten te geven die ze nodig hebben. Op de stand zullen we de Lean dag en weekstart voor de afdeling Wonen laten zien. Samen met uw collega's het mutatieproces bespreken, even de dag doornemen. We koppelen externe CBS data met uw primaire data en laten de kracht zien van meerdere bronnen. Uw gebruikers zijn steeds meer gewend aan de Self Service diensten en technologie van thuis en verwachten dit ook op de werkplek. Neem BInqcs overal mee naar toe op uw Surface of Ipad en verhoog het inzicht in uw data en de samenwerking in uw organisatie. Ervaar het zelf. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf u snel in of vraag ons voor een persoonlijke sessie bij u op locatie. Wij staan voor u klaar.

Verbergen

Datum: 16/11/2018
Tijd: 13.30
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 7 plaatsen

Onze website maakt gebruik van cookies.