Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Workshops

U kunt zich hier inschrijven op workshops en kennissessies van Prof-IT4all. De onderstaande sessies vinden binnenkort plaats bij ons op kantoor. We kijken samen met u naar de onbegrensde mogelijkheden Self Service BI en onze oplossing voor de ontsluiting van uw data en informatiestromen. We organiseren maandelijks kennissessies met diverse thema’s. Schrijf u hier in en kom langs. De toegang is gratis. We zien u binnenkort op de Noordenweg 75 te Ridderkerk.

In je SAS met BInqcs

Kom kijken naar onze BI oplossing, BInqcs. Uniek aan BInqcs is dat we uw bronnen die vaak complex, verspreid en verschillend zijn, standaardiseren, centraal op 1 plek simpel en begrijpelijk beschikbaar stellen voor iedere gebruiker ...

Verder lezen

Kom kijken naar onze BI oplossing, BInqcs. Uniek aan BInqcs is dat we uw bronnen die vaak complex, verspreid en verschillend zijn, standaardiseren, centraal op 1 plek simpel en begrijpelijk beschikbaar stellen voor iedere gebruiker voor al uw processen. We bieden BInqcs aan conform de industrie en branchestandaarden. Ook als uw ERP, applicatie of externe bron niet standaard is opgezet kunnen we dit gewoon verwerken. Bovendien en heel belangrijk als u wisselt van applicatie of bron blijft uw informatievoorziening binnen BInqcs volledig intact. BInqcs is de meest complete en eenvoudige BI oplossing en is klaar voor de toekomst. Wij laten u zien dat u met eenvoudige en begrijpelijke datasets iedere rapportage en dashboard direct en zelfstandig kunt maken, bedienen en interactief kunt delen met uw collega’s. U kunt uw informatie altijd en overal en op ieder moment via uw mobiele device of een gratis app presenteren. Ervaar het zelf en we laten het zien met BInqcs. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf u snel in of vraag voor een persoonlijke sessie bij u op locatie. Wij staan voor u klaar.

Verbergen

Datum: 22/02/2019
Tijd: 10.00
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 3 plaatsen

Onze website maakt gebruik van cookies.