Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Workshops

U kunt zich hier inschrijven op workshops en kennissessies van Prof-IT4all. De onderstaande sessies vinden binnenkort plaats bij ons op kantoor. We kijken samen met u naar de onbegrensde mogelijkheden Self Service BI en onze oplossing voor de ontsluiting van uw data en informatiestromen. We organiseren maandelijks kennissessies met diverse thema’s. Schrijf u hier in en kom langs. De toegang is gratis. We zien u binnenkort op de Noordenweg 75 te Ridderkerk.

In je SAS met BInqcs voor Woningcorporaties

Kom kijken naar onze BI oplossing Woningcorporaties, genaamd BInqcs. Uniek aan BInqcs is de eenvoud, de snelheid en we al uw operationele en historische data beschikbaar stellen voor uw woningcorporatie processen conform de standaard VERA. Ook als uw ERP, applicatie ...

Verder lezen

Kom kijken naar onze BI oplossing Woningcorporaties, genaamd BInqcs. Uniek aan BInqcs is de eenvoud, de snelheid en we al uw operationele en historische data beschikbaar stellen voor uw woningcorporatie processen conform de standaard VERA. Ook als uw ERP, applicatie of externe bron niet VERA is opgezet. Bovendien en heel belangrijk als u wisselt van applicatie of bron blijft uw informatievoorziening toch intact. BInqcs is de meest complete en eenvoudige BI oplossing voor Woningcorporaties en is klaar voor de toekomst. Wij laten u zien dat u met eenvoudige en begrijpelijke datasets iedere rapportage en dashboard direct en zelfstandig kunt bedienen en interactief kunt delen met uw collega’s. Met één druk op de knop, uw vraagstukken over leefbaarheid, scheefwonen, passend toewijzen, DAEB of uw benchmark huurincasso realiseren. U kunt uw informatie altijd en overal en op ieder moment via uw mobiele device of een gratis app presenteren. Ervaar het zelf en we laten het zien met BInqcs. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen op onze stand op Corporatieplein, dus schrijf u snel in of vraag voor een persoonlijke sessie bij u op locatie. Wij staan voor u klaar.

Verbergen

Datum: 27/09/2018
Tijd: 12.00
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 8 plaatsen

Direct aan de slag met PowerBI

Prof-IT4all biedt onze klanten een inspiratiesessie. Een workshop PowerBI waarbij u na een halve dag zelf aan de slag kunt met PowerBI. We laten u snel kennis maken met de mogelijkheden van PowerBI. Eet met ...

Verder lezen

Prof-IT4all biedt onze klanten een inspiratiesessie. Een workshop PowerBI waarbij u na een halve dag zelf aan de slag kunt met PowerBI. We laten u snel kennis maken met de mogelijkheden van PowerBI. Eet met ons een broodje en ga aan de slag. Direct aan de slag met PowerBI:
  • Voorbeelden en mogelijkheden Power BI Desktop.
  • Databronnen inladen (Excel, SQL, Salesforce, open data)
  • Bronnen prepareren (filteren, modellen maken)
  • Data transformeren (opschonen van data, kolommen splitsen)
  • Berekeningen uitvoeren (Measures, Calculated Columns, formules gebruiken)
  • Data visualiseren in rapporten en dashboards (tabellen, draaitabellen, grafieken, etc.)
Profiteer van onze kennis en ervaring. Tips en Tricks. Neem uw laptop mee en ervaar het zelf. We organiseren deze sessie iedere maand bij ons op kantoor of in overleg plannen we een datum bij u in huis. Zoek contact met ons of schrijf u in. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen bij ons op kantoor, dus schrijf u snel in.

Verbergen

Datum: 24/08/2018
Tijd: 11.00
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 8 plaatsen

The Source is with you met BInqcs

Van data naar informatie. BInqcs haalt informatie uit elke bron. Schrijf u in voor de kennissessie The Source is with you met BInqcs. Bedien, gebruik en deel zelf uw data. Hoe kan u uw gebruikers meer ...

Verder lezen

Van data naar informatie. BInqcs haalt informatie uit elke bron. Schrijf u in voor de kennissessie The Source is with you met BInqcs. Bedien, gebruik en deel zelf uw data. Hoe kan u uw gebruikers meer mogelijkheden bieden om data te verkennen, vervolgvragen te stellen en de inzichten te geven die ze nodig hebben. Op de stand zullen we de Lean dag en weekstart voor de afdeling Wonen laten zien. Samen met uw collega's het mutatieproces bespreken, even de dag doornemen. Uw gebruikers zijn steeds meer gewend aan de Self Service diensten en technologie van thuis en verwachten dit ook op de werkplek. BInqcs op uw Surface of Ipad en verhoogt het inzicht in uw data en de samenwerking in uw organisatie. Ervaar het zelf. We laten het zien met BInqcs. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen op op onze stand 63 op Corporatieplein, dus schrijf u snel in of vraag ons voor een persoonlijke sessie bij u op locatie. Wij staan voor u klaar.

Verbergen

Datum: 27/09/2018
Tijd: 13.00
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 8 plaatsen

Onze website maakt gebruik van cookies.