Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Workshops

U kunt zich hier inschrijven op workshops en kennissessies van Prof-IT4all. De onderstaande sessies vinden plaats bij ons op kantoor. We kijken samen met u naar de onbegrensde mogelijkheden binnen thema’s als Machine Learning, IoT, en de afwikkeling van digitale processen via klantportalen en ondersteuning van uw bedrijfsvoering met Self Service BI. We organiseren maandelijks kennissessies met diverse thema’s. Schrijf u hier in en kom langs of nodig ons uit bij u op locatie. De toegang is gratis. We zien u binnenkort op de Noordenweg 75 te Ridderkerk.

In je SAS met BInqcs

Kom naar onze workshop In je SAS met BInqcs. Onze BI oplossing voor meer inzicht in uw bedrijf. Uniek aan BInqcs is dat we uw bronnen die vaak complex, verspreid en verschillend zijn, standaardiseren en ...

Verder lezen

Kom naar onze workshop In je SAS met BInqcs. Onze BI oplossing voor meer inzicht in uw bedrijf. Uniek aan BInqcs is dat we uw bronnen die vaak complex, verspreid en verschillend zijn, standaardiseren en op 1 plek inclusief historie beschikbaar stellen. Ook als uw ERP, applicatie of externe bron niet standaard is opgezet kunnen we dit gewoon verwerken. Een groot voordeel is dat u altijd terug kan naar de bron. We stellen vervolgens begrijpelijke datasets beschikbaar die iedere gebruiker kan gebruiken voor presentatie, analyse en verantwoording. Tenslotte als u wisselt van applicatie of bron blijft uw informatievoorziening binnen BInqcs volledig intact. Dus betrouwbaar, actueel, compleet en U heeft geen zorgen over software, hardware of beheer. Dat regelen wij allemaal voor u. BInqcs is de meest eenvoudige BI oplossing en is klaar voor de toekomst. Tijdens deze workshop laten wij U zien dat u met eenvoudige en begrijpelijke datasets iedere rapportage en dashboard direct en zelfstandig kunt bedienen. U kunt uw informatie altijd en overal en op ieder moment via uw mobiele device of een gratis app interactief delen met uw collega's. Ervaar het zelf en we laten het zien tijdens deze workshop in je SAS met BInqcs. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf u snel in of zoek contact voor een persoonlijke sessie bij u op locatie.

Verbergen

Datum: 26/09/2019
Tijd: 10.00

Onze website maakt gebruik van cookies.