Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Workshops

U kunt zich hier inschrijven op workshops en kennissessies van Prof-IT4all. De onderstaande sessies vinden binnenkort plaats bij ons op kantoor. We kijken samen met u naar de onbegrensde mogelijkheden Self Service BI en onze oplossing voor de ontsluiting van uw data en informatiestromen. We organiseren maandelijks kennissessies met diverse thema’s. Schrijf u hier in en kom langs. De toegang is gratis. We zien u binnenkort op de Noordenweg 75 te Ridderkerk.

BInqcs voor Woningcorporaties

Kom kijken naar onze BI oplossing Woningcorporaties BInqcs. Uniek aan BInqcs is dat wij standaard operationele en historische data combineren voor al uw processen conform de standaard VERA. Unieke stekkers zorgen dat uw applicatie of benodigde externe bron aangesloten wordt ...

Verder lezen

Kom kijken naar onze BI oplossing Woningcorporaties BInqcs. Uniek aan BInqcs is dat wij standaard operationele en historische data combineren voor al uw processen conform de standaard VERA. Unieke stekkers zorgen dat uw applicatie of benodigde externe bron aangesloten wordt op ons platform. Ook als uw ERP of applicatie of externe bron niet VERA is opgezet of als u wisselt van applicatie, blijft uw informatievoorziening dus intact. Met één druk op de knop, gemakkelijk zelf te bedienen met standaard rapportages zoals uw Corpodata, uw benchmark huurincasso of al uw gewenst lijstwerk. BInqcs leest op een slimme manier alleen de gewijzigde data uit uw bronsystemen in. Dit zorgt voor tijdswinst en informatie precies op tijd als u het nodig heeft. BInqcs is gebaseerd op standaarden en ontwikkeld op een Microsoft SQL platform op basis van Raw Datavault. De ontsluiting is powered by SAS Viya, maar kan ook met powerBI. U krijgt van ons standaard datasets, rapportages, KPI en dashboards, zodat u direct en zelfstandig uw data kan analyseren, visualiseren en interactief kunt delen met uw collega’s. U kunt dit presenteren in uw vertrouwde omgeving altijd en overal en op ieder moment via uw mobiele device of een gratis app. Ervaar het zelf en schrijf u in voor onze workshop BInqcs. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen bij ons op kantoor, dus schrijf u snel in.

Verbergen

Datum: 11/07/2018
Tijd: 12.30
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 6 plaatsen

Direct aan de slag met PowerBI

Prof-IT4all biedt onze klanten een inspiratiesessie. Een workshop PowerBI waarbij u na een halve dag zelf aan de slag kunt met PowerBI. We laten u snel kennis maken met de mogelijkheden van PowerBI. Eet met ...

Verder lezen

Prof-IT4all biedt onze klanten een inspiratiesessie. Een workshop PowerBI waarbij u na een halve dag zelf aan de slag kunt met PowerBI. We laten u snel kennis maken met de mogelijkheden van PowerBI. Eet met ons een broodje en ga aan de slag. Direct aan de slag met PowerBI:
  • Voorbeelden en mogelijkheden Power BI Desktop.
  • Databronnen inladen (Excel, SQL, Salesforce, open data)
  • Bronnen prepareren (filteren, modellen maken)
  • Data transformeren (opschonen van data, kolommen splitsen)
  • Berekeningen uitvoeren (Measures, Calculated Columns, formules gebruiken)
  • Data visualiseren in rapporten en dashboards (tabellen, draaitabellen, grafieken, etc.)
Profiteer van onze kennis en ervaring. Tips en Tricks. Neem uw laptop mee en ervaar het zelf. We organiseren deze sessie iedere maand bij ons op kantoor of in overleg plannen we een datum bij u in huis. Zoek contact met ons of schrijf u in. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen bij ons op kantoor, dus schrijf u snel in.

Verbergen

Datum: 20/07/2018
Tijd: 12.00
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 8 plaatsen

Onze website maakt gebruik van cookies.