Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Workshops

U kunt zich hier inschrijven op workshops en kennissessies van Prof-IT4all. De onderstaande sessies vinden binnenkort plaats bij ons op kantoor. We kijken samen met u naar de onbegrensde mogelijkheden Self Service BI en onze oplossing voor de ontsluiting van uw data en informatiestromen. We organiseren maandelijks kennissessies met diverse thema’s. Schrijf u hier in en kom langs. De toegang is gratis. We zien u binnenkort op de Noordenweg 75 te Ridderkerk.

Kennissessie The Source is with you

Schrijf u in voor de kennissessie The Source is with you met als thema Use the source, bedien, gebruik en deel zelf uw data met Self Service BI. Hoe kan u uw gebruikers meer mogelijkheden bieden ...

Verder lezen

Schrijf u in voor de kennissessie The Source is with you met als thema Use the source, bedien, gebruik en deel zelf uw data met Self Service BI. Hoe kan u uw gebruikers meer mogelijkheden bieden met de middelen die ze nodig hebben om data te verkennen, vervolgvragen te stellen en de inzichten te geven die ze nodig hebben. Medewerkers hebben informatie nodig om hun werk te doen. Uw gebruikers zijn steeds meer gewend aan de Self Service diensten en technologie van thuis en verwachten dit ook op de werkplek. Stel dat uw medewerkers zelf de datasets kunnen gebruiken en zelf, direct en eenvoudig rapporten kunnen maken. We volgen de afdeling Wonen tijdens onze sessie met het verhogen van klant- en medewerkerstevredenheid. Ervaar de mogelijkheden op deze kennissessie met Self Service BI en Analyse as a service. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen bij ons op kantoor schrijf u snel in.

Verbergen

Datum: 16/02/2018
Tijd: 13.30
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 8 plaatsen

Kennissessie POT Rapport Precies Op Tijd

Schrijf u in voor de kennissessie POT Rapport met als thema Uw live data zonder vertragingen en Precies Op Tijd. Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak ...

Verder lezen

Schrijf u in voor de kennissessie POT Rapport met als thema Uw live data zonder vertragingen en Precies Op Tijd. Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een Datawarehouse biedt hier geen oplossing. De data in het Datawarehouse is vaak al achterhaald voor gebruik in het dagelijkse proces.   Bovendien bieden datawarehouses traditioneel alleen vast vooraf gedefinieerde en vaak statische data en rapportages. Even iets veranderen of een dataset uit Excel toevoegen is niet zo maar mogelijk. In de praktijk betekent dit vaak handmatig knip en plakwerk of berekeningen die elders uitgevoerd worden met het risico op fouten en verkeerde besluitvorming. Kom kijken naar de onbegrensde mogelijkheden en met die ene druk op de knop altijd en overal inzicht krijgt in uw data op het moment dat u het nodig heeft. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen bij ons op kantoor, dus schrijf u snel in.

Verbergen

Datum: 16/02/2018
Tijd: 10:00
Capaciteit: 8 plaatsen
Beschikbaar: 8 plaatsen

Onze website maakt gebruik van cookies.