Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Beurs: SAS Innovation on Tour!

Afgelopen dinsdag hadden we het genoegen om deel te nemen aan de SAS Innovation on Tour-beurs!

We hebben hier vele nieuwe ideeën mogen opdoen. De sessies over innovatie in de publieke sector spraken ons in het bijzonder aan. Vooral de focus op de impact van AI op privacy en ethiek, waren informatief voor ons als bedrijf. 🤖💡

Het was geweldig om te zien hoe technologie en innovatie kunnen bijdragen aan een betere toekomst voor de publieke sector en hoe belangrijk het is om hierbij ook ethische vraagstukken en privacy in acht te nemen. 🏛️🔍

Mprise Business Central Fundamentals cursus

🎉 Gefeliciteerd aan onze collega’s! 🎉

We zijn trots om aan te kondigen dat onze collega’s onlangs de Mprise Business Central Fundamentals cursus met succes hebben afgerond! 🏆

Deze training heeft hen waardevolle kennis en vaardigheden bijgebracht in Microsoft Dynamics 365 Business Central, waardoor ze nog beter uitgerust zijn om onze klanten te ondersteunen.

Goed gedaan, team! We kijken uit naar jullie bijdragen met deze nieuw vergaarde kennis. 🚀

Bekijk hier de specialisten: Jan de Wolf, Harijandie Kartodimedjo, Willem Koomen en Calvin Qiu

Woonin verder met functioneel applicatiebeheer as a service

Woonin had behoefte aan extra capaciteit en bij voorkeur een flexibele schil bij piek en dal momenten op de servicedesk en applicatiebeheer.  Prof-it4all stelde functioneel applicatiebeheer as aWoonin Utrecht service voor, of te wel FAAS, om dit op te lossen. We hebben de afgelopen maanden gekeken of we dit FAAS concept konden toepassen bij Woonin. Met succes en Woonin heeft wederom langdurig FAAS contract afgesloten in 2024.

Team Prof-IT4all met vertrouwde en deskundige consultants heeft op dit moment het beheer van de meldingen voor een deel van de week op zich genomen, zodat Woonin meer tijd heeft om zich te focussen op belangrijkere zaken en projecten. Dit zorgt voor een betere verdeling van werklast en een efficiëntere benutting van resources. Lees de case over FAAS en de flexibele schil voor de IT serviceorganisatie bij Woonin.

Woonzorg en Functioneel Beheer as a service

Woonzorg heeft de samenwerking met Prof-IT4all verder uitgebreid en verder verlengd in 2024 met onze dienst Functioneel beheer as a service.  Woonzorg Nederland te Amstelveen kiest voor onzeWoonzorg Amstelveen ervaring en kennis van functioneel applicatiebeheer en het ERP wocas en diverse deel applicaties zoals Visma, Topdesk, TobiasAX Financieel, ShareWorX. We worden inmiddels ook in het weekend ingezet om de nieuwe releases te testen en uit te rollen, met Testmonitor en functioneel applicatiebeheer ter ondersteuning van gebruikers binnen alle processen bij Woonzorg.

Woonzorg kiest voor een flexibele vorm van dienstverlening waarbij Prof-IT4all altijd standby is en we alleen de juiste expertise inschakelen en in de lucht komen als dat nodig is. Vanzelfsprekend hybride met een goede balans tussen fysieke aanwezigheid en op afstand on-line via MSTeams.

Wilt u meer weten, vraag dan eens naar onze dienst Functioneel applicatiebeheer as a service ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Social Event Prof-IT4all

Golfen en netwerken bij ChiChi & Otantik

Onlangs hebben we als team een fantastische dag beleefd vol plezier en teambuilding. We begonnen met een sportieve sessie bij Chi Chi Indoor Golf, waar we onze golfskills – en soms ons geduld – flink op de proef stelden. Het was geweldig om te zien hoe iedereen vol enthousiasme bezig was, waarbij we onze innerlijke Tiger Woods naar boven probeerde te halen

Na het golfen hebben we de avond voortgezet bij Otantik, waar we hebben genoten van een heerlijke barbecue. De smaakvolle gerechten en de geweldige sfeer zorgden voor een perfecte afsluiting van de dag.

Dit uitje was niet alleen een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, maar ook om de onderlinge banden in het team te versterken. Het was leuk om iedereen in zo’n ontspannen en vrolijke setting te zien.

De Nederlandse Fierljep bond kiest voor Prof-IT4all

🤝 Nederlandse Fierljep bond bespaart 20% op haar jaarlijkse exploitatiekosten 🤝

De Nederlandse Fierljep bond is een samenwerking aangegaan met Prof-IT4all. Een unieke samenwerking waarbij kostenbesparing, digitale kennis en ervaring boven aan stonden in het selectietraject. We hebben er voor gezorgd dat de website meer bezoekers kan verwerken, pagina’s, content en foto’s sneller geladen worden door slimme tooling in te zetten. Op deze website wordt namelijk onder andere het nieuws, kalender en uitslagen rondom deze bijzondere sport gedeeld.

Tijdens de wedstrijden van het fierljeppen krijgen de toeschouwers live de scores door via de website. Door het behoorlijk aantal toeschouwers dat live de scores wilde bekijken tijdens de wedstrijden werkte de website traag en duurde het lang voordat de scores geüpdatet werden. Door de verbeterde servers waar de websites nu op draaien is het probleem verholpen en kunnen de toeschouwers snel en live de scores bekijken!

Tenslotte bespaart de bond 20% op haar jaarlijkse exploitatie kosten door ons de opdracht te geven voor de hosting van alle domeinen en websites van de Fierljep bond. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle fierljepbonden, -verenigingen en leden optimaal gebruik kunnen maken van de website.

Fierljeppen is een Friese benaming voor polsstokverspringen, waarbij met behulp van een polsstok een zo groot mogelijke afstand over van oudsher een sloot overbrugd werd. Tegenwoordig verder geprofessionaliseerd in diverse regio’s en kampioenschappen waarbij zeer geoefende sporters door het maken van een korte sprint gevolgd door een sprong naar de top van de polsstok wordt geklommen om uiteindelijk met een afsprong zo ver mogelijk in een zandbed te landen.

Kijk naar uw jaarlijkse hosting factuur van uw huidige leverancier en vraag een offerte aan bij ons. We bieden u dezelfde dienstverlening en kunt aanzienlijk kosten besparen op uw abonnementen en jaarlijkse exploitatiekosten. Stuur uw factuur voor hosting van uw website naar ons. Doe een vergelijking. U kunt zo snel geld besparen en deze euro’s in andere activiteiten investeren.

📲 Neem vandaag nog contact op met ons voor een praktisch vergelijk en kies voor uw aanstaande digitale partner Prof-IT4all!

Welbions migratie DMS Online

Wij ondersteunen Woonstichting Welbions al een lange periode met extra capaciteit bij het functioneel applicatiebeheer. Na de migratie naar de nieuwe release van het ERP Dynamics Empire ondersteunen we Welbions ook dit jaar met de overgang naar het nieuwe DMS Online van ZIG. Binnen het team van medewerkers bij Welbions zorgen onze medewerkers voor extra capaciteit in het kader van diverse activiteiten:

  • het dagelijks beheer van Empire DMS
  • testcoördinatie, releasebegeleiding DMS Online
  • beheer Wordlink brief(sjablonen)
  • en coaching en inwerken medewerkers.

Heeft u ook tijdelijk extra capaciteit nodig in verband met verlof, ziekte, uitval, zoek contact met ons.

Digitaal met een goed doel voor C5voorCF  

C5voorCF, een stichting die zich inzet voor de strijd tegen Cystic Fibrosis(CF) (taaislijmziekte). Deze erfelijke aandoening heeft een enorme impact op het leven van patiënten en hun families. Prof-IT4all stelt haar expertise beschikbaar voor dit doel om digitaal zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Over Cystic Fibrosis(CF) of taaislijmziekte

Cystic Fibrosis is een ernstige genetische ziekte die vooral de longen en het spijsverteringsstelsel aantast. Wereldwijd zijn duizenden mensen met deze ziekte. Hoewel er helaas nog geen genezing is, leidt lopend onderzoek en helaas altijd geld tot betere behandelingen en levensverwachting. De auto die gekozen is en helemaal aangepast is om deze barre tocht af te leggen is een Citroen C5 break 3.0 V6 Exclusive type 1. Vandaar de stichting de naam in de stichting C5 voor CF.

C5voorCF

Om voor deze stichting geld in te zamelen gaan de oprichters zelf ook af zien en rijden in 10 dagen een kleine 7000 kilometer in de kou en winterse omstandigheden van de Botnische Golf in een Citroen C5. Deze reis is van 12 januari 2024 tot en met 21 januari 2024. The Barrel Challenge is een unieke roadtrip vol avonturen met speciaal geprepareerde auto’s, waarbij deelnemers prachtige routes en uitdagende opdrachten ervaren. De finish halen is de belangrijkste uitdaging.

We verzorgen verder de digitale ondersteuning voor het live verslag tijdens deze 10 dagen, plaatsen content, en zorgen dat voor de website en de donaties automatisch op de juiste plek komen voor dit goede doel C5voorCF.  Wil je dit mooie initiatief en de stichting steunen met een donatie, Bezoek de website en stort hier

 

WS Den Helder kiest voor functioneel beheer as a service

WS Den Helder heeft de samenwerking met Prof-IT4all verder verlengd en uitgebreid in 2023 voor extra capaciteit bij het Functioneel applicatiebeheer. WS Den Helder schakelt Prof-IT4all al in voor onze expertise op Correspondentie en het beheer van briefsjablonen. We hebben met onze nieuwe dienst functioneel beheer as a service wederom een klant die kiest voor een flexibele vorm van functioneel applicatiebeheer met de juiste expertise als dat nodig is. Doorslaggevend is zowel onze technische kennis als onze ervaring met van applicatiebeheer van ERP TobiasAX en (deel) applicaties zoals ShareWorX. We houden ons de komende tijd bezig met diverse (migratie)projecten en de servicedesk ter ondersteuning van gebruikers. Vanzelfsprekend hybride en op afstand on-line via Teams.

Heeft u ook hulp nodig of extra capaciteit nodig net meer weten over onze dienst Functioneel beheer as a service ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Samenwerking De Woonplaats Enschede

Na diverse consultancy en beheer activiteiten de afgelopen jaren in het kader van het applicatiebeheer Diskis hebben Prof-IT4all en Woningcorporatie De Woonplaats te Enschede een vertrouwde relatie voortgezet in 2024. Na het leveren van extra capaciteit voor de migratie van Dynamics Empire R19 naar R20 zijn we nu weer betrokken bij het applicatiebeheer en de overgang naar het nieuwe DMS online.

Prof-IT4all wordt betrokken in diverse test-, conversie- en migratie activiteiten zoals het overzetten van documentsjablonen naar Wordlink, AVG opschoning en het effectiever inzetten van Empire DMS en de overgang naar de nieuwe release DMS Online van ZIG.

Heeft u ook een applicatiebeheerder nodig of zoekt u extra capaciteit voor uw ERP en of deel applicatie migratie project. Wij zorgen voor de release ondersteuning met kennis van uw applicatie en uw branche.

Onze website maakt gebruik van cookies.