Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

De Nederlandse Fierljep bond kiest voor Prof-IT4all

🤝 Nederlandse Fierljep bond bespaart 20% op haar jaarlijkse exploitatiekosten 🤝

De Nederlandse Fierljep bond is een samenwerking aangegaan met Prof-IT4all. Een unieke samenwerking waarbij kostenbesparing, digitale kennis en ervaring boven aan stonden in het selectietraject. We hebben er voor gezorgd dat de website meer bezoekers kan verwerken, pagina’s, content en foto’s sneller geladen worden door slimme tooling in te zetten. Op deze website wordt namelijk onder andere het nieuws, kalender en uitslagen rondom deze bijzondere sport gedeeld.

Tenslotte bespaart de bond 20% op haar jaarlijkse exploitatie kosten door ons de opdracht te geven voor de hosting van alle domeinen en websites van de Fierljep bond. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle fierljepbonden, -verenigingen en leden optimaal gebruik kunnen maken van de website.

Fierljeppen is een Friese benaming voor polsstokverspringen, waarbij met behulp van een polsstok een zo groot mogelijke afstand over van oudsher een sloot overbrugd werd. Tegenwoordig verder geprofessionaliseerd in diverse regio’s en kampioenschappen waarbij zeer geoefende sporters door het maken van een korte sprint gevolgd door een sprong naar de top van de polsstok wordt geklommen om uiteindelijk met een afsprong zo ver mogelijk in een zandbed te landen.

Kijk naar uw jaarlijkse hosting factuur van uw huidige leverancier en vraag een offerte aan bij ons. We bieden u dezelfde dienstverlening en kunt aanzienlijk kosten besparen op uw abonnementen en jaarlijkse exploitatiekosten. Stuur uw factuur voor hosting van uw website naar ons. Doe een vergelijking. U kunt zo snel geld besparen en deze euro’s in andere activiteiten investeren.

📲 Neem vandaag nog contact op met ons voor een praktisch vergelijk en kies voor uw aanstaande digitale partner Prof-IT4all!

Onze Samenwerking met C5voorCF  

Samenwerking met C5voorCF, een stichting die zich inzet voor de strijd tegen Cystic Fibrosis(CF) (taaislijmziekte). Deze erfelijke aandoening heeft een enorme impact op het leven van patiënten en hun families. Onze rol? Dit doel gratis digitaal ondersteunen en zo veel mogelijk geld inzamelen.

Over Cystic Fibrosis(CF) of taaislijmziekte

Cystic Fibrosis is een ernstige genetische ziekte die vooral de longen en het spijsverteringsstelsel aantast. Wereldwijd zijn duizenden mensen met deze ziekte. Hoewel er helaas nog geen genezing is, leidt lopend onderzoek en helaas altijd geld tot betere behandelingen en levensverwachting.

C5voorCF

Om voor deze stichting geld in te zamelen zijn de oprichters met een mooi initiatief gekomen. Zij gaan zelf af zien en rijden de komende 10 dagen een kleine 7000 kilometer in de kou en winterse omstandigheden van de Botnische Golf in een Citroen C5 de jaarlijse Barrel Challenge Wintereditie. Deze start aanstaande 12 januari 2024 en duurt tot en met 21 januari 2024.

The Barrel Challenge is een unieke roadtrip vol avonturen met speciaal geprepareerde auto’s, waarbij deelnemers prachtige routes en uitdagende opdrachten ervaren. De finish halen is de eerste uitdaging. Onderweg zijn er dagelijkse uitdagingen variërend van simpele vragen tot originele en leuke activiteiten, waarmee deelnemers punten en prijzen kunnen verdienen. Dit is een zware uitdaging voor zowel mens als machine.

De editie waarin zij zullen participeren is, is een barre tocht in het hoge noorden. De temperaturen alhier komen tot onder de -20 graden. De auto die gekozen is en helemaal aangepast is om deze barre tocht af te leggen is een Citroen C5 break 3.0 V6 Exclusive type 1. Vandaar de stichting de naam in de stichting C5 voor CF. We verzorgen verder de digitale ondersteuning voor het live verslag de komende 10 dagen, plaatsen content, en zorgen dat voor de website en de donaties automatisch op de juiste plek komen voor dit goede doel C5voorCF.

Meer weten? 

Wil je dit mooie initiatief de komende 10 dagen volgen en veel belangrijker de stichting steunen met een kleine donatie, Bezoek de website en stort hier

 

Woonin kiest ook voor functioneel applicatiebeheer as a service

Woonin had behoefte aan extra capaciteit en bij voorkeur een flexibele schil bij piek en dal momenten op de servicedesk en applicatiebeheer.  Prof-it4all stelde functioneel applicatiebeheer as aWoonin Utrecht service voor, of te wel FAAS, om dit op te lossen. We hebben de afgelopen maanden gekeken of we dit FAAS concept konden toepassen bij Woonin. Het resultaat is dat we een langdurig FAAS contract hebben afgesloten.

Team Prof-IT4all met vertrouwde en deskundige consultants heeft op dit moment het beheer van de meldingen voor een deel van de week op zich genomen, zodat Woonin meer tijd heeft om zich te focussen op belangrijkere zaken en projecten. Dit zorgt voor een betere verdeling van werklast en een efficiëntere benutting van resources. Lees de case over FAAS en de flexibele schil voor de IT serviceorganisatie bij Woonin.

Woonzorg en Functioneel Beheer as a service

Woonzorg heeft de samenwerking met Prof-IT4all verder uitgebreid en verlengd in 2024 met onze dienst Functioneel beheer as a service.  Woonzorg Nederland te Amstelveen kiest voor onzeWoonzorg Amstelveen ervaring en kennis van functioneel applicatiebeheer en ERP Key2wocas en diverse deel applicaties zoals Visma, CRM, TobiasAX Financieel, ShareWorX. We houden ons de komende tijd bezig met de servicedesk en functioneel applicatiebeheer ter ondersteuning van gebruikers binnen alle processen bij Woonzorg.

Woonzorg kiest voor een flexibele vorm van dienstverlening waarbij Prof-IT4all altijd standby is en we alleen de juiste expertise inschakelen en in de lucht komen als dat nodig is. Vanzelfsprekend hybride en op afstand on-line via MSTeams.

Wilt u meer weten, vraag dan eens naar onze dienst Functioneel applicatiebeheer as a service ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

WS Den Helder kiest voor functioneel beheer as a service

WS Den Helder heeft de samenwerking met Prof-IT4all verder verlengd en uitgebreid in 2023 voor extra capaciteit bij het Functioneel applicatiebeheer. WS Den Helder schakelt Prof-IT4all al in voor onze expertise op Correspondentie en het beheer van briefsjablonen. We hebben met onze nieuwe dienst functioneel beheer as a service wederom een klant die kiest voor een flexibele vorm van functioneel applicatiebeheer met de juiste expertise als dat nodig is. Doorslaggevend is zowel onze technische kennis als onze ervaring met van applicatiebeheer van ERP TobiasAX en (deel) applicaties zoals ShareWorX. We houden ons de komende tijd bezig met diverse (migratie)projecten en de servicedesk ter ondersteuning van gebruikers. Vanzelfsprekend hybride en op afstand on-line via Teams.

Heeft u ook hulp nodig of extra capaciteit nodig net meer weten over onze dienst Functioneel beheer as a service ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Samenwerking De Woonplaats Enschede

Na diverse consultancy en beheer activiteiten de afgelopen jaren in het kader van het applicatiebeheer Diskis hebben Prof-IT4all en Woningcorporatie De Woonplaats te Enschede een vertrouwde relatie voortgezet richting 2024. We hebben een langdurig contract afgesloten voor applicatiebeheer en het leveren van extra capaciteit voor de migratie van Dynamics Empire R19 naar R20.

Prof-IT4all wordt betrokken in diverse test-, conversie- en migratie activiteiten zoals het overzetten van documentsjablonen naar Wordlink, AVG, opschoning en het effectiever inzetten van Empire DMS tijdens de overgang van de nieuwe release van Cegeka.

Heeft u ook een applicatiebeheerder nodig of zoekt u extra capaciteit voor uw ERP en of deel applicatie migratie project. Wij zorgen voor de release ondersteuning met kennis van uw applicatie en uw branche.

Nieuwe website aannemersbedrijf Ateko

Aannemersbedrijf Ateko B.V. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de Grond- Weg- en Waterbouw. Ateko voert werkzaamheden uit voor zowel gemeenten, waterschappen, dienstverlenende bedrijven, aannemers als particulieren. Via ons vergelijkbare netwerk kwamen we bij de broers Korevaar terecht. en hebben ze geholpen met de bereikbaarheid en beschikbaarheid van de website. We hebben inmiddels de opdracht gekregen voor de hosting, het onderhoud en het volledig vernieuwen van de website. We investeren samen in de naamsbekendheid van Ateko via het digitale kanaal. Bekijk het resultaat.

Bent u ook van plan verder te investeren in de digitalisering van uw bedrijf, zoek dan contact met ons.

Nieuwe website Bouwbedrijf Lageweg & Engel

Een echt Rotterdams bedrijf dat al meer als 25 jaar actief is in zowel gevelrenovatie als totaalonderhoud. Lageweg & Engel heeft ons benaderd voor de optimalisering de website met een frisse look en feel, gebruikersvriendelijk te bedienen met een nieuwe Rotterdamse huisstijl. We hebben inmiddels de opdracht gekregen voor de hosting, het onderhoud en het volledig vernieuwen van de website. We investeren samen in de verbetering van de on-line naamsbekendheid en leadgeneratie via het digitale kanaal. Bekijk het resultaat.

Bent u ook van plan verder te investeren in de digitalisering van uw bedrijf, zoek dan contact met ons.logo Lageweg en Engel

CorpoMatch

Speciaal voor Woningcorporaties hebben we een inhuurportaal CorpoMatch gebouwd. Een alternatief kanaal en volledig digitaal. Dit kan nu ook via CorpoMatch. Plaats al uw tijdelijke inhuuropdrachten voor uw woningcorporatie op ons portaal. De leveranciers en zzp’ers kunnen zich rechtstreeks kwalificeren en inschrijven voor uw opdracht. U kunt direct de beste kandidaat selecteren en uw tijdelijke functie snel invullen. Registreer uzelf of uw collega op CorpoMatch. 

De voorkant staat los van de achterkant. M.a.w. u kunt het ook in een samenwerking van Woningcorporaties voor al uw inhuur, advies of inkoopopdrachten gebruiken of het inhuurportaal in uw eigen website gebruiken ook als u geen woningcorporatie bent. Wilt u een eigen portaal voor uw organisatie, zoek contact met ons.

Nieuwe webshop glasinloodkado.nl

We kwamen in ons netwerk enkele dames tegen die normaal op markten staan en door #corona iedere keer niet door gaan en buiten de boot vallen met allerlei regelingen. We hebben aangeboden om een #gratis een #webshop te bouwen zodat ze voor de #feestdagen toch de unieke en handgemaakte #glasinlood kado’s kunnen verkopen. Een kleine bestelling helpt ze uit de kosten om weer nieuwe glasinlood kado’s te maken de komende jaren. Dus #sponsor ze met een bestelling voor je familie of relaties. Weer eens wat anders dan een kadobon.

Bekijk de webshop op www.glasinloodkado.nl #cadeautip #kado #kerst

Mooi resultaat van ons team digitaal. Wie weet kan je op dit moment ook een webshop goed gebruiken voor extra omzet in je winkel of restaurant en digitaal je producten of (afhaal) bestellingen te realiseren. Zoek dan contact met ons natuurlijk.

Onze website maakt gebruik van cookies.