Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Beheer en Ondersteuning
Schakel ons in bij het nog effectiever inzetten en beheren van uw applicaties

Beheer en Ondersteuning

Schakel Prof-IT4all in voor het dagelijkse beheer en ondersteuning van ICT applicaties en activiteiten binnen uw organisatie. Wij helpen uw organisatie en uw gebruikers bij het nog effectiever inzetten en beheren van uw applicaties.

We hebben kennis van uw applicatie landschap. Mogelijk heeft uw ICT afdeling of leverancier geen capaciteit, ziekte, uitval of wilt u uw applicatiebeheer uitbesteden. Dan bent u bij Prof-IT4all aan het juiste adres. We zorgen voor flexibiliteit en investeren samen in de kennis van uw processen en applicaties. U profiteert direct van de kennis en ervaring van onze ICT specialisten met branche kennis.

Prof-IT4all verhoogt graag uw medewerkers tevredenheid en kennis van uw organisatie, zodat uw medewerkers minder vaak een beroep doen op uw ICT afdeling of leverancier. Dat is een investering die u snel terug zal verdienen. Wilt u meer horen over onze dienstverlening. Zoek contact met ons wij staan graag voor uw klaar.

Meer informatie?

Beheer en Ondersteuning

Schakel ons in bij het nog effectiever inzetten en beheren van uw applicaties

of

Beheer en Ondersteuning - Experts

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

Migratie en applicatiebeheer Empire

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Applicatiebeheer en migratie Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.