Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Beheer en Ondersteuning
Schakel ons in bij het nog effectiever inzetten en beheren van uw applicaties

Beheer en Ondersteuning

Schakel Prof-IT4all in voor het dagelijkse beheer en ondersteuning van ICT applicaties en activiteiten in uw organisatie. Wij helpen uw organisatie en uw gebruikers bij het effectiever inzetten en beheren van uw applicaties.

Uw ICT afdeling of leverancier heeft even geen capaciteit of u wilt uw applicatiebeheer outsourcen. Wij hebben hier op ingespeeld. Prof-IT4all zorgt voor flexibiliteit en samenwerking. Wij investeren al dan niet samen met uw leverancier in de kennis van uw applicaties bij onze medewerkers en u profiteert blijvend van onze ICT specialisten met branche kennis.

Prof-IT4all biedt u dezelfde kwaliteit en we verhogen de klanttevredenheid en kennis van uw organisatie, waardoor u minder beroep hoeft te doen op uw ICT afdeling of leverancier. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Fijn om te weten dat u een alternatief heeft en uw bedrijfsvoering minder risico loopt.

Bekijk de bovenstaande diensten die wij bij onze klanten uitvoeren en zet onze consultants ook in voor het effectiever beheren en inzetten van uw applicaties.

Meer informatie?

Beheer en Ondersteuning

Schakel ons in bij het nog effectiever inzetten en beheren van uw applicaties

of

Blog

Data, Precies op Tijd: PoT

Data zonder vertraging!

Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een ...

Lees meer

Cases

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Havensteder en overgang Dynamics Empire

Wonen Zuid en Releasebegeleiding

Onze website maakt gebruik van cookies.