Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Nieuws

12 oktober 2017

Christina Fuhring bij Vidomes Delft

Na 1 jaar ondersteuning te hebben geleverd aan de afdeling Huuradministratie binnen Vidomes Delft en het effectiever inzetten van TobiasAX is het tijd dat Christina Fuhring bij een andere klant aan de slag gaat. Vidomes is zeer content met de werkzaamheden die het afgelopen jaar door Christina zijn uitgevoerd. Sterker nog, men heeft al gevraagd of Christina op ad-hoc basis beschikbaar is voor ondersteuning. En dat is fijn om te horen.

Tijd voor de Prof-IT4all taart en cadeaus vanuit Vidomes
Een mooier compliment kun je als consultant niet krijgen: “Het voelt alsof er een collega vertrekt”. Om dit te benadrukken werd door de collega’s van Vidomes op ludieke wijze afscheid genomen van Christina. Een mooie mand met Zweedse lekkernijen van de Vidomes-collega’s voor Christina, en vanuit Christina een mooie Prof-IT4all taart. Dit alles onderstreept de waardering vanuit Vidomes voor Christina en het vertrouwen in Prof-IT4all. De prettige samenwerking over en weer en het goede gevoel maakte het feestje compleet.

Zoals al eerder aangegeven zal Vidomes ook in de toekomst gebruik maken van Christina’s vastberadenheid, kennis en de mensen mens die Christina is. Een tevreden klant en een Consultant van Prof-IT4all die met en goed gevoel de klant achterlaat. Wat willen we nog meer.

Bekijk hier het profiel van Christina.

15 juni 2017

Prof-IT4all op stand 36 Corporatieplein 21-09-2017

Wij staan dit jaar wederom de beurs Corporatieplein op 21 september 2017. Het thema is innovatie over grenzen heen. Toenemende data en informatiestromen uit verschillende systemen, (on)gestructureerde data uit diverse externe bronnen, verdergaande digitale afhandeling van uw processen en on-line dienstverlening stelt andere eisen aan u informatievoorziening. We kijken dit jaar naar de onbegrensde mogelijkheden van de ontsluiting van uw data en informatiestromen. We organiseren daarom dit jaar vier kennissessies:

  1. Sessie DWex-IT met als thema uw data zonder een datawarehouse,
  2. Sessie POT rapport met als thema uw live data zonder vertraging en Precies Op Tijd.
  3. Sessie The Source is with you met als thema use the source zelf en ga met ons op reis met Self Service BI
  4. Sessie Proces Mining met als thema Lean en Continue beter in combinatie met BI.

Schrijf u hier in voor onze kennissessies. U kunt ons dit jaar vinden op stand 36. Bekijk hier de plattegrond van de beurs. De toegang is gratis. Tot binnenkort op Corporatieplein 21 september 2017.

1 juni 2017

Welkom Gert Jan de Vries

Gert Jan de VriesSinds 1 juni heeft Prof-IT4all een nieuwe business consultant in dienst. Zijn naam is Gert Jan de Vries. Hij is geen onbekend gezicht. Gert Jan de Vries heeft gewerkt als consultant bij het NCCW, Databalk, Q+O, DSA-Vision en Cegeka. De laatste 7 jaren was hij business consultant voor het ERP Empire. Hij begrijpt uw processen en kent als geen ander de vertaling naar alle ins en outs van dit systeem. Hij is breed inzetbaar en heeft als vakspecialisatie Wonen. Gert Jan is bij ons direct ingezet bij onze klanten en vanaf heden ook voor u beschikbaar bij Prof-IT4all. Bekijk het profiel van Gert Jan de Vries.

27 mei 2017

Nieuwe klanten 7 maal

Prof-IT4all heeft de afgelopen maanden alweer 7 nieuwe klanten die gekozen hebben voor onze diensten. Reggewoon te Nijverdal, SSHU te Utrecht en De Goede Stede te Almere. Al deze klanten kozen voor releasebegeleiding door Prof-IT4all van haar applicaties. In Limburg koos Woonwenz voor conversie- en testbegeleiding voor de volledige conversie van NCCW First naar Cegeka Empire. In Noord Holland hebben we ook meer voet aan de grond gekregen met als nieuwe klant Van Alckmaer Wonen te Alkmaar, ZVH Zaandam en de meest recente klant Elan Wonen te Haarlem, die Prof-IT4all ingezet hebben voor projecten, implementatiebegeleiding en beheer en ondersteuning. Ondertussen bedienen we nu 60 klanten, waarvan 50 referenties in de Woningcorporatiemarkt. Bekijk enkele van onze referenties. Ook interesse in onze diensten, kom even langs bij ons op Corporatieplein of zoek contact met ons.

26 maart 2017

Nieuwe website Prof-IT4all

Prof-IT4all heeft zoals u vast gezien hebt een volledig nieuwe website. Wij hebben onze diensten van de afgelopen 10 jaar overzichtelijk voor u op een rijtje gezet bij het onderdeel wat doen wij. U kunt kennismaken met onze consultants bij het onderdeel wie zijn wij. Onze collega’s zullen actuele onderwerpen en ontwikkelingen met u delen in het onderdeel blogs en periodiek onze klanten aan het woord laten over gerealiseerde projecten bij het onderdeel cases.

U zult vast even moeten wennen aan onze nieuwe look and feel, volledig responsive voor al uw mobiele devices, zodat u op ieder moment en overal contact met ons kunt opnemen als u ons nodig heeft. Wij staan graag voor u klaar. Zoek contact met ons.

De website is gemaakt in samenwerking met Toscani en Keytoe gevestigd in Maassluis. Een eigenwijs, jong en dynamisch bedrijf in onze regio die wij van harte aanbevelen als full service marketing bureau. De komende tijd kunt van ons blogs, cases en nieuwe content en functionaliteit verwachten. Schrijf u bijvoorbeeld in voor onze workshops. Wij delen graag ons netwerk, onze kennis en houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en bij Prof-IT4all.

Blog

Waarom nog pen en papier?

MS Office 365 @apps, tablets en iBabs

Bijzonder is dat nog veel mensen gewapend met een pen en papier deelnemen aan een overleg of vergadering. Dit in tegenstelling tot het gebruik van onze smartphones, tablets en ander draagbare media waarbij we vanuit ...

Lees meer

Onze website maakt gebruik van cookies.