Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Nieuws

9 januari 2018

Welkom Pieter Hielema

Sinds 1 januari 2018 heeft Prof-IT4all een nieuwe business consultant in dienst. Zijn naam is Pieter Hielema. Hij is geen onbekend gezicht. Pieter Hielema heeft gewerkt als consultant bij Kramers Automatisering, Centric, DSA-Vision en Cegeka-Dsa. Eerst als business consultant en later doorgegroeid in a.i. management functies en als projectleider voor de implementatie van Dynamics Empire. Opererend op het snijvlak van (primaire) bedrijfsprocessen en ICT is Pieter op diverse rollen inzetbaar binnen uw proces Onderhoud, Wonen, Financiën of ICT. Pieter is bij ons direct ingezet bij onze klanten en vanaf heden ook voor u beschikbaar bij Prof-IT4all. Bekijk het profiel van Pieter Hielema.

21 december 2017

Inzet functioneel beheer bij HHSK in 2018 verlengd

Jeroen KoenraadHHSK verlengd langdurige samenwerking voor extra capaciteit functioneel beheer. Jeroen Koenraad zal zich vanuit zijn rol als functioneel beheerder en projectleider ook in 2018 ondersteuning blijven leveren aan de afdeling PublieksZaken (voorheen Vergunningverlening & Handhaving) van Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard(HHSK).

Hij zal zich bezig blijven houden met advies en begeleiding bij de invoering van zaakgericht werken met het Zaaksysteem InProgres van leverancier Brein, Webis Meet van Bakerware, de Digitale Watertoets in samenwerking met het Waterschapshuis, beheer sjablonen, bewaken incidenten in Topdesk en functioneel beheer van Corsa, Geoweb, IRIS, ArcGIS en Arcgis-online.

Heeft u ook hulp of advies nodig bij informatie management, functioneel beheer of projectleiding ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

1 december 2017

ZVH Zaandam zet Prof-IT4all in voor BI consultancy

Nanno ScheringaNanno Scheringa is door ZVH Zaandam gevraagd te helpen met BI consultancy en applicatiebeheer. Hij zal zich periodiek bezighouden in 2018 met de volgende onderdelen:

  • Data extractie modelleren voor levering aan externe partijen
  • Door ontwikkelen en effectief inzetten briefsjablonen
  • Adviseren, ondersteunen effectiever inzetten Dynamics Empire
  • Ad hoc rapportages.

Heeft u ook behoefte aan BI consultancy of meer grip op uw data en rapportages, neem dan contact met ons op.

15 november 2017

Prof-IT4all verzorgt opleiding Empire voor ZVH Zaandam

Prof-IT4all verzorgt ook opleiding Empire. Gert-Jan de Vries is door ZVH Zaandam ingehuurd om aanstaande medewerkers binnen ZVH op te leiden in het gebruik van het ERP Dynamics Empire. Gert-Jan zal de nieuwe collega’s binnen het proces Wonen aan de hand nemen en wegwijs maken binnen Empire, zodat ze vervolgens zelfstandig aan de slag kunnen.

Hebben uw medewerkers ook extra opleiding of werkplekbegeleiding binnen Empire nodig, wij kunnen u snel van dienst zijn. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

31 oktober 2017

Nieuwe huisstijl Prof-IT4all

Na het 10 jarig bestaan van Prof-IT4all afgelopen jaar vonden wij het ook tijd voor een nieuw logo frisse huisstijl. Zichtbaar, duidelijker en ter versterking van onze identiteit en herkenning voor onze medewerkers, relaties en klanten. Het nieuwe logo wordt binnenkort doorgevoerd in onze gehele huisstijl en vanzelfsprekend binnen onze nieuwe website. Dichtbij onze vertrouwde kleurstelling, maar meer van deze tijd sluit de nieuwe huisstijl en website nog beter aan bij de uitstraling van een branchespecialist en implementatiebedrijf en verdere groei van onze dienstverlening voor nu en in de toekomst .

We blijven uw vertrouwd leverancier voor consultancy & Detachering van ICT Specialisten met branchekennis.  Daar verandert wat ons betreft niets aan.

30 oktober 2017

Prof-IT4all BV helpt ketenpartner en nieuwe klant Mainplus met BI platform

Kickoff en 1e sprint gestart Scrum/agile ontwikkeling en implementatie van ons BI platform bij MainPlus B.V.

Prof-IT4all is een samenwerking aangegaan met Mainplus BV. Mainplus richt zich op het bieden van maatwerkoplossingen op het vakgebied van vastgoedonderhoud en –beheer voor vastgoedeigenaren en -beheerders, woningcorporaties, VVE’s en schadeverzekeraars. Prof-IT4all levert complete Self Service BI oplossing en implementatie van datawarehouse en front-end in de cloud op basis van CORA/VERA standaard waarbij de organisatie continue inzicht heeft in haar KPI’s en rapportages zowel intern als voor de externe(keten) informatievoorziening en gegevensuitwisseling van MainPlus.

Ook interesse in onze oplossing, bekijk onze Self Service BI oplossing ? Zoek contact met ons voor een demonstratie.

27 oktober 2017

Prof-IT4all levert ondersteuning Casade bij de implementatie van Empire

Casade nieuwe klant voor Prof-IT4all. Gert-Jan de Vries is door Cascade Waalwijk ingehuurd ter ondersteuning en advies bij de implementatie en effectiever inzetten van Dynamics Empire, en dan met name bij het domein Wonen, klanten, leefbaarheid en waar nodig breder.

Gert-Jan zal zich bezig gaan houden met:
1. WerkBegeleiding bij testen, werkinstructies en opleidingen
2. Gebruikersondersteuning en optimaliseren na live gang
3. Rapportages en informatievoorziening

Heeft u ook extra capaciteit nodig bij functioneel beheer of applicatie consultancy voor, tijdens of na uw implementatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

24 oktober 2017

Prof-IT4all helpt Hoogheemraadschap met sjablonen zaaksysteem

Jan de WolfJan de Wolf is gevraagd om samen met Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK) de sjablonen voor het zaaksysteem in te richten. Jan geeft advies en bouwt samen met de afdeling PZ van HHSK (voorheen Vergunningverlening & Handhaving) de sjablonen voor het zaaksysteem InProces van Brein. Hij doet dit voor de Handhavers & Vergunningverleners van HHSK.

Heeft u ook hulp nodig bij de inrichting of het beheer van uw document sjablonen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

23 oktober 2017

Prof-IT4all levert ondersteuning Functioneel Beheer Tobias-AX Rochdale

Christina FuhringProf-IT4all levert extra capaciteit functioneel beheer Tobias AX. Christina Fuhring is gestart als Functioneel Beheerder binnen Rochdale Amsterdam. Rochdale is alweer de elfde klant die ons inzet voor onze ervaring en kennis van Woningcorporatie processen en ERP Tobias AX. De komende maanden zal Christina zich bezighouden met het functioneel beheer en effectiever inzetten van Tobias AX. Ze zal zich in haar rol als Functioneel Beheerder in eerste instantie vooral gaan richten op wonen en correspondentie.

Heeft u ook hulp nodig of advies of extra capaciteit nodig bij Functioneel Beheer ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

12 oktober 2017

Christina Fuhring en Vidomes Delft

Na één jaar ondersteuning te hebben geleverd als functioneel beheerder en consultant aan de afdeling Huuradministratie bij Vidomes te Delft en het effectiever inzetten van Tobias AX is het tijd dat Christina Fuhring bij een andere klant aan de slag gaat. Vidomes is zeer content met de werkzaamheden die het afgelopen jaar door Christina zijn uitgevoerd. Sterker nog, men heeft al gevraagd of Christina op ad-hoc basis beschikbaar is voor  ondersteuning. En dat is fijn om te horen.

Tijd voor de Prof-IT4all taart en cadeaus vanuit Vidomes
Een mooier compliment kun je als consultant niet krijgen: “Het voelt alsof er een collega vertrekt”. Om dit te benadrukken werd door de collega’s van Vidomes op ludieke wijze afscheid genomen van Christina. Een mooie mand met Zweedse lekkernijen van de Vidomes-collega’s voor Christina, en Christina met een lekkere Prof-IT4all taart. Dit alles onderstreept de waardering vanuit Vidomes voor Christina en het vertrouwen in Prof-IT4all.

Een tevreden klant en een consultant van Prof-IT4all die met en goed gevoel de klant achterlaat. Wat willen we nog meer. Bent u ook op zoek naar een functioneel beheerder Tobias AX.

9 september 2017

Stagiaire Prof-IT4all

Calvin Qui loopt tot 20 januari 2018 stage bij Prof-IT4all. Prof-IT4all draagt als Erkend leerbedrijf op deze wijze zijn steentje bij aan de toekomst en die van Calvin in het bijzonder. Calvin is zich aan het specialiseren in PHP, Html, CSS, Javascript en MySql en zet zich op dat vlak ook in op onze interne projecten. Altijd fijn om een fris, jong iemand binnen je bedrijf te hebben rondlopen die weer eens met een nieuwe frisse blik naar zaken kijkt. Hij leert van ons en wij leren van Calvin.

Prof-IT4all erkend leerbedrijf.

15 juni 2017

Prof-IT4all op stand 36 Corporatieplein 21-09-2017

Wij staan dit jaar wederom de beurs Corporatieplein op 21 september 2017. Het thema is innovatie over grenzen heen. Toenemende data en informatiestromen uit verschillende systemen, (on)gestructureerde data uit diverse externe bronnen, verdergaande digitale afhandeling van uw processen en on-line dienstverlening stelt andere eisen aan u informatievoorziening. We kijken dit jaar naar de onbegrensde mogelijkheden van de ontsluiting van uw data en informatiestromen. We organiseren daarom dit jaar vier kennissessies:

  1. Sessie DWex-IT met als thema uw data zonder een datawarehouse,
  2. Sessie POT rapport met als thema uw live data zonder vertraging en Precies Op Tijd.
  3. Sessie The Source is with you met als thema use the source zelf en ga met ons op reis met Self Service BI
  4. Sessie Proces Mining met als thema Lean en Continue beter in combinatie met BI.

Schrijf u hier in voor onze kennissessies. U kunt ons dit jaar vinden op stand 36. Bekijk hier de plattegrond van de beurs. De toegang is gratis. Tot binnenkort op Corporatieplein 21 september 2017.

1 juni 2017

Welkom Gert Jan de Vries

Gert Jan de VriesSinds 1 juni heeft Prof-IT4all een nieuwe business consultant in dienst. Zijn naam is Gert Jan de Vries. Hij is geen onbekend gezicht. Gert Jan de Vries heeft gewerkt als consultant bij het NCCW, Databalk, Q+O, DSA-Vision en Cegeka. De laatste 7 jaren was hij business consultant voor het ERP Empire. Hij begrijpt uw processen en kent als geen ander de vertaling naar alle ins en outs van dit systeem. Hij is breed inzetbaar en heeft als vakspecialisatie Wonen. Gert Jan is bij ons direct ingezet bij onze klanten en vanaf heden ook voor u beschikbaar bij Prof-IT4all. Bekijk het profiel van Gert Jan de Vries.

27 mei 2017

Nieuwe klanten 7 maal

Prof-IT4all heeft de afgelopen maanden alweer 7 nieuwe klanten die gekozen hebben voor onze diensten. Reggewoon te Nijverdal, SSHU te Utrecht en De Goede Stede te Almere. Al deze klanten kozen voor releasebegeleiding door Prof-IT4all van haar applicaties. In Limburg koos Woonwenz voor conversie- en testbegeleiding voor de volledige conversie van NCCW First naar Cegeka Empire. In Noord Holland hebben we ook meer voet aan de grond gekregen met als nieuwe klant Van Alckmaer Wonen te Alkmaar, ZVH Zaandam en de meest recente klant Elan Wonen te Haarlem, die Prof-IT4all ingezet hebben voor projecten, implementatiebegeleiding en beheer en ondersteuning. Ondertussen bedienen we nu 60 klanten, waarvan 50 referenties in de Woningcorporatiemarkt. Bekijk enkele van onze referenties. Ook interesse in onze diensten, kom even langs bij ons op Corporatieplein of zoek contact met ons.

26 maart 2017

Nieuwe website Prof-IT4all

Prof-IT4all heeft zoals u vast gezien hebt een volledig nieuwe website. Wij hebben onze diensten van de afgelopen 10 jaar overzichtelijk voor u op een rijtje gezet bij het onderdeel wat doen wij. U kunt kennismaken met onze consultants bij het onderdeel wie zijn wij. Onze collega’s zullen actuele onderwerpen en ontwikkelingen met u delen in het onderdeel blogs en periodiek onze klanten aan het woord laten over gerealiseerde projecten bij het onderdeel cases.

U zult vast even moeten wennen aan onze nieuwe look and feel, volledig responsive voor al uw mobiele devices, zodat u op ieder moment en overal contact met ons kunt opnemen als u ons nodig heeft. Wij staan graag voor u klaar. Zoek contact met ons.

De website is gemaakt in samenwerking met Toscani en Keytoe gevestigd in Maassluis. Een eigenwijs, jong en dynamisch bedrijf in onze regio die wij van harte aanbevelen als full service marketing bureau. De komende tijd kunt van ons blogs, cases en nieuwe content en functionaliteit verwachten. Schrijf u bijvoorbeeld in voor onze workshops. Wij delen graag ons netwerk, onze kennis en houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en bij Prof-IT4all.

Blog

De parallel tussen de #AVG en uw virusscanner

doe de #AVG quickscan met Prof-IT4all

De parallel tussen de #AVG en de virusscanner. U vraagt zich vast af wat heeft dat er nu mee te maken. Alles en ook weer niks natuurlijk. Als je met Google zoekt op AVG komt ...

Lees meer

Onze website maakt gebruik van cookies.