Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Nieuws

11 september 2020

functioneel beheer TobiasAX klanten on-line

Een beetje rare tijd met Corona en weinig fysieke contacten. Neemt niet weg dat we flink aan de weg timmeren. Diverse van onze, inmiddels alweer 15 Tobias, klanten met TobiasAX weten ons op dit moment on-line en via Teams te vinden voor het effectiever inzetten en ondersteunen van TobiasAX en deel applicaties. De klanten zetten ons dagelijks enkele uren tot dagen on-line in voor extra capaciteit bij het functioneel beheer en consultancy op onder meer het vlak van Wonen, Financieel, Correspondentie en DMS ShareWorx. We zijn er al aardig aan gewend en geraak met prima resultaten.

Ook op zoek naar on-line ondersteuning en extra capaciteit voor functioneel beheer TobiasAX of deel applicaties. Zoek contact met ons.

22 augustus 2020

Woonzorg en Functioneel Beheer Key2wocas

Prof-IT4all zorgt de komende periode voor extra capaciteit Functioneel beheer Key2wocas bij Woonzorg Nederland. Woonzorg Nederland te Amstelveen is alweer de 5e klant die ons inzet voor onze ervaring en kennis van woningcorporatie processen en het Functioneel beheer van Key2wocas. Pieter Hielema, Jan de Wolf en Willem Koomen houden zich de komende tijd bezig met diverse (migratie)projecten, de servicedesk en functioneel beheer voor alle processen bij Woonzorg. Vanzelfsprekend op afstand en on-line via Teams.

Heeft u ook hulp nodig of extra capaciteit nodig bij Functioneel beheer van uw processen of Key2wocas ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

11 juli 2020

Nieuwe website Mobility Totaal Service

Mobility Totaal Service ontzorgt uw wagenparkbeheer en staat voor kwaliteit, extra service en bereikbaarheid. Daar hoort ook een digitaal kanaal bij. Leonard Visser heeft ons benaderd voor de optimalisering van de website met een frisse look en feel, overal en altijd bereikbaar voor de klanten. We hebben inmiddels de opdracht gekregen voor het volledig vernieuwen van de website en investeren samen in de verbetering van de on-line dienstverlening. Bekijk het resultaat. Mobility Totaal Service te Ridderkerk. 

Bent u ook van plan te investeren de digitalisering van uw bedrijf, zoek dan contact met ons.

4 augustus 2020

Functioneel applicatiebeheer bij de NS

Prof-IT4all is een opdracht gegund voor 2 jaar extra capaciteit voor functioneel beheer bij de NS op de afdeling Order to Cash. Het team zorgt er voor dat de NS de reizende en betalende klant zo optimaal mogelijk van dienst is. We houden ons binnen een team van 28 personen bezig met het beheer en door ontwikkeling van SAPlogo NS Hybris Billing. We monitoren bovendien dataleveringen in de keten naar afnemers en de data correct, tijdig en volledig wordt aangeleverd in SAS systemen. We houden ons in DevOps/Agile omgeving bezig met activiteiten zoals:

 • Monitoren van dataleveringen naar SAS systemen
 • Migratie en uitfasering diverse legacy systemen
 • Het inrichten van hulpmiddelen voor beheerprocessen
 • Begeleiden van releases en effectiever inzetten nieuwe functionaliteit

Prof-IT4all inzetten of heeft u extra capaciteit nodig, we detacheren ICT specialisten met applicatie en branchekennis.

16 juni 2020

Waterschap Rijnland nieuwe klant

Hoogheemraadschap van Rijnland(HHR) te Leiden heeft Prof-IT4all de opdracht verstrekt voor BInqcs. We leveren een dashboard as a service met SAS Viya als industriestandaard voor de periodieke rapportages en dashboards van het zaaksysteem InProces van Brein. Het is inmiddels het 5e Waterschap dat kiest voor de dienstverlening van Prof-IT4all. De implementatie is eerder uitgevoerd bij HHSK Rotterdam. We realiseren dit op afstand in de cloud en via Microsoft Teams.

rijnland leiden

De oplossing geeft snel inzicht in de lopende zaken, de doorlooptijd en maakt het proces visueel bespreekbaar, dit versterkt de samenwerking en bespaart tijd voor Rijnland. Lees ook de case over HHR en HHSK Rotterdam en meer grip en inzicht in haar zaaksysteem.

Bent u ook geïnteresseerd neem contact met ons op voor een demonstratie.

12 april 2020

Functioneel applicatiebeheer Tobias AX

Stadgenoot verlengt contracten voor extra capaciteit bij het functioneel beheer proces Financieel en de migratie van Key2wocas naar Tobias AX. Stadgenoot te Amsterdam is alweer de twaalfde klant die ons inzet voor onze ervaring en kennis van Woningcorporatie processen en het ERP Tobias AX. De komende maanden zijn we betrokken bij alle activiteiten die nodig zijn voor de migratie naar het nieuwe systeem. We zijn nu zowel betrokken bij het technisch applicatiebeheer, de migratie van systemen als bij het functioneel beheer.

Heeft u ook hulp nodig of extra capaciteit nodig bij Functioneel Beheer van uw processen of Tobias AX ?

31 juli 2020

ZVH te Zaandam kiest BInqcs

ZVH te Zaandam kiest BInqcs en geeft opdracht voor het rapportageportaal voor woningcorporaties. Met BInqcs krijgt ZVH meer inzicht in haar bedrijf, conform branchestandaard Cora/Vera en al haar rapportages op één plek beschikbaar. ZVH kan rapporten dynamisch en interactief beschikbaar stellen aan alle medewerkers. Iedereen kan het bedienen en gebruikt dezelfde informatie, zonder dat een rapport of data verplaatst wordt. BInqcs is bron(onafhankelijk), is schaalbaar en klaar voor de toekomst. Tenslotte is BInqcs altijd en overal bereikbaar in de cloud via een eigen privat server in NLzvh zaandam. ZVH hoeft zich dan ook geen zorgen maken over ICT, beheer of beveiliging. Dat regelen wij allemaal.

Wilt u ook een oplossing voor meer inzicht in uw data of uw bedrijf. Kom eens kijken naar ons rapportageportaal BInqcs en zoek contact met ons.

18 maart 2020

Nieuwe website chinees restaurant

Een bekend Chinees restaurant in Antwerpen heeft ons benaderd voor de optimalisering de website met een frisse look en feel, gebruikersvriendelijk te bedienen en een duidelijk overzicht van de menu’s voor haar klanten. We hebben inmiddels de opdracht gekregen voor de hosting, het onderhoud en het volledig vernieuwen van de website. We investeren samen in de verbetering van de on-line dienstverlening. Bekijk hetnew capital resultaat voor New Capital. Eén van de beste Chinese restaurants in Antwerpen. De website live bekijken.

Bent u ook van plan te investeren de digitalisering van uw bedrijf, zoek dan contact met ons.

18 februari 2020

Technisch applicatiebeheer Stadgenoot verlengd

Willem Koomen Stadgenoot verlengt langdurige samenwerking voor extra capaciteit bij technisch applicatiebeheer en consultancy in het kader van de overgang naar het nieuwe ERP systeem. Willem Koomen zal vanuit zijn rol als applicatiebeheerder Key2wocas en Empire DMS ondersteuning blijven leveren bij de migratie naar TobiasAX, correspondentie en het nieuwe DMS Shareworx voor Stadgenoot.

Heeft u ook hulp of extra capaciteit nodig bij uw applicatiebeheer? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

1 december 2019

Area zet Prof-IT4all in bij PowerBI rapportage

Area Wonen te Uden hebben ons gevraagd te helpen met rapportages en BI consultancy. Wij hebben alle noodzakelijke  MSPowerBI rapporten op Malengo gebouwd zodat verschillende afdelingen inzicht hebben in de gewenste informatievoorziening.

Heeft u ook behoefte of extra capiciteit nodig voor BI consultancy of wilt u meer grip op uw data en rapportages, neem dan contact met ons op.

2 september 2019

Vecht en Omstreken consultancy Viewpoint

Vecht en Omstreken is nieuwe klant en schakelt Prof-IT4all voor consultancy op het vakgebied functioneel beheer en informatiemanagement. We worden ingezet als aanspreekpunt voor de gebruikers en bij het effectiever inzetten van het ERP Itris Viewpoint en diverse (deel) applicaties. Prof-IT4all wordt de komende jaar verder ingezet bij diverse projecten in het kader van optimaliseren, digitaliseren en informatievoorziening. Thema’s waar we als vertrouwd branchespecialist al 13 jaar veel ervaring mee hebben en in dit speelveld inmiddels 70 klanten bedienen.

Heeft u ook extra capaciteit nodig bij implementatie begeleiding, functioneel beheer of het effectiever inzetten van uw ERP. Neem dan contact met ons op.

9 september 2019

Prof-IT4all op Corporatieplein

Veel nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan met onze klanten op Corporatieplein 2019 te Houten. Naast onze vertrouwde dienstverlening was er veel interesse naar ons rapportageportaal BInqcs a la Netflix maar dan voor uw informatievoorziening en machine learning voor meer grip op de afhandeling van uw digitale processen. Het thema was dan ook optimaliseren en digitaliseren. Twee onderwerpen waar we ons al 13 jaar als branche specialist bij betrokken voelen en onze klanten bij helpen. Corporatieplein was een gezellige, en productieve beurs waar wij als Prof-IT4all met veel plezier op terugkijken.

Geen tijd gehad voor Corporatieplein? Zoek contact met ons voor een demo sessie bij u in huis.

6 maart 2019

Mitros en migratie sjablonen naar PlanetPress

Mitros zet Prof-IT4all voor migratie briefsjablonen. De personalisering en transactie data komt uit het primaire ERP systeem Dynamics Empire en wordt verwerkt met de brievengenerator ‘Spooler’ en deze over te zetten naar PlanetPress. Prof-IT4all zorgt voor de conversie, migratie en (her)inrichting van zowel sjablonen als applicaties, zodat alle brieven optimaal blijven werken met PlanetPress. Een logische keuze voor Prof-IT4all.

Hiermee komt een einde aan een ingenieus stukje maatwerk dat in 2010 door Prof-IT4all is gerealiseerd. We hebben het over de ‘Empire Spooler Service’ (afgekort: ESS ) en nu vervangen wordt door PlanetPress. Lees onze case Mitros en Prof-IT4all’s “Empire Spooler Service”.

Een mooi voorbeeld van een partnership dat inmiddels al 10 jaar bestaat tussen Mitros en Prof-IT4all. Heeft u ook ondersteuning nodig bij sjabloonbeheer? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

26 februari 2019

Stagiaires bouwen BInqcs klantportaal a la Netflix

Harijandie Kartodimedjo & Calvin Qiu zijn per 1-2-2019 gestart met hun eindstage bij Prof-IT4all. Ze studeren aan het Techniek College te Rotterdam op het vakgebied Applicatie- & Mediaontwikkeling.

Harijandie en Calvin zijn gespecialiseerd in PHP, Javascript, Databases(SQL), CSS, HTML en werken mee aan de ontwikkeling van ons BInqcs klantenportaal a la Netflix. Het portaal wordt geïntegreerd en onderdeel van onze BI oplossing BInqcs, waarbij de rapporten per onderwerp of afdeling getoond worden. De gebruikers van ons BInqcs klant portaal kunnen zich via een autorisatiestructuur abonneren op relevante rapporten en dashboards en vervolgens zelf starten zoals velen van ons al gewend zijn in Netflix maar dan voor uw informatievoorziening.

Wij als erkend leerbedrijf helpen de heren graag verder op de arbeidsmarkt. Bent u benieuwd hoe het BInqcs klantportaal werkt. Neem contact met ons op.

14 januari 2019

Unified B.V. geeft opdracht voor BInqcs

UnifiedUnified B.V. geeft Prof-IT4all de opdracht voor de implementatie van BInqcs ter ondersteuning van haar SLA rapportages en meer inzicht voor alle Unified-klanten.

Prof-IT4all zorgt dat data uit diverse bronnen, zoals Topdesk, Nagios, VMware en DELL/EMC Unity, centraal beschikbaar wordt gesteld in ons unieke platform, BInqcs van data naar informatie. Wij zorgen dat complexe data en historie wordt omgezet naar simpele datasets en toegevoegd wordt aan de periodieke SLA kwartaalrapportages. Inzicht die op elk moment met 1 druk op de knop dynamisch beschikbaar gesteld wordt via ons klantenportaal. Met BInqcs kan Unified zich nog meer focussen op haar dienstverlening en verbeteren ook nog eens de informatievoorziening naar hun klanten.

Wilt u ook meer inzicht in uw data en uw bedrijf, neem dan contact met ons op voor een demonstratie.

28 september 2018

Functioneel beheer Tobias AX Rochdale

Na één jaar ondersteuning functioneel beheer Tobias AX bij Rochdale Amsterdam, waarin we betrokken zijn geweest bij het effectiever inzetten van Tobias AX is het tijd om te vertrekken met taart. Rochdale is zeer content met de werkzaamheden die we het afgelopen jaar hebben uitgevoerd. Onze consultants waren werkzaam binnen de afdeling D&I (Digitalisering en Informatievoorziening) voor de afdeling Woonservice, met raakvlakken naar het dagelijks onderhoud en de afdeling financieel.

Weer een tevreden klant van Prof-IT4all. Bent u ook op zoek naar een Functioneel beheerder Tobias AX, neem dan  contact met ons op.

5 november 2018

Functioneel beheer BGT applicaties Drechtsteden

Drechtsteden heeft een opdracht aan Prof-IT4all gegund. We zorgen we voor extra capaciteit bij Functioneel beheer en de migratie naar NedBGT. De Drechtsteden zit in een transitie van verschillende BGT(Basisregistratie Grootschalige Topografie) applicaties naar één enkele applicatie NedBGT van Nedgraphics.

Drechtsteden is een overkoepelend orgaan van 7 gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld Giessendam. Een langdurige opdracht waarbij de inzet erop is gericht om de laatste fase van de transitie (acceptatietests en begeleiding van de conversie) in goede banen te leiden.

Heeft u ook hulp of extra capaciteit nodig bij uw migratie, functioneel beheer, conversie- of testbegeleiding ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

18 april 2018

HHSK start met BInqcs van Prof-IT4all

HHSK RotterdamHHSK heeft Prof-IT4all de opdracht verstrekt voor BInqcs. Voorafgaand aan deze opdracht is een Proof Of concept (POC) succesvol afgerond. Op basis van de resultaten van deze POC heeft HHSK besloten de opdracht aan Prof-IT4all te verlenen. We leveren een dashboard as a service met SAS Viya als industriestandaard voor de periodieke rapportages en dashboards van het zaaksysteem InProces van Brein. De dashboards en onderliggende data wordt nu snel, efficiënt, veilig en met 1 druk op de knop dynamisch beschikbaar gesteld en is altijd en overal zelf te aan te passen en te bedienen door de gebruikers van HHSK. Lees de volledige case HHSK en Self Service BI.

Bent u ook geïnteresseerd in Self Service BI voor Waterschappen, maak ook een proefvlucht met uw data in the cloud of neem contact met ons op voor een demonstratie.

17 juli 2018

Elan Wonen kiest BInqcs "van Data naar informatie"

BInqcs van data naar informatieElan Wonen kiest voor BInqcs van data naar informatie. Voorafgaand aan deze opdracht is een Proof Of Concept (POC) succesvol afgerond. Data uit het ERP en (deel) applicaties van Elan bestaat uit meerdere bronnen en is complex. Met BInqcs wordt dit standaard gemaakt conform branchestandaard Vera en opgeleverd als begrijpelijke datasets per proces,  zodat de gebruiker zelf ieder rapport kan starten, aanpassen en gebruiken. De positieve resultaten van de POC heeft Elan Wonen doen besluiten de opdracht aan Prof-IT4all te verlenen tot aanschaf van BInqcs. Bekijk ook eens de case de LEAN dagstart bij Elan Wonen.

Bent u ook geïnteresseerd in een BI oplossing voor meer inzicht in uw bedrijf en uw informatievoorziening. Kom eens kijken naar BInqcs, of maak een proefvlucht met uw data in the cloud.

1 juni 2018

Consultancy Woonzorg Nederland

Pieter HielemaWoonzorg Nederland heeft Pieter Hielema ingehuurd om te ondersteunen bij het verder vervolmaken van het IT-autorisatieproces rondom nieuwe en vertrekkende medewerkers. Een proces waar met de huidige en aankomende privacywetgeving nog eens extra aandacht voor moet zijn.

Bij nieuwe medewerkers is het vaak van belang dat de betreffende medewerker snel (soms binnen een dag) exact de juiste bevoegdheden krijgt. Bij vertrekkende medewerkers is het belangrijk dat op het juiste moment de autorisaties ingetrokken worden, belangrijke data opgeslagen wordt en daarna de persoonsgegevens van de medewerker verwijderd worden uit de systemen.

Heeft u ook extra capaciteit nodig ? Neem contact met ons op.

27 maart 2018

Prof-IT4all verzorgt AVG Quick-Scans

Jan de Wolf Jan de Wolf is gevraagd om met zijn kennis en ervaring van DISKIS, Empire DMS en MS SQL diverse AVG Quick-scans uit te voeren bij onze klanten. In het kader van wettelijke bewaartermijnen worden we ingezet voor het splitsen, opschonen, opnieuw koppelen en ontsluiten van archief documenten al dan niet in combinatie met het primaire ERP systeem. De volgende woningcorporaties hebben ons al ingezet bij diverse AVG activiteiten:

 • Stadgenoot Amsterdam
 • Woonzorg Amstelveen
 • De Woonplaats Enschede
 • De Goede Stede Almere
 • Volkshuisvesting Arnhem

Wenst u ook een AVG Quick-Scan uit te voeren? Lees ook onze blog de parallel tussen de #AVG en de virusscanner. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

6 maart 2018

Prof-IT4all en datakwaliteit financieel Woonwenz

woonwenz venloJan de Wolf is gevraagd na live gang en definitieve conversie van ERP Dynamics Empire een datakwaliteitscontrole uit te voeren. We zijn gevraagd de aansluiting en mogelijke saldi verschillenanalyse voor het financieel proces te beoordelen bij Woonwenz te Venlo.

Heeft u ook hulp nodig bij een analyse op uw data(kwaliteit) of proces te beoordelen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

14 februari 2018

Functioneel beheer Financieel Tobias AX

Prof-IT4all levert wederom extra capaciteit bij het functioneel beheer Tobias AX voor Rochdale. Rochdale te Amsterdam is alweer de elfde klant die ons inzet voor onze ervaring en kennis van Woningcorporatie processen en het ERP Tobias AX. De komende maanden hebben we een nog een functioneel beheerder ingezet uit ons netwerk voor het functioneel beheer en effectiever inzetten van Tobias AX. We zijn nu zowel betrokken bij Wonen als het functioneel beheer voor het proces financieel.

Heeft u ook hulp nodig of extra capaciteit nodig bij Functioneel Beheer van uw processen of Tobias AX ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

6 februari 2018

Prof-IT4all bij Havensteder, Mainplus en Elan wonen

Prof-IT4all wordt door onze klanten steeds vaker gevraagd te participeren binnen diverse projecten. Onze dienstverlening is de laatste jaren verschoven van detachering naar consultancy op diverse projecten bij verschillende klanten. Enkele klanten waar wij op dit moment projectmatig werk uitvoeren zijn:

 • Havensteder
 • MainPlus
 • Elan wonen

Heeft u ook behoefte aan ondersteuning binnen 1 van uw projecten, neem dan contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring binnen uw sector kunnen wij u op vrijwel alle werkterreinen ondersteunen.

30 januari 2018

Prof-IT4all coördineert 2e fase Casade

Prof-IT4all neemt na de live gang van Dynamics Empire ook de coördinatie van fase 2 op zich om de nog lopende zaken in kaart te brengen, en te adviseren bij het effectiever inzetten van het ERP en (deel) applicaties. We delen onze kennis en ervaring met de procesexperts, functioneel beheer en applicatiebeheerders zodat zij straks zelfstandig het beheer van Dynamics Empire kunnen uitvoeren.

Heeft u ook extra capaciteit nodig bij implementatie begeleiding, functioneel beheer of applicatie consultancy voor, tijdens of na de implementatie van ERP of (deel) applicatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

23 januari 2018

Prof-IT4all conversie Diskis naar E-Content

Jan de Wolf begeleidt SSHU Utrecht bij de conversie en overgang van DMS Diskis van Cegeka-dsa naar DMS E-Content van Van Dinther. Deze overgang vindt plaats in nauwe samenwerking tussen SSH, Van Dinther en Prof-IT4all.

Jan zal de export voorbereiden, prepareren en de metadata aanleveren in een SQL view. Dit zodanig dat Van Dinther deze op een makkelijke wijze kan importeren in E-content. Ook zal Jan met zijn kennis en ervaring van DISKIS naast de metadata een beschrijving van het metadata-model aanleveren (beschrijving van de kenmerken en eventuele relaties tussen kenmerken) voor een optimale migratie naar het nieuwe DMS E-Content.

Heeft u ook hulp nodig bij uw conversie en migratie van uw DMS ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

22 januari 2018

Workshops papierloos werken en PowerBI

woonvizierWoonvizier te Made heeft ons ingehuurd voor de implementatie en begeleiding bij het digitaal en papierloos werken. Ook hebben ze ons gevraagd hen te begeleiden in het gebruik en de inzet van PowerBI voor haar informatievoorziening. Microsoft biedt in de Office365 omgeving de meest gangbare toepassingen aan. Denk hierbij aan Word, Excel, Skype, Onedrive, OneNote en PowerBI.  Met een goede autorisatie en beveiliging kunt u altijd en overal informatie delen en staat er niets in de weg om digitaal en papierloos te gaan samenwerken. Lees onze blog “Waarom nog pen en papier.” We laten Woonvizier periodiek kennis maken met diverse workshops en praktijk gerichte opdrachten met het gebruik van Surface tablets en het effectiever inzetten van functies en toepassingen binnen MS Office365.

Benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal en papierloos werken voor uw organisatie? Schrijf u in voor inspiratie workshop PowerBI.

19 januari 2018

Woonwenz Venlo live met Dynamics Empire

Woonwenz VenloProf-IT4all heeft afgelopen jaar meegewerkt met de migratie van het oude ERP systeem NCCW First naar de volledig nieuwe omgeving op basis van Dynamics Empire. Wij hebben de volledige coördinatie en uitvoering van de conversie controle begeleid en afgerond.

In januari 2018 is Woonwenz live gegaan  met het nieuwe ERP systeem van Dynamics Empire van Cegeka-Dsa. Dit werd vanzelfsprekend door de klant gevierd met een taart. Een succesvol traject met een mooi resultaat. Woonwenz van harte gefeliciteerd.

Heeft u ook ondersteuning nodig bij de migratie of conversie van uw applicatielandschap. Zoek contact met ons.

9 januari 2018

Welkom Pieter Hielema

Pieter HielemaSinds 1 januari 2018 heeft Prof-IT4all een nieuwe business consultant in dienst. Zijn naam is Pieter Hielema. Hij is geen onbekend gezicht. Pieter Hielema heeft gewerkt als consultant bij Kramers Automatisering, Centric, DSA-Vision en Cegeka-Dsa. Eerst als business consultant en recent als projectleider voor diverse implementaties van Dynamics Empire. Pieter is bij ons direct ingezet bij onze klanten en vanaf heden ook voor u beschikbaar bij Prof-IT4all. Bekijk het profiel van Pieter Hielema.

21 december 2017

Inzet functioneel beheer HHSK verlengd

HHSK verlengd langdurige samenwerking voor extra capaciteit functioneel beheer, Project coördinatie en advies. Wij bieden ondersteuning aan de afdeling PublieksZaken (voorheen Vergunningverlening & Handhaving) van Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard(HHSK).

Hij zal zich bezig blijven houden met advies en begeleiding bij de invoering van zaakgericht werken met het Zaaksysteem InProgres, Webis Meet, de Digitale Watertoets en functioneel beheer van Corsa, Geoweb, IRIS en ARCGIS-online.

Heeft u ook hulp nodig bij informatie management of functioneel beheer ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

15 november 2017

Prof-IT4all verzorgt opleiding Empire ZVH

zvh zaandamProf-IT4all verzorgt ook opleiding Empire. Gert-Jan de Vries is door ZVH Zaandam ingehuurd om aanstaande medewerkers binnen ZVH op te leiden in het gebruik van het ERP Dynamics Empire. Gert-Jan zal de nieuwe collega’s binnen het proces Wonen aan de hand nemen en wegwijs maken binnen Empire, zodat ze vervolgens zelfstandig aan de slag kunnen.

Hebben uw medewerkers ook extra opleiding of werkplekbegeleiding binnen Empire nodig, wij kunnen u snel van dienst zijn. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

31 oktober 2017

Nieuwe huisstijl Prof-IT4all

Na het 10 jarig bestaan van Prof-IT4all afgelopen jaar vonden wij het ook tijd voor een nieuw logo frisse huisstijl. Zichtbaar, duidelijker en ter versterking van onze identiteit en herkenning voor onze medewerkers, relaties en klanten. Het nieuwe logo wordt binnenkort doorgevoerd in onze gehele huisstijl en vanzelfsprekend binnen onze nieuwe website. Dichtbij onze vertrouwde kleurstelling, maar meer van deze tijd sluit de nieuwe huisstijl en website nog beter aan bij de uitstraling van een branchespecialist en implementatiebedrijf en verdere groei van onze dienstverlening voor nu en in de toekomst .

We blijven uw vertrouwd leverancier voor consultancy & Detachering van ICT Specialisten met branchekennis.  Daar verandert wat ons betreft niets aan.

30 oktober 2017

Prof-IT4all BV ontwikkelt BI platform voor Mainplus

Kickoff en 1e sprint gestart Scrum/agile ontwikkeling en implementatie van ons BI platform bij MainPlus B.V.

Prof-IT4all is een samenwerking aangegaan met Mainplus BV. Mainplus richt zich op het bieden van maatwerkoplossingen op het vakgebied van schade, vastgoedonderhoud en –beheer. Prof-IT4all levert een complete Self Service BI oplossing,  incl. datawarehouse conform Datavault in een Azure privat cloud en ontsluiting via MSPowerBI volledig gestandaardiseerd conform CORA/VERA wordt uitgerold in de organisatie. Mainplus heeft zo continue inzicht in haar KPI’s en rapportages en kan zo (bij)sturen op zowel interne als de externe(keten) informatievoorziening en gegevensuitwisseling van MainPlus.

Ook op zoek naar een BI consultant of volledig BI platform voor uw organisatie ? Zoek contact met ons.

27 oktober 2017

Casade implementatie Dynamics Empire

Casade nieuwe klant voor Prof-IT4all. Wij zijn door Cascade Waalwijk ingehuurd ter ondersteuning bij de implementatie en effectiever inzetten van Dynamics Empire, en dan met name bij het domein Wonen, klanten, leefbaarheid en waar nodig breder.

Wij hebben de volgende taken uitgevoerd:

 1. WerkBegeleiding bij testen en werkinstructies voor gebruikers
 2. Verzorgen opleiding medewerkers
 3. Advies en begeleiden voor het effectiever inzetten Dynamics Empire
 4. Advies en realiseren rapportages en informatievoorziening

Heeft u ook extra capaciteit nodig bij functioneel beheer tijdens of na uw implementatie? Neem contact met ons op.

24 oktober 2017

Prof-IT4all helpt Hoogheemraadschap met sjablonen zaaksysteem

Jan de WolfJan de Wolf is gevraagd om samen met Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK) de sjablonen voor het zaaksysteem in te richten. Jan geeft advies en bouwt samen met de afdeling PZ van HHSK (voorheen Vergunningverlening & Handhaving) de sjablonen voor het zaaksysteem InProces van Brein. Hij doet dit voor de Handhavers & Vergunningverleners van HHSK.

Heeft u ook hulp nodig bij de inrichting of het beheer van uw document sjablonen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

23 oktober 2017

Functioneel Beheerder Tobias-AX Rochdale

Prof-IT4all levert extra capaciteit functioneel beheer Tobias AX. Wij zorgen voor een Functioneel Beheerder binnen Rochdale Amsterdam.

Rochdale is alweer de elfde klant die ons inzet voor onze ervaring en kennis van Woningcorporatie processen en ERP Tobias AX. De komende maanden zullen we ons bezighouden met het functioneel beheer en effectiever inzetten van Tobias AX.

Heeft u ook hulp nodig of advies of extra capaciteit nodig bij Functioneel Beheer ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

12 oktober 2017

functioneel beheer Vidomes

Na één jaar ondersteuning voor functioneel beheer en het effectiever inzetten van Tobias AX voor de afdeling Huuradministratie van Vidomes te Delft is het tijd voor een andere klant. Vidomes is zeer content met de werkzaamheden die het afgelopen jaar door ons zijn uitgevoerd.

Tijd voor de Prof-IT4all taart bij Vidomes
Een mooier compliment kun je als consultant niet krijgen: “Het voelt alsof er een collega vertrekt”. Om dit te benadrukken werd door de collega’s van Vidomes op ludieke wijze afscheid genomen. Dit alles onderstreept de waardering voor ons en het vertrouwen in Prof-IT4all. Een tevreden klant van Prof-IT4all. Bent u ook op zoek naar een functioneel beheerder Tobias AX.

9 september 2017

Stagiaire Prof-IT4all

Calvin Qui loopt tot 20 januari 2018 stage bij Prof-IT4all. Prof-IT4all draagt als Erkend Leerbedrijf op deze wijze zijn steentje bij aan de toekomst en die van Calvin in het bijzonder. Calvin is zich aan het specialiseren in PHP, Html, CSS, Javascript en MySql en zet zich op dat vlak ook in op onze interne projecten. Altijd fijn om een jong iemand binnen je bedrijf te hebben rondlopen die weer eens met een nieuwe frisse blik naar zaken kijkt. Hij leert van ons en wij leren van Calvin.

Prof-IT4all is erkend leerbedrijf voor stageopdracht op het vakgebied applicatie en media ontwikkeling.

 

27 mei 2017

Nieuwe klanten 7 maal

Prof-IT4all heeft de afgelopen maanden alweer 7 nieuwe klanten die gekozen hebben voor onze diensten. Reggewoon te Nijverdal, SSHU te Utrecht en De Goede Stede te Almere. Al deze klanten kozen voor releasebegeleiding door Prof-IT4all van haar applicaties. In Limburg koos Woonwenz voor conversie- en testbegeleiding voor de volledige conversie van NCCW First naar Cegeka Empire. In Noord Holland hebben we ook meer voet aan de grond gekregen met als nieuwe klant Van Alckmaer Wonen te Alkmaar, ZVH Zaandam en de meest recente klant Elan Wonen te Haarlem, die Prof-IT4all ingezet hebben voor projecten, implementatiebegeleiding en beheer en ondersteuning. Ondertussen bedienen we nu 60 klanten, waarvan 50 referenties in de Woningcorporatiemarkt. Bekijk enkele van onze referenties. Ook interesse in onze diensten, kom even langs bij ons op Corporatieplein of zoek contact met ons.

26 maart 2017

Nieuwe website Prof-IT4all

Prof-IT4all heeft een volledig nieuwe website. Wij hebben onze diensten van de afgelopen 10 jaar overzichtelijk voor u op een rijtje gezet bij het onderdeel wat doen wij. U kunt kennismaken met onze consultants bij het onderdeel wie zijn wij. Onze collega’s zullen actuele onderwerpen en ontwikkelingen met u delen in het onderdeel blogs en periodiek onze klanten aan het woord laten over gerealiseerde projecten bij het onderdeel cases.

De website is gemaakt in samenwerking met Toscani en Keytoe Maassluis. De komende tijd kunt van ons blogs, cases en nieuwe content en functionaliteit verwachten. Schrijf u bijvoorbeeld in voor onze workshops. Wij delen graag onze kennis en ervaring en de ontwikkelingen in de markt.

Blog

Uw data is uw nieuwe goud

Koester Uw data het is de nieuwe asset van uw bedrijf

Inzicht in uw data is inzicht in uw bedrijf. Uw organisaties zal de komende jaren verder digitaliseren. Informatiestromen, werkprocessen en dienstverlening gaan steeds meer digitaal en self service on-line plaatsvinden. Kortom Uw data is uw ...

Lees meer

Onze website maakt gebruik van cookies.