Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Werken bij Prof-IT4all

Kom je ook werken bij Prof-IT4all. Prof-IT4all is een groeiende consultancy organisatie gevestigd in Ridderkerk en heeft op dit moment meerdere vacatures op het vakgebied BI,  Informatie analyse en Implementatiebegeleiding.

Wij hebben doorlopend afwisselende business en ICT projecten bij meerdere opdrachtgevers met zowel een functionele als technische invalshoek. De opdrachtgevers van Prof-IT4all zijn zowel ICT leveranciers als eindgebruikers en vragen om flexibiliteit en oplossingen. We bestaan inmiddels 12 jaar en hebben een groeiend klantenbestand van 60 opdrachtgevers door geheel Nederland.

Kom je ook werken bij Prof-IT4all. We zoeken nieuwe collega’s

Wij zoeken medewerkers met de juiste instelling, kennis en betrokkenheid. Prof-IT4all investeert steeds in de groei, de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening. Zoek je een zelfstandige functie met ruimte voor ontwikkeling, meer dynamiek en afwisselend werk. Wil je meer waardering en beloning voor je getoonde betrokken- en gedrevenheid, bekijk onze vacatures en solliciteer bij Prof-IT4all.

Wil je stage lopen bij Prof-IT4all, dat kan ook. Wij zijn “Erkend leerbedrijf”.Prof-IT4all Erkend leerbedrijf

Wij hebben ook diverse stage opdrachten met een ICT-, advies- of sales en marketing element. Ben je op zoek naar een stage plaats stuur dan ook je gegevens met een korte motivatie over de inhoud van je stage opdracht naar info@prof-IT4all.nl dan kijken we of je een rol kan vervullen in onze aanstaande projecten en nemen we spoedig contact met je op.

  • Gezellig bedrijf
  • Leuke collega's
  • Klanten in geheel Nederland
  • Afwisselende projecten
  • Vacature Business consultant
  • Vacature BI consultant

Blog

Interview met Edward Przewozny IT-manager Stadgenoot

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot vertelt over zijn relatie met Prof-IT4all

Edward Przewozny, IT-manager bij Woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam, liet zich interviewen door Jeroen Koenraad. Hij fungeert van harte als referentie voor de dienstverlening van Prof-IT4all Vraag: Edward, vertel alsjeblieft iets over jezelf? Antwoord: Ik ben ...

Lees meer

Cases

HHSK meer inzicht met Self Service BI en haar zaaksysteem

Elan Wonen onderzoekt vervanging telefooncentrale

Implementatiebegeleiding voor Van Alckmaer wonen

HHSK en Informatie Management

Onze website maakt gebruik van cookies.