Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Werken bij Prof-IT4all

Kom je ook werken bij Prof-IT4all. Prof-IT4all is een groeiende consultancy organisatie en heeft op dit moment vacatures op ons vakgebied Digit@l Solutions, BI, applicatiebeheer, ondersteuning en implementatiebegeleiding.

Wij hebben doorlopend afwisselende ICT projecten bij meerdere opdrachtgevers. De opdrachtgevers van Prof-IT4all zijn zowel ICT leveranciers als eindgebruikers. We bestaan inmiddels 13 jaar en hebben een groeiend klantenbestand van ruim 70 opdrachtgevers door geheel Nederland.

Kom je ook werken bij Prof-IT4all. We zoeken nieuwe collega’s !

Wij zoeken medewerkers met de juiste instelling, kennis en betrokkenheid. Prof-IT4all investeert in de groei, de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening. Zoek je een zelfstandige functie met ruimte voor ontwikkeling, meer dynamiek en afwisselend werk. Bekijk dan onze vacatures en solliciteer bij Prof-IT4all.

Wil je stage lopen bij Prof-IT4all, dat kan ook. Wij zijn een “Erkend leerbedrijf”.Prof-IT4all Erkend leerbedrijf

Wij hebben ook jaarlijks stageplekken. Deze opdrachten staan in het teken van Machine Learning, Robotisering en Data science. Technisch kan je je ontwikkelen met SQL, R, Python, Laravel, of PHP zowel front- als backend. Wil je je door ontwikkelen als developer of consultant stuur dan je cv met een korte motivatie en de inhoud van je stage opdracht naar Prof-IT4all.

  • Gezellig bedrijf
  • Leuke collega's
  • Klanten in geheel Nederland
  • Afwisselende projecten
  • Vacature Business Consultant
  • Vacature full stack developer
  • Vacature BI consultant

Blog

PowerBI gratis?

Bezint eer ge begint

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft365, dan krijg je PowerBI gratis. Deze versie is alleen voor eigen gebruik. Je kan je gegevens niet delen met anderen en je bent beperkt tot 1 GB aan opslag ...

Lees meer

Cases

TobiasAX en effectief inzetten Correspondentie

HDR meer inzicht met BInqcs

Stadgenoot en applicatiebeheer en consultancy Prof-IT4all

Functioneel beheer SAP en SAS bij de NS

Onze website maakt gebruik van cookies.