Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Werken bij Prof-IT4all

Kom je ook werken bij Prof-IT4all. We zijn een groeiend consultancy en implementatiebedrijf en hebben op dit moment vacatures op onze vakgebieden Digital Solutions, applicatiebeheer, implementatie, rapportage en BI oplossingen.

De opdrachtgevers van Prof-IT4all zijn zowel ICT leveranciers als eindgebruikers. We bestaan inmiddels 15 jaar en hebben een groeiend klantenbestand van ruim 85 opdrachtgevers binnen de overheid en het MKB door geheel Nederland.

Kom je ook werken bij Prof-IT4all. We zoeken nieuwe collega’s !

Wij zoeken medewerkers met de juiste instelling, kennis en betrokkenheid. Prof-IT4all investeert in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening. Zoek je een zelfstandige functie met ruimte voor ontwikkeling, meer dynamiek en afwisselend werk. Bekijk onze vacatures en kom werken bij Prof-IT4all.

Wil je stage lopen bij Prof-IT4all, dat kan ook. Wij zijn een “Erkend leerbedrijf”.Prof-IT4all Erkend leerbedrijf

Wij hebben ook jaarlijks stageplekken. Deze opdrachten staan in het teken van Digitalisering, Robotisering, data en onze websites en klantportalen. Technisch kan je je ontwikkelen op het vlak van SQL, Reactjs, Laravel, of PHP zowel front- als backend. Wil je je door ontwikkelen als developer of consultant, stuur dan je cv met een korte motivatie en de inhoud van je opdracht naar Prof-IT4all.

  • Gezellig bedrijf
  • Leuke collega's
  • Klanten in geheel Nederland
  • Afwisselende projecten

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

Functioneel applicatiebeheer as a service

Migratie en applicatiebeheer Empire

HHSK meer inzicht in zaaksysteem met BInqcs

Applicatiebeheer en migratie Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.