Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Werken bij Prof-IT4all

Kom je ook werken bij Prof-IT4all. We zijn een groeiend consultancy en implementatiebedrijf en hebben op dit moment vacatures op onze vakgebieden digitalisering, applicatiebeheer, consultantcy en Self Service IT oplossingen.

De opdrachtgevers van Prof-IT4all zijn zowel ICT leveranciers als eindgebruikers. We bestaan inmiddels 18 jaar en hebben een groeiend klantenbestand van ruim 90 opdrachtgevers binnen de overheid en het MKB door geheel Nederland.

Kom je ook werken bij Prof-IT4all. We zoeken nieuwe collega’s !

Wij zoeken medewerkers met de juiste instelling, kennis en betrokkenheid. Prof-IT4all investeert in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening. Zoek je een zelfstandige functie met ruimte voor ontwikkeling, meer dynamiek en afwisselend werk. Bekijk onze vacatures en kom werken bij Prof-IT4all.

Wil je stage lopen bij Prof-IT4all, dat kan ook. Wij zijn een “Erkend leerbedrijf”.Prof-IT4all Erkend leerbedrijf

Wij hebben ook jaarlijks stageplekken. Deze opdrachten staan in het teken van digitalisering, RPA, AI, informatievoorziening, functioneel beheer en front- en backend van onze klantportalen. Technisch kan je je ontwikkelen op het vlak van Microsoft Business Central, MSPowerBI, MS SQL, Chatgpt, Reactjs, Laravel, of PHP zowel front- als backend. Wil je je door ontwikkelen als developer of consultant, stuur dan je cv met een korte motivatie en de inhoud van je opdracht naar Prof-IT4all.

  • Gezellig bedrijf
  • Leuke collega's
  • Klanten in geheel Nederland
  • Afwisselende projecten

Blog

Klant aan het woord - Sander Hilgerink (Teamleider I&A)

Sander Hilgerink (De Woonplaats): Externe expertise IT en korte lijnen zijn belangrijk   Wat is er belangrijk in een zakelijke relatie tussen een IT-leverancier en een woningcorporatie? En hoe kan een leverancier zich onderscheiden van ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.