Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

De Nederlandse Fierljep bond kiest voor Prof-IT4all

🤝 Nederlandse Fierljep bond bespaart 20% op haar jaarlijkse exploitatiekosten 🤝

De Nederlandse Fierljep bond is een samenwerking aangegaan met Prof-IT4all. Een unieke samenwerking waarbij kostenbesparing, digitale kennis en ervaring boven aan stonden in het selectietraject. We hebben er voor gezorgd dat de website meer bezoekers kan verwerken, pagina’s, content en foto’s sneller geladen worden door slimme tooling in te zetten. Op deze website wordt namelijk onder andere het nieuws, kalender en uitslagen rondom deze bijzondere sport gedeeld.

Tenslotte bespaart de bond 20% op haar jaarlijkse exploitatie kosten door ons de opdracht te geven voor de hosting van alle domeinen en websites van de Fierljep bond. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle fierljepbonden, -verenigingen en leden optimaal gebruik kunnen maken van de website.

Fierljeppen is een Friese benaming voor polsstokverspringen, waarbij met behulp van een polsstok een zo groot mogelijke afstand over van oudsher een sloot overbrugd werd. Tegenwoordig verder geprofessionaliseerd in diverse regio’s en kampioenschappen waarbij zeer geoefende sporters door het maken van een korte sprint gevolgd door een sprong naar de top van de polsstok wordt geklommen om uiteindelijk met een afsprong zo ver mogelijk in een zandbed te landen.

Kijk naar uw jaarlijkse hosting factuur van uw huidige leverancier en vraag een offerte aan bij ons. We bieden u dezelfde dienstverlening en kunt aanzienlijk kosten besparen op uw abonnementen en jaarlijkse exploitatiekosten. Stuur uw factuur voor hosting van uw website naar ons. Doe een vergelijking. U kunt zo snel geld besparen en deze euro’s in andere activiteiten investeren.

📲 Neem vandaag nog contact op met ons voor een praktisch vergelijk en kies voor uw aanstaande digitale partner Prof-IT4all!

Meer Nieuws

Woonin verder met functioneel applicatiebeheer as a service
Woonzorg en Functioneel Beheer as a service
Welbions migratie DMS Online
Digitaal met een goed doel voor C5voorCF  

Onze website maakt gebruik van cookies.