Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

De Nederlandse Fierljep bond kiest voor Prof-IT4all

🤝 Nederlandse Fierljep bond bespaart 20% op haar jaarlijkse exploitatiekosten 🤝

De Nederlandse Fierljep bond is een samenwerking aangegaan met Prof-IT4all. Een unieke samenwerking waarbij kostenbesparing, digitale kennis en ervaring boven aan stonden in het selectietraject. We hebben er voor gezorgd dat de website meer bezoekers kan verwerken, pagina’s, content en foto’s sneller geladen worden door slimme tooling in te zetten. Op deze website wordt namelijk onder andere het nieuws, kalender en uitslagen rondom deze bijzondere sport gedeeld.

Tijdens de wedstrijden van het fierljeppen krijgen de toeschouwers live de scores door via de website. Door het behoorlijk aantal toeschouwers dat live de scores wilde bekijken tijdens de wedstrijden werkte de website traag en duurde het lang voordat de scores geüpdatet werden. Door de verbeterde servers waar de websites nu op draaien is het probleem verholpen en kunnen de toeschouwers snel en live de scores bekijken!

Tenslotte bespaart de bond 20% op haar jaarlijkse exploitatie kosten door ons de opdracht te geven voor de hosting van alle domeinen en websites van de Fierljep bond. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle fierljepbonden, -verenigingen en leden optimaal gebruik kunnen maken van de website.

Fierljeppen is een Friese benaming voor polsstokverspringen, waarbij met behulp van een polsstok een zo groot mogelijke afstand over van oudsher een sloot overbrugd werd. Tegenwoordig verder geprofessionaliseerd in diverse regio’s en kampioenschappen waarbij zeer geoefende sporters door het maken van een korte sprint gevolgd door een sprong naar de top van de polsstok wordt geklommen om uiteindelijk met een afsprong zo ver mogelijk in een zandbed te landen.

Kijk naar uw jaarlijkse hosting factuur van uw huidige leverancier en vraag een offerte aan bij ons. We bieden u dezelfde dienstverlening en kunt aanzienlijk kosten besparen op uw abonnementen en jaarlijkse exploitatiekosten. Stuur uw factuur voor hosting van uw website naar ons. Doe een vergelijking. U kunt zo snel geld besparen en deze euro’s in andere activiteiten investeren.

📲 Neem vandaag nog contact op met ons voor een praktisch vergelijk en kies voor uw aanstaande digitale partner Prof-IT4all!

Meer Nieuws

Beurs: SAS Innovation on Tour!
Mprise Business Central Fundamentals cursus
Woonin verder met functioneel applicatiebeheer as a service
Woonzorg en Functioneel Beheer as a service

Onze website maakt gebruik van cookies.