Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Digitaal met een goed doel voor C5voorCF  

C5voorCF, een stichting die zich inzet voor de strijd tegen Cystic Fibrosis(CF) (taaislijmziekte). Deze erfelijke aandoening heeft een enorme impact op het leven van patiënten en hun families. Prof-IT4all stelt haar expertise beschikbaar voor dit doel om digitaal zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Over Cystic Fibrosis(CF) of taaislijmziekte

Cystic Fibrosis is een ernstige genetische ziekte die vooral de longen en het spijsverteringsstelsel aantast. Wereldwijd zijn duizenden mensen met deze ziekte. Hoewel er helaas nog geen genezing is, leidt lopend onderzoek en helaas altijd geld tot betere behandelingen en levensverwachting. De auto die gekozen is en helemaal aangepast is om deze barre tocht af te leggen is een Citroen C5 break 3.0 V6 Exclusive type 1. Vandaar de stichting de naam in de stichting C5 voor CF.

C5voorCF

Om voor deze stichting geld in te zamelen gaan de oprichters zelf ook af zien en rijden in 10 dagen een kleine 7000 kilometer in de kou en winterse omstandigheden van de Botnische Golf in een Citroen C5. Deze reis is van 12 januari 2024 tot en met 21 januari 2024. The Barrel Challenge is een unieke roadtrip vol avonturen met speciaal geprepareerde auto’s, waarbij deelnemers prachtige routes en uitdagende opdrachten ervaren. De finish halen is de belangrijkste uitdaging.

We verzorgen verder de digitale ondersteuning voor het live verslag tijdens deze 10 dagen, plaatsen content, en zorgen dat voor de website en de donaties automatisch op de juiste plek komen voor dit goede doel C5voorCF.  Wil je dit mooie initiatief en de stichting steunen met een donatie, Bezoek de website en stort hier

 

Meer Nieuws

Woonin verder met functioneel applicatiebeheer as a service
Woonzorg en Functioneel Beheer as a service
De Nederlandse Fierljep bond kiest voor Prof-IT4all
Welbions migratie DMS Online

Onze website maakt gebruik van cookies.