Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Data, Precies op Tijd: PoT

Nanno Scheringa

Veel primaire en (deel)applicaties bij onze klanten bieden basale mogelijkheden voor lijstwerk. Dit lijstwerk is vaak niet aan te passen, te beperkt qua inhoud en voorziet niet in de behoefte van de medewerkers. Ook een Datawarehouse biedt hier geen oplossing. De data in het Dataware House is vaak al een dag of meer oud en achterhaald voor gebruik in het dagelijkse proces. De structuur van het Datawarehouse is ook niet geschikt om gebruikersvriendelijk lijstwerk te genereren en eigenlijk niet meer nodig.

Verspilling van tijd en moeite
De dagelijkse praktijk is nu dat medewerkers zelf verschillende lijstjes uit verschillende bronnen samenvoegen in Excel om tot een complete set gegevens te komen. Begrijpelijk, echter een verspilling van kostbare tijd en moeite van de medewerkers, voordat zij hun eigen werk kunnen doen.

Prof-IT4all  helpt klanten al jaren tijd en kosten besparen op dit vakgebied met onze dienstverlening inzicht en advies. Wij gaan nu een stap verder om uw data online, gebruiksvriendelijk en gestructureerd beschikbaar te stellen aan uw medewerkers. Ons laadproces levert zonder vertraging dataproducten op basis van standaarden in uw branche. Het laadproces hebben wij samengevat onder de term PoT: Precies op Tijd!

Data en rapportages: Precies op Tijd(PoT)
Veel data in de bronsystemen wijzigt niet. Als deze data beschikbaar is in de dataproducten, blijft die correct. Wij lezen op een slimme manier alleen de gewijzigde data uit het bronsysteem in. En doen dit alleen voor de dataproducten die op dat moment nodig zijn. Dit continue laadproces levert de data die u nodig heeft: Precies op Tijd!

PoT biedt u nieuwe mogelijkheden:

  • Flexibele online rapportages
  • Live dashboards
  • Continue datakwaliteitsmonitoring
  • Online data-analyse
  • Combinatie historische en online data

In combinatie met de standaard rapportage hulpmiddelen van nu als MS PowerBI en SAS Visual Analytics wordt door in memory analyse snel en real time de gewenste rapportages opgeleverd en zijn vooral zelf en simpel aan te passen en te bedienen. Bekijk onze Self Service BI oplossing.

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met mij op, en wij laten het graag een keer bij u zien.

U kunt zich binnenkort ook inschrijven voor onze kennissessies op het Corporatieplein. Noteer daarom alvast stand 36 op Corporatieplein op 21 september 2017.

Nanno Scheringa
Business Consultant

Meer blog posts

Waarom nog pen en papier?
Selectie Dynamics Empire in Twente
Zaakgericht werken bij waterschappen
Prof-IT4all en Mail to Pay

Onze website maakt gebruik van cookies.