Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties.

Bij de overheid is het al gebruikelijk dat het inhuurproces wordt geregeld via een dynamisch aankoopsysteem ofwel DAS. Grote klanten met veel inhuur brengen hier vraag en aanbod samen in een portaal en de uitvraag en de voorselectie van kandidaten wordt digitaal afgehandeld. Het enige dat nog fysiekcorpomatch inhuurportaal woningcorporaties wordt ingevuld zijn de laatste kennismakings- en selectiegesprekken. Vervolgens worden de opdracht, het contract, de uren en de facturen geregeld via het portaal. Wij hebben dit geautomatiseerd met als resultaat CorpoMatch, het inhuurportaal voor Woningcorporaties.

Iedere Woningcorporatie kan de tijdelijke inhuur voor elk functieprofiel, advies- of consultancyopdracht plaatsen op ons inhuurportaal. Iedere leverancier of zzp’er kan zich vervolgens digitaal inschrijven en kwalificeren voor deze opdracht. De Woningcorporatie kan vervolgens kiezen uit de beste kandidaten en alles wordt verder geregeld via CorpoMatch.

De voorkant staat bovendien los van de achterkant. M.a.w. u kunt het ook in een samenwerking van Woningcorporaties voor al uw inhuur, advies of inkoopopdrachten gebruiken of het inhuurportaal in uw eigen website gebruiken ook als u geen woningcorporatie bent.

Zie het als een extra kanaal naast uw gebruikelijke inhuurkanalen. Digitaal met extra inkoopvoordelen aangezien de bedrijfskolom wordt ingekort met minder tussenschakels, met een transparante vaste tussenmarge en de doorlooptijd van uw inhuurproces wordt verkort. Kortom goedkoper en sneller. Onder de streep is het resultaat hetzelfde: dat uw tijdelijke functie of inhuuropdracht wordt ingevuld. Vraag nu ook een account aan voor uzelf of een collega en plaats uw inhuuropdrachten op CorpoMatch.

Meer blog posts

Uw data is uw nieuwe goud
PowerBI gratis?
In je SAS met BInqcs
Experts voor uw migratie Dynamics Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.