Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Self Service IT oplossingen

Inhuurportaal CorpoMatch

Uw inhuurproces kan volledig digitaal

Inhuurportaal CorpoMatch

Wij maken het uw werk graag makkelijker. Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan dit proces via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor al uw functies bij Woningcorporaties.

In de (rijks) overheid is het al gebruikelijk dat het inhuurproces wordt geregeld via een dynamisch aankoopsysteem(DAS). Vraag en aanbod wordt samen gebracht in een portaal en de uitvraag en de voorselectie van kandidaten wordt digitaal afgehandeld. Het enige dat nog fysiekcorpomatch inhuurportaal woningcorporaties wordt ingevuld zijn de laatste kennismakings- en selectiegesprekken. Vervolgens worden de opdracht, het contract, en de facturen geregeld via het portaal. Wij hebben dit gerealiseerd met als resultaat CorpoMatch, het inhuurportaal voor Woningcorporaties.

De voorkant staat bovendien los van de achterkant. M.a.w. u kunt het ook in uw eigen huisstijl binnen een samenwerking van Woningcorporaties voor al uw inhuur, advies of inkoopopdrachten gebruiken of het inhuurportaal in uw eigen website gebruiken, ook als u geen woningcorporatie bent trouwens. Maar dit terzijde.

Onder de streep is het resultaat hetzelfde: dat uw tijdelijke functie of inhuuropdracht wordt ingevuld. Vraag nu ook een account aan voor uzelf of een collega en plaats uw inhuuropdrachten op CorpoMatch.

Meer informatie?

Inhuurportaal CorpoMatch

Uw inhuurproces kan volledig digitaal

of

corpomatch inhuurportaal woningcorporaties

Inhuurportaal CorpoMatch - Experts

Blog

Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal

Corpomatch het inhuurportaal voor woningcorporaties

Is fysieke bemiddeling en selectie nog wel nodig? Voor specifieke functies wel. Maar kan het via een inhuurkanaal en digitaal. Niet alleen voor ICT functies maar ook voor alle overige functies bij Woningcorporaties. Zal Brussel ...

Lees meer

Cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.