Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Waarom nog pen en papier?

Bijzonder is dat nog veel mensen gewapend met een pen en papier deelnemen aan een overleg of vergadering. Dit in tegenstelling tot het gebruik van onze smartphones, tablets en ander draagbare media waarbij we vanuit de losse pols lekker vrijuit communiceren en gegevens vastleggen.

 

Waarom dan toch blijven vasthouden aan de pen en papier?
We zijn steeds meer gewend aan de inzet van mobiele devices en ook in de werksituatie neemt dit in een razend tempo toe. De introductie van digitaal werken met toepassingen als iBabs en @apps via MS Office365 is een goed moment om de fysieke hulpmiddelen als pen en papier eens in de kast te laten liggen.

MS Office365

Microsoft biedt in de Office365 omgeving de meest gangbare toepassingen aan die meerdere keren op verschillende devices geïnstalleerd mogen worden. Denk hierbij aan Word, Excel, PowerPoint, OneNote of PowerBI. Met een goede autorisatie en beveiliging kunt u altijd en overal samenwerken en staat er niets in de weg om digitaal te gaan werken. We bieden onze klanten implementatiebegeleiding en training voor het gebruik van tablets en het effectiever inzetten van functies en toepassingen binnen MS Office365. Recent hebben Woonvizier te Made en Alckmaer voor Wonen te Alkmaar ons ingeschakeld.

iBabs
Een mooi voorbeeld is iBabs. iBabs is voor specifieke ondersteuning bij vergaderingen of frequent overleg om digitaal (of papierloos) te vergaderen. Zo biedt iBabs de mogelijkheid om pdf-documenten te annoteren en aantekeningen met collega’s te delen. Vastleggen acties, taken en besluiten. Uw templates en vergaderstukken voor vergaderingen altijd en overal beschikbaar. In een persoonlijke map of uw DMS zijn documenten al dan niet geautoriseerd op te halen of te delen met anderen. We bieden klanten training en werkplekondersteuning. Recent heeft woonstichting Thuis te Eindhoven ons ingeschakeld voor een opfriscursus.

Vergeet niet de veiligheid, autorisatie en versleutelde opslag van uw gegevens al dan niet in privat cloud in NL. Uiteindelijk gaat het om de mensen in uw organisatie die het gaan gebruiken. Samen bepalen deze ook het succes van digitaal werken en minder pen en papier in uw kantooromgeving.

Wij zorgen bij onze klanten voor het eerste draagvlak, de training en helpen vanzelfsprekend bij de inrichting en beheer van deze toepassingen en tablets. Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op met ons, en wij laten het graag een keer bij u zien.

 

Meer blog posts

🚀 Talent Gevierd bij Prof-IT4all! 🚀
Topdesk effectief inzetten met chatGPT
Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal
In je SAS met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.