Prof-IT4all BV
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180 844891
infonl

Waarom nog pen en papier?

Gerard Visser

Bijzonder is dat nog veel mensen gewapend met een pen en papier deelnemen aan een overleg of vergadering. Dit in tegenstelling tot het gebruik van onze smartphones, tablets en ander draagbare media waarbij we vanuit de losse pols lekker vrijuit communiceren en gegevens vastleggen.

Waarom dan toch blijven vasthouden aan de pen en papier?
We zijn steeds meer gewend aan de inzet van mobiele devices en ook in de werksituatie neemt dit in een razend tempo toe. De introductie van digitaal werken met toepassingen als iBabs en @apps via MS Office365 is een goed moment om de fysieke hulpmiddelen als pen en papier eens in de kast te laten liggen.

MS Office365
Microsoft biedt in de Office365 omgeving de meest gangbare toepassingen aan die meerdere keren op verschillende devices geïnstalleerd mogen worden. Denk hierbij aan Word, Excel, PowerPoint, OneNote of PowerBI. Met een goede autorisatie en beveiliging kunt u altijd en overal samenwerken en staat er niets in de weg om digitaal te gaan werken. We bieden onze klanten implementatiebegeleiding en training voor de introductie, het gebruik van tablets en het effectiever inzetten van functies en toepassingen binnen MS Office365. Recent hebben Woonvizier te Made en Alckmaer voor Wonen te Alkmaar ons ingeschakeld.

iBabs
Een mooi voorbeeld is iBabs. iBabs is voor specifieke ondersteuning bij vergaderingen of frequent overleg om digitaal (of papierloos) te vergaderen. Zo biedt iBabs de mogelijkheid om pdf-documenten te annoteren en aantekeningen met collega’s te delen. Altijd en overal vergaderstukken beschikbaar. Vastleggen acties, taken en besluiten. Templates voor standaardvergaderingen. In een persoonlijke map zijn documenten al dan niet geautoriseerd te delen met anderen. We bieden klanten training en werkplekondersteuning. Recent heeft woonstichting Thuis te Eindhoven ons ingeschakeld voor een opfriscursus.

Uiteindelijk gaat het om de mensen in uw organisatie die het gaan gebruiken. Vergeet niet veiligheid,  autorisatie en opslag van uw gegevens in privat cloud in NL. Samen bepalen deze ook het succes van digitaal werken en minder pen en papier. Wij zorgen bij onze klanten voor het eerste draagvlak, de training en helpen vanzelfsprekend bij de inrichting en beheer van deze toepassingen en tablets.

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op met ons, en wij laten het graag een keer bij u zien.

 

Meer blog posts

Data, Precies op Tijd: PoT

Selectie Dynamics Empire in Twente

Zaakgericht werken bij waterschappen

Prof-IT4all en Mail to Pay

Onze website maakt gebruik van cookies.