Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

πŸš€ Talent Gevierd bij Prof-IT4all! πŸš€

In ons team bij Prof-IT4all waarderen we de veelzijdigheid en de unieke passies van elke medewerker. Daarom willen we vandaag twee van onze medewerkers , Pieter en Ilyes, in de schijnwerpers zetten. Zij blinken niet alleen uit in hun werkzaamheden, maar ook in hun persoonlijke sportieve ambities.

πŸ† Meet Pieter: Ons Fierljeppend Talent! πŸ†

Aan de linkerkant ziet u Pieter, een gepassioneerde fierljepper. Voor degenen die het niet weten: fierljeppen is een spectaculaire sport waarbij atleten met een polsstok over een sloot springen in een poging om zo ver mogelijk aan de andere kant te landen.. Pieter heeft zich deze unieke sport tot in de puntjes onder de knie.

πŸƒβ€β™‚οΈ Hier is Ilyes: Onze Marathonman! πŸƒβ€β™‚οΈ

Aan de rechterkant zie je Ilyes, die onlangs de indrukwekkende uitdaging aanging om de halve marathon van Eindhoven te lopen. Wat natuurlijk al een prestatie op zich is.

Om onze sportieve helden extra te motiveren, hebben we speciaal voor hen op maat gemaakte shirts ontworpen en laten bedrukken, elk perfect afgestemd op hun individuele sportieve avonturen.

🀝 Laten We Samenwerken! 🀝

Dus als u op zoek bent naar een IT-partner die begrijpt dat succes verder gaat dan het scherm? Laten we dan praten! Uw missie is onze missie. Samen bouwen we bruggen tussen technologie en welzijn, om zo het beste in elkaar naar boven te halen.

Meer blog posts

Topdesk effectief inzetten met chatGPT
Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal
In je SAS met BInqcs
PowerBI gratis?

Onze website maakt gebruik van cookies.