Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Waterinfodag 500 bezoekers zien Self Service BI

Prof-IT4all heeft op de Waterinfodag op 30 maart een live analyse en visualisatie van de resultaten op onze stand gepresenteerd. Op basis van de beantwoording van vragen gecombineerd met het profiel van de bezoekers werd op een prikkelende en laagdrempelige manier stellingen op een dashboard gepositioneerd om de awareness en mogelijkheden van Self Service BI te vergroten. Ruim 35% van de bezoekers is nu al bekend met onze dienstverlening. Circa 50% van de bezoekers bezocht de beurs voor kennisontwikkeling en netwerken. Een ideaal moment dus voor Prof-IT4all om onze naamsbekendheid verder te vergroten en inzicht te geven in onze dienstverlening. Dat is zeker gelukt gezien de resultaten van de enquete en 500 bezoekers op de Waterinfodag.

We hebben voor zaakgericht werken met enkele waterschappen een self service dashboard ontwikkeld mobiel en in de cloud. We hebben bezoekers inzicht gegeven hoe we de workload, de voortgang en de doorlooptijd van lopende zaken kunnen presenteren en bewaken. Het dashboard is zelf te bedienen en naar wens aan te passen en deze inzichten te delen met medewerkers of relaties. Ook uw organisatie kan dit snel realiseren met Self-Service BI van Prof-IT4all.

Wilt u de resultaten van de Waterinfodag bekijken

We hebben de resultaten van de enquête voor onze bezoekers van de Waterinfodag in één overzicht overzichtelijk op een rijtje gezet in een infographic.

Bekijk de resultaten in een infographic 

Resultaten enquete Waterinfodag Infographic

Wilt u zien wat we nog meer voor waterschappen doen of heeft u ook interesse in onze dienstverlening. Zoek dan contact met ons. 

Tot volgend jaar op de Waterinfodag 2018.

Meer blog posts

🚀 Talent Gevierd bij Prof-IT4all! 🚀
Topdesk effectief inzetten met chatGPT
Inhuurkanaal woningcorporaties kan ook digitaal
In je SAS met BInqcs

Onze website maakt gebruik van cookies.