Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Pieter Hielema

Business Consultant

Pieter Hielema

Hallo, ik ben Pieter Hielema. Gelijk met de start van mijn informatiestudie in 1989 ben ik verzeild geraakt in de ICT en woningcorporaties. Opererend op het snijvlak van (primaire) bedrijfsprocessen en ICT kan ik zowel uitvoerend als projectleider en a.i. management functies in Onderhoud, Wonen, Financiën, RAP en ICT eigenlijk overal goed uit de voeten.

Ooit schreef iemand over mij “Pieter is een professional met uitstekende communicatieve vaardigheden, en met een sterk analytisch vermogen weet hij tactisch en operationeel (nieuwe) processen in te richten maar ook bestaande processen te herontwerpen. Pieter heeft ruime leidinggevende ervaring en kan acteren op elk gewenst niveau in uw organisatie. Pieter bezit bovendien de zeldzame kwaliteit om op rustige en daadkrachtige wijze verbeteringen in de organisatie effectief door te voeren.”

Pieter Hielema inzetbaar als projectleider en business consultant 

Ik heb gewerkt bij Centric, DSA-Vision en Cegeka-Dsa. Eerst als business consultant en later doorgegroeid in a.i. management functies en als projectleider. U kent mij mogelijk wel als projectleider van de diverse implementaties naar het ERP Dynamics Empire. Nu in een groeiende projecten en consultancy organisatie waar zowel mijn projectleiders als management kwaliteiten van waarde zullen zijn zowel intern als extern voor de klanten van Prof-IT4all.

Wilt u nader kennismaken met Pieter Hielema, zoek dan contact met mij of een van mijn collega’s.

Meer mensen

Pim

Pre-sales consultant

Xander Spaans

Consultant

Jeroen Kop

Directeur

Collega gezocht

Vacature Consultant

Blog

Topdesk effectief inzetten met chatGPT

We leren ChatGPT Functioneel applicatiebeheer

Bent u klaar om het maximale uit uw servicedesk oplossing Topdesk te halen? Als experts in het functioneel applicatiebeheer met branchekennis hebben wij tevens uitgebreide kennis en ervaring van diverse servicedesk applicaties opgebouwd. Onze consultants ...

Lees meer

Cases

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Applicatiebeheer en migratie Empire

Onze website maakt gebruik van cookies.