Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

Functioneel applicatiebeheer

Functioneel applicatiebeheer as a service

Woonzorg kiest voor FABAS

Woonzorg heeft de jarenlange samenwerking met Prof-IT4all verder uitgebreid met onze dienst Functioneel beheer as a service.  Woonzorg Nederland te Amstelveen kiest voor onze ervaring en kennis van Functioneel applicatiebeheer en ERP Key2wocas en deel applicaties als Visma, CRM, TobiasAX Financieel en DISKIS. We houden ons bezig met de servicedesk en releasebegeleiding en functioneel applicatiebeheer van de huidige applicatie omgeving ter ondersteuning van gebruikers binnen alle processen bij Woonzorg. Woonzorg kan zich daarmee meer focussen op diverse (migratie)projecten en de transitie van de organisatie.

Woonzorg kiest hier voor outsourcing en een flexibele vorm van dienstverlening op abonnementsbasis. Prof-IT4all is altijd standby is en we schakelen de juiste expertise in als dit nodig is op basis van een afgesproken service level agreement. Een mooie vorm van samenwerking waar we met onze pool van consultants en collega’s van Woonzorg samenwerken, rouleren, kennis delen en zaken afhandelen die nodig zijn. Vanzelfsprekend op afstand en on-line via Teams.

Wilt u meer weten. Vraag dan eens naar onze dienst Functioneel applicatiebeheer as a service ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Pieter Hielema

Business Consultant

Meer informatie?

Functioneel applicatiebeheer

Bent u op zoek naar een applicatiebeheerder

of

Meer cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.