Prof-IT4all
Noordenweg 75
2984 AG Ridderkerk
0180-844891
infonl

Case

Beheer en Ondersteuning

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Start met Functioneel applicatiebeheer as a service of FAAS

Woonin had behoefte aan extra capaciteit en bij voorkeur een flexibele schil bij piek en dal momenten op de servicedesk en applicatiebeheer.  Prof-it4all stelde functioneel applicatiebeheer as a service voor, of te wel FAAS, om dit op te lossen. We hebben de afgelopen maanden gekeken of we dit FAAS concept konden toepassen bij Woonin. Het resultaat is dat we een langdurig FAAS contract hebben afgesloten.

Team Prof-IT4all met vertrouwde en deskundige consultants heeft op dit moment het beheer van de meldingen voor een deel van de week op zich genomen, zodat Woonin meer tijd heeft om zich te focussen op belangrijkere zaken en projecten. Dit zorgt voor een betere verdeling van werklast en een efficiëntere benutting van resources.

Inmiddels heeft Woonin gekozen voor onze FAAS dienstverlening en zijn we alweer 6 maanden bezig. Een belangrijk voordeel is dat Woonin een flexibele schil heeft gecreëerd die ze kunnen op- of afschalen als dit nodig is. Onze medewerkers met kennis van Empire en (deel)applicaties, het servicesysteem Topdesk beheren een breed scala aan applicaties en zijn nu ook betrokken in het nog beter benutten van de waardevolle kennis die is opgeslagen in eerdere meldingen.

We zijn inmiddels aardig ingewerkt en helpen Woonin met het inrichten van de kennisbank binnen Topdesk. Deze introductie van de kennisbank stelt medewerkers en consultants in staat om efficiënter te reageren op vragen of problemen. Gebruikers krijgen sneller antwoord op eerder gestelde vragen en de IT en FAB medewerkers kunnen nog sneller antwoorden vinden op incidenten. Wij dragen zo ook ons steentje bij aan de continue verbetering van de IT service organisatie van Woonin en werken aan de verhoogde tevredenheid bij eindgebruikers. Het partnership met Prof-IT4all heeft daar weer een waardevolle stap aan bij gedragen.

Bent u ook op zoek naar extra capaciteit of een flexibele schil voor uw IT service organisatie, zoek contact met ons.

Steven van Dijck

Consultant

Meer informatie?

Beheer en Ondersteuning

Schakel ons in bij het nog effectiever inzetten en beheren van uw applicaties

of

Meer cases

FAAS flexibele schil IT service organisatie Woonin

Implementatie ShareWorx

Migratie en applicatiebeheer Empire

Tobias AX en effectief inzetten Correspondentie

Onze website maakt gebruik van cookies.